היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב אז שלושתנו צריכות לא לקבל ב 10/8. למישהי יש כבר תחושה או סימן ? מישהי השתגעה כבר או שהטיפוס על הקיר עוד לא החל?
6 תגובות
עמוד 1
היי שושןן אני בדר"כ כבר משתגעת מזמן... אבל החודש אני בלי טיפול בכלל אז החלטתי לקחת את העניינים באיזי מה שיבוא יבוא ויהיה בסדר, הלחץ לא מועיל בכלל, בע"ה כולנו נקבל בשורות טובות החודש
כשבעלי תמיד היה אומר לי שאין לי סבלנות ואני רוצה משהו תמיד אני חייבת אותו מייד הייתי רבה איתו ואומרת שזה שטיות עכשיו אני מתחילה להבין שאולי הוא צודק
מה עושים אין אין פשוט אין סבלנות
אין!! אין סבלנותת!! זה מציקק המתח הזה!!!!!!
את גם לא יודעת למה להתכונן (-נפשית) לכאבי המחזור או לחילופין לאיזה מתוקי
יש יש חופשי יש סימנים.... למכשפה כן?! כאבי בטן תחתונה כמו לפני מחזור, אבל אני לא מספידה, בשום אופן לא.... כי הכאבים האלו החלו עם הביוץ ולא עוזבים אותי אז זה כבר בטח לא קשור למחזור,....
האמת שהיום הייתי כל כך עסוקה שלא חשבתי על זה בכלל... אני בסוג של מתח יותר נכון תקווה משתדלת לא לחשוב על זה יותר מידי, אבל זה לא פשוט.....
עכשיו אני עושה אמבטיה לרגליים ופדיקור לעצמי... כל כך עייפה אבל אני מכריחה את עצמי, לא אצא מחר מוזנחת....
עוד מעט אכנס למקלחת מפנקת וליששששששוווווןןןןןןן
חלומות מתוקים על תינוקות מושלמים שבעזרת השם יהפכו לחלומות מתגשמים עוד החודש....
לילה טוב יפייפיות
הי שירשור נעלמת לי. תראי לגבי כאבי הבטן נראה לי שזה מוקדם מדי לסימנים של כאבי מחזור במיוחד שהוא אמור לא לבוא עוד שבוע. אז בטוח לא להספיד. אצלי לבנתיים אין סימן לכלום לא מכשפה ולא הריון. האמת אמרתי לעצמי עם לא יהיה כתמים החודש אז תהיה לי תקווה כל הזמן אני מנסה לפתח תקוות שווא שאולי זה כתמי השרשה נקווה שהחודש לא יהיו כתמים ושהמכשפה לא תגיע . מחזיקה לכולנו מיליון אצבעות ושהשבוע יעבור מהר