כמה שאמא יודעת הכי טוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביום שישי מתן התחיל להעלות חום ובהתחלה חשבתי שזה קשור לשיניים עד ש:
    החום טיפס וזינק ל- 39.9 התחלתי כמובן לצנן את הילד עם אמבטיה, נורופן ורטיות של ים וחומץ.

כל הלילה הגוזל שלי בער ונאנח ואני לידו על מזרן לא זזה מטר.
    בשבת הוא היה חיוני, אכל קצת, שתה והיה עם מצב רוח, אחה"צ שוב החום מטפס ל-39.9 החלטתי שאני לא מחכה ליום ראשון לרופא ונסעתי למוקד ששם ישר נתנו נורופן ועשו בדיקת דם שהראתה שיש משהו ויראלי, הרופאה אמרה שנראה שיש אודם בגרון וכנראה הכיוון זה אדמדמת והחום יכול להשאר עוד יום ואז תופיע פריחה ל-48 שעות ונגמר הסיפור, בינתיים חזרנו הבייתה ומתן קודח 40.6 מעלות כ הבטן שלו דומה כמו עגבניה והילד רותח, שוב אמבטיה של 20 ד' ואני דברת במקביל עם אחות מהמוקד שאולי צריך הפניה למיון - עוד לילה עבר עם חום גבוה, מזרקים עם שתיה שהילד לא יתייבש.
    יום ראשון אותו דבר הילד עם חום גבוה וישן בלי סוף , לא מסוגל אפילו לשבת.
    היום לקחתי אותו לרפוא ילידם וביקשתי בדיקה חוזרת של הגרון ושיעשה משטח כי אני אמא ו-אמא מרגישה הכי טוב את הילדים שלה והתעקשתי על הבדיקה (עדיין אין תשובה), שאלתי על אנטיביוטיק והרופא אמר שעדיין לא צריך כלום ושהוא רואה שהגרון מודלק
13 תגובות
עמוד 1

• אמא יודעת הכי טוב - בדוק!!!
    החלמה מהירה-מהירה ומלאה למתוקי

• החלמה מהירה ושהאנט' תשפיע מהר מהר

• איה מזל שהתעקשת

• החלמה מהירה לקטנצי'ק

• החלמה מהירה
  • אוי מסכן
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • באמת אין כמו תחושות אל אמא
    כל הכבוד שהתעקשת
  • ואיייי איזה סרט רע
  • יו איזה מסכן קטן! כל הכבוד לך שאת יודעת מה צריך !
    מקוה שיחלים מהר !
  • וואייייייי איזה סרט!!!!!

אצלנו יש קבוע אנטיביוטיקה בבית + הטל' של הרופאת ילדים שלנו בפלאפון.

לא יכולה לסבול שאת מרגישה משהו על הילד שלך ואומרים לך משהו אחר
  • ברור שאמא יודעת הכי טוב
  • איזה סיוט ואיזה רופא לא אחראי
    העיקר שידעתם למי לפנות ושהכל מסתדר עכשיו טפו
    תרגישו טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה