וואו................... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד

בנות חזרתי לעדכן!!!

זוכרות אותי???? שוב לא עדכנתי מזמן כל הזמן אני מאבדת את הסיסמה ובגלל זה
    משנה שם משתמש ( עכשיו שמרתי אותה בזיכרון טל')
    בכל מקרה זוכרות שהיינו בי-ם והתחילו לי כתמים בניגוב ועל התחתונית רק בזמן מאמץ......... אז יום שישי הגיעה ה אחרי 33 יום ( למרות שה-3 חודשים האחרונים הגיעה בין 28 ל29 יום ) והמוזר יום שבת בצהריים נגמר הדימום לגמרי!!!!! מחזור של יום וחצי לא מובן לי הגוף ממש התחרפן לי! כמובן שאני נכנסתי לסרטים אולי הריון והפלה??!! ( שכן זה קרה גם לפני 4 חודשים)????!! יום ראשון עשיתי בכל זאת בטא שיצאה פחות מ-5 לפחות נרגעתי שזאת לא הפלה שוב ב"ה!!!! בכל מקרה כמובן שישי הייתי בדיכאון עם בכי ועצבות ודיכאון אבל עבר,,, הקטע הוא כולם אומרות חודש הבא בעז"ה הוא שלך אבל,,,, אין לי מושג מה יהיה אתמול בעלי המדהים יצא למילואים אני והנסיך שלי כמה ימים אצל הוריי הטבילה שלי יוצאת יום שלישי בשבוע הבא ( מוצאי צום תשעה באב) וב"ה בעלי יהיה בבית עד יום ראשון ואז הוא יחזור למילואים לעוד 12 יום ולא הוא לא ייצא לסופ"ש זאת אומרת החודש יהיה לנו רק 5 ימים יחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! החלטתי החודש לבדוק אם הביוץ שלי יצא בכלל בימים שבעלי בבית ורציתי לשאול אתכן איזה ערכה כדאי לקנות? , ממתי לבצע את הבדיקה? כלומר איזה יום? כמה פעמים ביום? עם שתן ראשון או לא משנה? האם מותר להשתמש בשבת? (למי שיודעת) מה התוצאות אומרות שתי פסים פס אחד?? אני לא מבינה בזה כלום!!! כל מידע יתקבל בברכה!!!!
    בברכת חודש טוב לכל עמ"י והרבה שיבואו לבקר את כל בנות הפורום עוד החודש אמן!!!
7 תגובות
עמוד 1
  • היי מוריה, מקווה שבאמת זה החודש שלך - תאמיני בזה...
    5 ימים זה מספיק בכדי לכסות את חלון הפוריות...
    תחשבי שאחרי שהוא יחזור מהמילואים תוכלי לבשר לו על
  • בס"ד

הריונית בשנית את צודקת אני יודעת ש5 ימים מספיקים על מנת לכסות את הימים הפוריים אבל והדגש על אבל השאלה מתי יהיה לי ביוץ!! החודש קיבלתי אחרי 33 יום ובשאר החודשים ( 3 אחרונים) 28 או 29 ולכן אני כבר לא יודעת ולכן אני צריכה את עזרתכן אם תוכלו להסביר לי על בדיקות הביוץ.
    בנות מי שמבינה יכולה להסביר לי!
    בבקשה ממש דחוף לי
    אני לא מבינה בזה כלום!
  • חודש אחד ניסיתי ערכת ביוץ והספיק לי... זה לא הכי מדוייק... לפעמים ההורמון לא מספיק גבוה כדי שהבדיקה תזהה... ועדיין יש ביוץ..
    אני ממליצה לך בחום מעקב זקיקים - הכי הכי הכי אמיתי שיש...
    תבקשי מהרופא שלך עוד החודש... זה כולה אולטרסאונד פעמיי-שלוש בחודש ואז אומרים לך מתי לקיים...
    בהצלחה!!

==========================
    מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!!
    תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!

• בס"ד

האמת שאני מהזה לא בעד בדיקות ביוץ אבל החודש ספציפית חשוב לי לדעת אם יש בכלל סיכוי! ולכן אני ממש רוצה לקנות ערכה, אולטראסאונד לא יכולה לעשות הרופאה שלי היא מאלעד ואני צריכה לסוע כל הזמן לשם ואין לי חשק וסבלנות ( אני גרה בפ"ת) ובגלל זה אני מבקשת המלצות יש למישהי?!
  • בס"ד

בנות???????????.
  • h.d - נתקעו לך המילים??? מה קרה????????????????

מוריה - את לא חייבת ללכת לרופאה שלך כל פעם אלא לקחת ממנה 2-3 הפניות מראש ואת עושה את זה אחרי סיום הוסת בפ"ת יש מלא מקומות... טכנאים בודקרת אותך ואומרת לך מה המצב של הזקיקים ומתי הביוץ...
    בכל אופן בהצלחה!

==========================
    מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!!
    תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!

• מוריה,
    כמו שהריונית בשנית אמרה, הכי טוב לעשות מעקב זקיקים!!
    את לא צריכה כל פעם ללכת לרופאה שלך, את מקבלת ממנה הפניה למעקב זקיקים ויש כמה מרכזי בריאות האישה של הקופת חולים שבהם את עושה את הבדיקה.
    וחוץ מזה, זה שווה את הנסיעה לאלעד, זה לא כזה רחוק מפ"ת וככה תוכלי לדעת בצורה הכי מדוייקת מתי הביוץ
    אני יכולה להגיד לך מהניסיון שלי שהערכות ביוץ האלו ממש לא אמינות, לי אישית הם הראו שאני תמיד בביוץ במשך כמה שבועות וניסיתי כמה סוגים של ערכות.....

בכל מקרה, שיהיה לך המון בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה