אף אחת לא ראתה אתמול את הסרט של צופית גרנט?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היה סרט במסגרת רצועת ה"דוקו" - "למה לא סיפרת?" בערוץ 10 בשעה 21:00 בערך. שעסק במתבגרים ויחסי מין. נושא רגיש......

היתה שם ילדה מסכנה בת 15.5 מאשקלון שנכנסה להריון ולא אמרה לאמא שלה.רואים שהמשפחה קשת יום, האמא חד הורית....הסרט מלווה אותן ובסוף הסרט היא יולדת.....חשבתי שאני מתה.....
11 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מבינה בת 15 ולא יודעת איך באים ילדים לעולם ... מאיפה היא חשבה שהם באים מהחסידה
    והכי קטע בסוף שואלים את האמא מה התינוק יקבל אז היא אומרת חינוך
    איפה היא היתה שהיה צריך ללמד את הילדה שלה לקחת גלולות שלא נדבר על זה לקיים יחסיים בגיל הזה

• כן ראיתי
    הזדעזעתי קשות
    נראה שלאמא עצמה יש בעיות- או היו, נראית מסוממת
    הכי הזדעזעתי מהסוף, היא לוחצת ובוכה ואני בוכה איתה ודקה אחרי היא אומרת, יו הוא סגול כמו אווטאר! ולפחות אוכל ללבוש שוב ג'ינס צמוד
    אויש כמה זה הה עצוב- היא פשוט ילדה שעולמה מורכב מפרטים ומחשבות ילדותיות

אלוהים רק יודע מה יעלה בגורל התינוק בעתיד....
    נראה שהיום הורים רבים מתביישים מלדבר או להתעמת עם ילדיהם, הראו בסדנה את המבוכה הגדולה שלהם וחוסר האונים. אני כן מאמינה בלהיות גם חברה ולא רק אמא קשוחה שחוקרת ובולשת וגורמת לכך שירצו להסתיר ממנה אך אני גם נגד זרימה ושאננות ולזרום עם מה שיקרה.
    אני הייתי דורשת ממנה לעשות הפלה, ממש מעמידה מראה מול החיים שלה בעתיד
    נו באמת , מה יש להן להציע לילד? האמא אמרה חינוך טוב! אני לא ידעתי איפה לשים את עצמי נוכח התשובה הזו

עצוב
  • ברגע הראשון כשראיתי את התוכינית - את חדר לידה ובחורה שיולדת ואיך שנותנים לא את התינוק התחילו לרדת לי דמעות. אף פעם לא התרגשתי כך

• ממש עצוב
  • התוכנית הייתה קשה מאוד, והיה פה דיון מאוד מאוד קשה בבית בעקבות זה. כמובן שאצלי מדברים חופשי על סקס וכו. ואין ספק שמקיימים יחסים רק עם אמצעי מניעה. אבל כמובן וזאת אני אם חס וחלילה הבן שלי יכניס את החברה שלו להריון אני ממש לא יציע הפלה. הבת שלי ישר אמרה שאם היא תכנס להריון (היא לא מקיימת עדיין יחסים לא להיבהל"""""""""")היא תעשה הפלה. אני אמרתי שאני לא יעזור לה בזה. היא שאלה אם אני יבוא איתה אמרתי שלא, אמרה שאם היא תצטרך כסף להפלה אמרתי אני לא נותנת היא מאוד מאוד כעסה כמובן בגלל זה שהיא אומרת שאמא צריכה לתמוך בכל מצב. כמובן שאני תומכת אבל מבחינתי הפלה לא באה בחשבון. זאת אני. מקווה שאף הורה לא יצטרך לעמוד בדילמה קשה כזאת.
  • סיגי - אני שמחה שהילדים שלך משתפים אותך בזה!!

הילדים צריכים לדעת שההורים לא רק נמצאים בשביל לתת כסף, אוכל או מקום לישון אלא פה בשביל לתת תמיד אוזן קשבת ותמיכה
  • אני אמרתי שאני יהיה אמא שלהם קודם כל אבל בהחלט גם חברה טובה, עד היום הם שיתפו אותי בהכל, מקווה שכך ימשיך לתמיד. הם יודעים שאני לא שופטת ומה שחשוב לי בבית שיהיה פתיחות שיתוף ושידעו שיש לנו אחד את השני תמיד. כמובן שאצלי זה קודם כל אנחנו כמשפחה זה הדבר ששאפתי לו והצלחתי לגדל אותם שיבינו שאמא יש רק אחת אבל כמובן אני יכולה להיות גם חברה ותמיד שידעו שאני פה בשבילם לטוב ולרע.
  • עצוב, פשוט עצוב...
    מזדהה עם מה שלירון כתבה.

~ יולי ~
  • אוף רציתי לראות ושכחתי מזה לגמרי
    אני מכירה את הרופא
  • גם אנחנו צפינו והתדיינו על זה, הבנו שהכל זה עניין של תקשורת-תקשורת- תקשורת-תקשורת בין הורים לילדים.
    את התקשורת הזו צריך לפתח מגיל 0, אנחנו עובדים על זה ומקווים שעושים זאת נכון.

וגם אני עם צופית וגלי בדעה שצריך ללכת עם הבחירה של הילד/ה, גם אם זו הפלה וגם אם זה חלילה וחס לידה בגיל 16. הכי חשוב זה להבהיר שלא משנה מה - אנחנו איתה.
    היתה שם את הילדה שילדה ואמא שלה לא מוכנה להיות איתה בקשר. איך אפשר? ילדה-ילדה-ילדה ואז אמא מנדה אותה? זה הכי אכזרי בעיני.

• אני זוכרת שבסביבות גיל 10-11 שלי היתה כתבה בעיתון על ילדה בארץ בת 12, שילדה תינוקת והייתי בהלם. היתה תמונה של הילדה, התינוקת והסבתא

מעבר לזה אני לא זוכרת

לצערי לא ראיתי את הסרט אבל נשמע שהיה טעון רגשות

אני בעצמי לא בעד הפלה (אישית עבורי) אבל קשה לי לומר מה הייתי עושה במצב בו הבת שלי בת 15 ובהיריון. אני מניחה שזאת החלטה מאוד לא קלה לאף אחד ובהחלט יש לה השפעות על העתיד (גם אם זה הפלה)
    תמר

רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינק
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5234

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה