שאלה לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני כחודש קניתי לעצמי סנדלים בחנות (שהיא חלק מרשת).
    נעלתי אותם אולי 4 פעמים (בהגזמה). אתמול נקרע לי הסנדל תוך כדי הליכה ועפתי מהמדרכה לכביש.
    למזלי לא קרה לי כלום, אף לא שריטה, חוץ מציפורן אחת שבורה (שכבר תוקנה

12 תגובות
עמוד 1
  • בעיקרון כן (עם קבלה/חשבונית).
    הכי טוב להתקשר לסניף לפני שאת מגיעה ולשאול.
    מזל שלא קרה לך כלום, זה די מפחיד אותי להיות במצב דומה.
  • אני חושבת שכן))

• אוףףףף עכשיו הפכתי את כל הבית ואני לא מוצאת את החשבונית

• מסכימה עם הבנות
  • אולי שלמת אלהם בכרטיס אשראי ? אז יהיה הרבה יותר קל לשחזר את החשבונית כיש מס' עסקה וכו.
    http://www.holdthatpic.com/
  • ברור שכן .
    לכי בלי חשבונית .
    אני מבטיחה לך שהעובדים בחנות יזהו את הנעליים כקולקציה נוכחית .
    אם זאת חברה שמכבדת את עצמה הם בהחלט יזכו אותך . ואם לא תפני לשירות לקוחות שלהם .
    מעצבן ומביך יחד

• תודה

• ברור שאפשר!!

הסניפים של רשתות שאני יודעת שלא מקבלים חזרה במקומות שונים הם סניפים של אילת (כי כביכול משלמים פחות)

שאר המקומות, אין שום בעיה להחזיר ע"י מקום מגוריך

והעיקר שלך ולציפורן שלום

• איזה רשת זו? TOGO?

הנעליים שלהם יפות וזולות - אבל מחזיקות גג חודשיים, מניסיון
  • אור-טל, זה לא TOGO, זה ALDO, לכן זה כל כך הפתיע אותי, שנים אני קונה שם ואף פעם לא היתה שום בעיה.
    אגב, קיבלתי מתנה מחברה מגפיים מ-TOGO, חרשתי עליהם כל החורף והם סבבה, נראים כמו חדשים

• כן אפשר.
    לא משנה כמה פעמים העלת אותם, חייבים להחליף לך
    נטלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה