רופא פרטי....עזרה פליז - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• בנות,
    אני מנסה לקבוע- ע"פ המלצתה של דר' אשכולית- לאחד הרופאים שהייתי מרוצה מהם בתה"ש: דר' הורביץ אריאל או דר' רבינוביץ ירון.
    באינטרנט אין מס' טלפון מסודרים, משהו לא ברור, לאן שהתקשרתי זו הייתה טעות,
    האם ידוע לכן אם הם מקבלים בפרטי ומה הטלפון לקביעת תור???
    קצת הסתבכתי...

האם יש לכן המלצה אחרת לרופא פרטי כולל מס' טלפון לתיאום התור באיזור המרכז??
9 תגובות
עמוד 1
  • לא מכירה בפרטי...
    אבל אני ממליצה על הורוביץ אריאל...!! הוא חמוווווד ותותח

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • לא ממליצה על הרופא שטופלתי אצלו,
    לא כי הוא לא טוב, פשוט כי הרגשתי שהוא מוכן לעשות הכל הכל הכל למען ההצלחה, ולאו דווקא בהתחשב בדיעות שלי ורצונות שלי...
    בסופו של דבר עשיתי מה שאני רוצה ולא מה שאמר (והצלחתי)....אבל הייתי מצפה מרופא שיהיה מעט קשוב למטופל....
    בנוסף יש לו מזכירה אחת אנטיפטית ברמות שממש גרמה לי לבכות בפעם הראשונה שהגעתי לשם...כי באתי בלי שאישרתי את התור....
    וקיבלתי כזו שטיפה...כמעט שברחתי...
    אח"כ הרופא התנצל...אבל סה"כ הייתה לי הרגשה זוועתית....ובקיצור....
    לא ממליצה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• https://www.assuta.co.il/item/18941
    אם את לא מצליחה ליצור קשר ישירות איתו פני לאסוא הם יתנו לך את המספר..
    בהצלחה

http://dl9.glitter-graphics.net/pub/2214/2214859kvldrvr4ia.png" border="0">
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• פשושה, באיזו קופת חולים את?

אני במאוחדת ויש לי רופא מומחה לפוריות שמקבל גם בפרטי והוא מעולה!
    ייתן לך את היחס, המידע והסבלנות שמגיע לך.

קוראים לא פרופסור פרידלר שבח
  • פשוש"ה,
    איזה קטע, הרופא נשים שלי עכשיו הפנה אותי לד"ר הורוביץ אריאל ויש לי תור אליו בסוף החודש ושמעתי עליו הרבה המלצות.... אני מחכה בקוצר רוח לסוף החודש
    אני יודעת שהוא מקבל בקופת חולים מכבי רמת השרון אם זה עוזר לך, אבל צריך הפנייה בשביל להיכנס אליו. אם את במכבי תנסי לקבל הפניה אליו.....
    אם את רוצה בפרטי, תנסי דרך הקישור הזה, יש שם כפתור מצד שמאל שכתוב "לקבלת מידע או קביעת תור" תמלאי שם פרטים ובטח יחזרו אלייך...
    https://www.assuta.co.il/item/18941

VIL- איך את מכירה אותו? הוא באמת תותח כמו שאת אומרת?? אני אשמח לשמוע איך הוא......
  • יש את פרופסור דניאל זיידמן -הבנתי שהוא אחד התותחים בתחום..
    בפרטי הוא מקבל בבניני איכילוב ובציבורי הוא גם בתל השומר וגם באסותא רמת החייל....
    אני -עוד לפני שהתחלתי טיפול קבעתי אליו תור בפרטי כי זמני ההמתנה שלו חודשיםםםםםםםםםםםם...ותכלס התור שלי ב16/8...
    אז חושבת ללכת אליו למעקב הריון ...בנוסף לזה של הקופה...
    הכל תלוי איך ילך לי הפגישה הראשונה שזה עוד שבוע (אמאלהההההההההההההה)....ככ רועדת מפחד ...שיהיה דופק והכל יהיה תקין ...בעזרת השם...חמסה חמסה חמסה ...
  • אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
    לעזאזל........................
    אני עצבנית רק לא נעים לי לקלל......
    אי אפשר להשיג את הטלפון של דר' אריאל הורביץ לקביעת תור
    ניסיתי באינטרנט- הטלפון לא נכון, או שצריך למלא דף עם כל הפרטים שלי ויחזרו אליי מתישהו ולא ברור אם זה מגיע אליו בכלל.....
    ניסיתי 144- המס' שלו חסוי, ויש עוד 2 מספרים שלא בשימוש, יש בהם הודעה שלו שאומרת "התקשרו ל051.......קולטות איזה ישן זה?
    ניסיתי דרך אסותא- לא הצלחתי

יש למישהי את המספר אולי בקליניקה שלו?......
    זה לא ייאמן

• פשוש"ה,
    אם את במכבי אז הוא מקבל שם.... את רק צריכה הפנייה אליו....
    באיזה קופת חולים את??
  • לפני שראיתי שאי אפשר להגיע אליו ניסיתי לשאול איך אתן מגיעות בפרטי בכלל?? אני רואה שאי אפשר.

לשאלתכן, בי הוא טיפל בשיבא. הוא לא היה רופא אישי שלי אבל יצא לי להגיע אליו כמה פעמים והכי חשוב הוא עשה לי את ההחזרה שבסופה נכנסתי להריון עם בכורי!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה