אפרופו משפחתיות...צריכה עצה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי אח גדול ולו 2 ילדים כשהגדול שלו קטן מאופק ב6 ימים.
    אופק מת על הילד הזה ומדי כמה זמן נזכר בו וממש מתחנן שהוא יבוא אלינו...
    אני לא בקשר הדוק עם אחי אבל גם אין בנינו ריב או משהו, וכמה שאני מנסה להביא את דור הילדים לקרבה זה לא הולך....
    פעם בשבועיים אנחנו נפגשים אצל ההורים שלי לארוחת צהריים ובגלל שאנחנו עובדים משמרות לפעמים אני מגיעה ויוצאת מוקדם כדי להגיע למשמרת או שמגיעה באיחור ממש לפני שהם כבר הולכים- ככה שלאופק לפעמים יוצא יותר מחודש לא לראות את הבן דוד לו הזה שהוא מת עליו...
    עכשיו בשבת שעברה עשיתי מאמץ והפכתי עולמות לשלוח את אופק להורים שלי עם חמתי למרות שעבדתי ולו רק שיפגוש את הבן דוד- בסופו של דבר הוא לא הגיע י הוא היה בהצגה והיה עייף (למרות שקבענו יום לפני), שלשום הזמנתי אותו דרך אחי שיביא אותו לכל היום אלי לשחק עם אופק כי כבר נגמרו הקייטנות והיום הוא אמר שהוא לא יבוא- אולי יום אחר...

אני קצת נעלבת מזה שאחי לא מתאמץ להפגיש ביניהם כמוני וכל פעם יש לו תירוץ אחר...בעלי אומר שזו אשתו שמתרפדת את הפגישות כי אופק שובב ומשתולל והוא גורר אולי את הבן דוד להתנהג כמוהו...והוא תמיד מסודר שקט ונקי....
    אני לא כ"כ קרובה לאחי כדי לדבר איתו על זה אבל חבל לי שגם דור הילדים לא יהיה קרוב כמונו...כמה נסיונות עוד לתת?
    סליחה על האורך...

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה

Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.
6 תגובות
עמוד 1
  • תראי אין הרבה מה לעשות... אם זה ככה מבחינת אחיך והוא לא עושה מאמצים למרות הניסיונות שלך..תעזבי את זה

• מכיוון וזה אחיך כן הייתי מנסה לדבר איתו לראות למה הם כביכול מתחמקים....

אתם גרים קרוב? איך הקשר שלך עם גיסתך?

יש עוד קרובי משפחה אחרים בגילו שאפשר לנסות לחזק את הקשר?

גם במשפחה שלי וגם של בעלי יש בני דודים שיחסית קרובים לאופק דין בגיל (או גדולים ממנו) ואצלי במשפחה הקשר הרבה יותר טוב מאשר עם הבני דודים מהמשפחה של בעלי. נראה לי בגלל שהקשר בין האחים יותר טוב.

יש לו בן דוד שנה מעליו שהוא רואה פעם בשבוע והבן דוד הזה מתעלם ממנו

• אח נשוי זה לא כמו אחות.

הוא תלוי באשתו, ונראה שהאמא מנווטת פה את הענינים.

זה מבאס - אבל אני הייתי ממשיכה לנסות
  • נשמע מבאס

• אם רוצים שדברים יעשו - מדברים עם האשה

• מסכימה עם מי שהציעה לא לוותר.
    אולי כדאי לנסות להתקרב קודם לאחיך ואישתו..? למשל להזמין אותם לארוחה אצלכם וכו'...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה