גמילה!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש ממש לא מוכנה להפרד מהחיתולים!!!!
    אבל נטלי ממש רוצה!
    כבר פעמיים היום היא עשתה פיפי בסיר!
    מצד אחד אני לא רוצה ללחוץ עליה ומצד שני לא רוצה להיות אדישה מדי כי אולי היא כן צריכה דירבון מסוים!
    אווווףףףףףףף

12 תגובות
עמוד 1
  • מאמי - התינוקת שלך כבר גדולה.....
    אני אומרת - לכי איתה, יחד עם זאת - אם בא לך לדחות את זה ליום שני - גם זה ממש בסדר. אפשר להמשיך לאפשר לה פיפי בסיר ובין לבין חיתול.

• יואווו, איזה יופי

• בהצלחה

• חומד, זרמי איתה ובמיוחד עכשיו שיש חופש, קיץ, חם וכייף להיות בלי טיטול.

רואי כבר 3-4 חודשים עושה לי בית ספר ועכשיו בבית אנחנו בחצי גמילה כי כשמגיעים מהגן הוא מעיף את הטיטול ונשאר בלי ועושה קקי ופיפי מקסים בסיר ובאסלה.

בגן הוא עוד לא משתף פעולה ודווקא חבל לי כי הגננת מוכנה לשתף פעולה והוא מתבייש שם.

• אחלה טיימינג בחופש
    בהצלחה :)
  • לדעתי, תזרמי איתה. כל הכבוד לה, זריזה

• אצלנו הגדולה בגיל של נטלי כפתה עלינו להיגמל כי היא פשוט הורידה את הטיטל ולא הסכימה ללבוש אותו.

אם זה בא ממנה, תזרמי, שיהיה בהצלחה
  • ענבר מה יש ביום שני???
  • תסלחי לי אבל:
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • חחח אני מבינה אותך
    זה תהליך שצריך הרבה מוטביציה.. לנו ולהם.

גם יאיר למד להתפשט לבד וכל היום הוא מוריד מכנסיים וחיתול .. אני עדיין צופה מהצד
  • מהההההההההההההההה ??????????????????????

זה מספיק דירבון בשבילך?

חחחח גמילה להורים מטיטולים..
    יש לי פיתרון מצויין בשבילך, או
    יפתרו את בעיית הטיטולים , תוכלי להתמכר אליהם שוב בקלות
    בהצלחה יקירתי

גמילה קלה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה