תפסיקו להלחיץ את עצמכןןןןןןןןן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות, תפסיקו להלחיץ את עצמכם עם הבדיקות ביוץ והרופאים והחארטה ברטה הזה, יש רופא אחד והוא נמצא בשמיים, תרימו את הראש ותדברו איתו.
    אני מכירה לפחות 3 נשים שהרופאים חתמו להם שלא יכולות להיכנס טבעי והן עברו טיפולים ואחרי הכל נכנסו טיבעי.
    אל תתעסקו עם זה יותר מדי וזה יגיע בסוף, מבטיחה לכן
9 תגובות
עמוד 1
  • שרון אני כל כך מסכימה איתך !!!
    הבעיה היא לא הפוריות שלכן היא הלחץ שאתן שרויות בו , תשחררו !!!!
  • כל מילה בסלע

• בס"ד

לייק ענק!!
  • מסכימה עם כל מילה..
  • את צודקת במיליון...אחוז!!!
    רק תפילה לבורא עולם ופשוט להאמין...והטוב יגיע
    אנחנו כל הזמן בלחץ וזה מה שמעכב..בשורות טובותת

חני
  • תמיד אמרו לי לא להילחץ, לא לחשוב על זה- אבל אי אפשר לא להיללץ ולא לחשוב על זה! הסקס היה רק לצורך ילדים ובעלי לא ממש נהנה ממנו, אבל אין מה לעשות... כשרוצים ילדים... אני מסכימה ומאושרת שעוד בנות חושבות כמוני!!!
  • רעות היקרה ראשית כל מזל טוב ודבר שני התורה שלנו היא האמת והסוד לכל דבר בחיים לטוב או לרע. אין טהור מילד מקווה בע״ה תתחזקי והקדוש ברוך הוא יגשים את כל משאלות ליבך רק לטובה הוא רחום וחנון אל תשכחי. תגידי אמן שתקראי את זה. בהצלחה 
  • אי אפשר לא לחשוב עלזה הלואי וזה היה פשוט
    אני מתקרבת לתקופת הביוץ ושוב אני בלחץ היסטרי אוףף שה' יעזור לייייי!
    אני כל כך מאמינה בו....שומרת נידה הולכת למקווה....מקווה לטוב

מה
  • טליה היקרה, אני ניסיתי להיכנס להריון שני קרוב לשנה וחצי ואיך שהחלטתי שאני לא חושבת על זה יותר ולא מנסה להקדים את הטבילה ולא יותר מדי להתעסק בזה אחרי חודש נכנסתי להריון בסוף ביום ה 16 שזה היום האחרון של הביוץ הייתי בשוק!!!

את חייבת לעבוד פסיכולוגית ולהבין שאת הורסת לעצמך בגלל שאת לחוצה יותר מדי.
    פשוט תחשבי שאת משבשת לעצמך את הגוף.
    בהצלחה ...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה