מתחילה מחר מחדששש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות לא הייתי פה מלא זמן
    מרגישה שבורה מיואשתתת וכולם מסביב אומרים לי מה את במירוץ יש לך 2 ילדים מדהימים
    אז בנות עברתי 2 הפלות מאז שלא הייתי כאן אחת אחרי הזרעה עובר בשבוע 7 הפסיק דופק עברתי הפלה עם ציטוטק
    לאחר מכן נכנסתי ספונטניי הגעתי לתחילתת שבוע 9 שוב פעם עובר ללא דופק
    עברתי הפלה לפני כחודש בהרדמה כל כך פחדתי רציתי רק להיות אחרי
    עשו לי מלא בדיקות דם לקרישות יתר מבחינתן הכל בסדר אני יכולה לחזור לנסות
    החלטתי שאני חוזרת לטיפולים
    מישהי יודעת מה עוד יכולה להיות הסיבה לכל ההפלות האלה
    עשיתי איזה 12 בדיקות דם כל מה שרק אפשר הכל בסדר מוזר
    יש לי 2 ילדים בבית מודה לבורא עולם שיש לי אותם
    אבל זה מוגזם לבקש עוד הריון?
    אני ממש מיואשתת אין לי כוח לכלום חשק לכלום מראה לכולם מסביב שכן הכל בסדר אבל לא בא לי לראות אף אחחחחדדד
    מחר קבעתי תור למרפאת פוריות מקוווההה שנתחיל טיפול מחדש הזרעה שנייה בעהה
    תאמת יותר מפחיד אותי הקטע של אחרי ההפלות החוזרות הדיכאון לעבור את זה
    אבל דייי יהיה בסדר בעה אסור לי לשקוע ביותר מידי מחשבות
    יהיה בסדר
4 תגובות
עמוד 1
  • לשאלתך, זה ממש לא מוגזם לבקש עוד הריון! אני עוד לא אמא, אבל אני מאוד יכולה להבין את הכמיהה לילדים....

לא כל כך מבינה בהפלות וגם לא רופאה אבל ממה שאת מספרת אין לך שום בעיה מוכחת ועם זאת משהו עובר עלייך. לדעתי את צריכה לתת לגוף שלך קצת זמן להתאושש ולהבריא לפני שאת מנסה שוב... תמצאי את הפינה הרגועה והשקטנה שלך ותאפשרי לגוף לחזור לעצמו.

מה שלא תעשי, מאחלת לך שתזכי להגשים את חלומך בקרוב ותשארי אופטימית כי את נשמעת בחורה מאוד חזקה שלא מוותרת בקלטת...
    שיהיה בהצלחה

• לא מכירה את נושא ההפלות, אבל זה נשמע נורא, אז קבלי
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• אני מאחלת לך שלא תעברי את זה שוב, ותזכי להריון תקין ולילד נוסף בקרוב, ובאמת שיש המון סיפורים על נשים שעברו הפלה או שתים ואח"כ ילדו בכיף, אני אישית מכירה 3 סיפורים כאלה, כך שכמובן לא להתייאש, ולהמשיך לקוות ולנסות ולהתפלל לטוב..
    בשורות טובות בקרוב אמן

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה