היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לפנות בוקר קמתי מהשינה עם כאבי בטן מאוד חזקים... נכנסתי לשירותים וגיליתי ש... קיבלתי!!! לא נורא, עם ראש גבוה למעלה לעבר החודש הבא... ומהיום אזלול לי לימונים
14 תגובות
עמוד 1
כל הכבוד על האופטימיות
גישה מעולה !!@!
בעזרת השם החודש הזה הוא שלך
כל הכבוד לך על הדרך... כמובן התחיל חודש חדש ...בשורות טובות לכולנו....
חני
יקירתיי!!!!!
קודם כל-אני שיייאא הגאה בך על הגישהההה!!! זה קשה. מאוד. לכן-שאפווווו לךך!! אני לא יודעת איך הייתי מגיבה!! כללללל הכבוודד!!
בעז"ה חודש הבא זה החודש שלךךך,בקלות, ושמחהההההה!!!!!!!!!!
זה לא שאני לא מבואסת... אבל אין לי הרבה ברירות.. רק להסתכל קדימה אל עבר החודש הבא... בכל אופן, תודה על מילות העידוד!
אני בטוחה שאת עכשיו לא צוהלת מסמחה וכו' ושאת מבואסת... אבל יש כאלה שנכנסות לזה חזקק... וצריך להבין-כמו שאת הבנת- שאין לנו מה לעשות.........
ממ מה איתי?? ב"ה בסדר. לא מרגישה משהו מיוחד של מחזור.... המקסימום שהרגשתי זה אתמול אחרי שהייתי עם בעלי הרגשתי כאבים בבטן התחתונה... אחרי 10 שניות זה נעלם....
היום היה לי די הרבה הפרשות..... ואתמול אפשר לומר שגם יצא ממני הפרשה... (-סליחה...) ואמ...סה"כ... זהו...
אה, חום השחר נשאר גבוהה- 36.7 וגם 36.8
הלוואי ותבשרי על
מאמי'להה!! תודה רבה לךך!!
ראי פתיחת הודעה שלי- "עדכון חם"
את חייבת לגלות לי מה הקטע עם הלימונים
חחחחחחחח אכילת לימון קצרה לי את המחזור שעבר ביומיים... וככה לא פספסתי את הביוץ חחח
========================== מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!! תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!
איזה יופי פעם ראשונה שאני שומעת על לימונים
תודה! אמן אמן שהחודש הוא שלי!!
========================== מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!! תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!