שאלת מחזור... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר' ישי בוקר טוב,
    ילדתי לפי שנה והנקתי 6 חודשים...
    אחרי 3.5 חודשים מהלידה קיבלתי את הוסת הראשונה ומאז כל 24 יום באופן סדיר ובקביעות קיבלתי וסת...
    לפני חודש היה לי איחור של 3 ימים כלומר קיבלתי אחרי 27 יום וגם החודש הזה זה קרה אחרי 27 יום.
    1. האם ניתן להסיק מכך שהמחזור השתנה? עכשיו אני צריכה לחשב לפי 27 יום?
    2. בשלושת החודשים האחרונים ירדתי 12 ק"ג בדיאטה מאוד מתונה המשלבת ת**** נכונה. האם יש לכך השפעה על ימי המחזור? אני עדיין עם BMI גבוה אבל לפי מעקב זקיקים מבייצת...
    3. האם אתה ממליץ המשך מעקב זקיקים או שאני יכולה לחשב את הביוץ על סמך הנתון החדש של 27 יום?
    תודה רבה!

==========================
    מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!!
    תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    יתכן שהמחזור השתנה באופן קבוע ויתכן שזה שינוי זמני וקצר. יתכן שהשינוי קשור בירידה במשקל ( כל הכבוד לך. תמשיכי ). בנתיים תחשבי את הביוץ לפי 27 ימים.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה