היום קופ"ח חולים מאוד הפתיעה אותי ............. דווקא לטובה ...
יהיה לנו מקרה מאוד לא נעים בשבת בבוקר עם בני , גבר קם עם התקף סטרידור מאמא של סטרידורים , שעה 5:40 בבוקר , תרופות בכדורים עוזרות אבל לוקח להם זמן , מקפיא נותן הקלה זמנית ל2-3 דק' , אינוליציה לא יכולה לעשות - בחור נחנק , מזיעה כחול וכל שנייה מציין שאין לו אוויר אוויר לא נכנס ....לקנו אותו מייד למוקד אלא יש להם הפסקה מ6:00 יד 9:00 בבוקר ,רופא פרטי מגיע תוך שעתיים גם דרך ביטוח פרטי - מה עושים מזמנים אמבולנס ... פראמדיקית שמעת אותו דרך הטל' ומזמינה טיפול נמרץ - שמוביל אותנו לבית חולים --- אחרי טיפול של חצי יום בני חוזר לעצמו ואנו חוזרים הביתה במצב סביר עם חשבונית מתנה על סה"כ 859 ש"ח ממגן דוד +בית חולים ... למחרת אחרי ביקור רופאה והנחיה ללחת לגלות למה יש לנו אלרגיה (כי זה לא וירלי והכל תקין ) אני מוסרת חשבוניות לתשלום בתיקווה שישלמו לי חלק (מגיע בין 50-75 אחוז החזר ) , היום מתקשרים מקופ"ח ומודעים שבגלל שלא היתי יכולה לקבל מענה ומצב לפי דו"ח מד"א היה קריטי הם משלמים לבד הכל ... היתי ממשד מופתעת : כי הכל היה ביוזמה של הפקידה מטפלת , אני לא דרשתי ולא צעקתי רק הסברתי למה ככה עשינו ותוך יומיים זה נסגר על הצד הכי טוב ... אז יש הופתעות גם לטובה מתברר .
http://www.holdthatpic.com/