-
יש צורך לעשות בדיקת הריון.....
בהצלחה מותק....
-
בדיקת הריון ביתית??
אני כ- 27 יום מהמחזור..... זה יתפוס בבדיקה?
יש סיכוי שמדובר בהשרשה? איך אמור להיות דימום של השרשה?
תודה על התשובה

-
אה, ד"א... עם הדימומים ראיתי גם הפרשות רגילות... שרואים במהלך החודש כשאין הריון... לא היה על הנייר טישו רק כתמי דם
-
לא חייב שיהיו סימנים "טרום וסתיים"...מקווה שזה סתם כתמים...
אצלי בד"כ אין סתם... מקווה שאצלך זה אחרת...
היו הרבה כתמים? תנסי לבדוק ע"י בד בדיקה אם יוצא הרבה אז כנראה שזה וסת ואם אין כלום אז כדאי לעשות בדיקה...
אגב, השתרשות זה אחרי 5 ימים מהביוץ כמו שדר' ישי הסביר לי לפני שבוע...
==========================
מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!!
תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!
-
מה באמת?? אחרי 5 ימים??
קראתי בכל האתרים שמדובר מ יום 8- 10 לביוץ....
אצלי תמיד יש סימנים קודמים..... מממ גם לא היה הרבה... צריך לראות בהמשך אם זה יתחזק או לא.. כי הבנתי שהשרשה זה לא דימום רציני....
בכל אופן- קבעתי תור לרופא.... לעשות בדיקת דם..... חכם?
-
אם זה מתגבר אין טעם לבדיקה.. כי זה בטח הוסת...
אם זה נחלש/ העצמות/ נעלם.. שוום בדיקה ביתית לפני בדיקת דם.
דר ישי אמר לי החודש שזה ביום ה5 לביוץ... סומכת עליו..
בכל אופן יהיה בסדר את תראי...
-
בדיקת דם היא הבטוחה ביותר
-
ONI- חבל שאין לי רופא נשים קבועה...זה היה חוסך לי מלאא... רק דרך רופא נשים אפשר שיפקססו לי??
הריונית בשנית- אין זכר לכתמים.... לא על התחבושת...לא בניגוב...
אין לי כאן עד בדיקה אז ניסיתי על הקצה עם נייר טואלט-וכלום..
-
הי,
כולי תקווה בשבילך שמדובר בהשרשה ולא בתחילת המחזור! מנסיוני האישי, בחודשיים הקודמים שמתי לב שיומיים-שלושה לפני תחילת הדימום הרציני, מתחיל לי דימום חלש, מעט כתמים שמופיעים על התחתונית וקצת דם בניגוב.
אז מבחינתי, קשה לי בכלל להאמין שיש דבר כזה דימום השרשה... כל פעם שהיה לי קצת דימום קיוויתי והתאכזבתי, אז עכשיו אני מתייחסת לזה כמו אל אגדה אורבנית... אבל תעדכני!!! או שמישהי תספר אם היה לה כזה דבר!!! אם זה נכון לגביך, אולי אחזור להאמין...

בכל מקרה- הכל טוב... תישארי אופטימית ותחשבי מחשבות חיוביות!!!
בהצלחה,
יפעת.
-
רופא משפחה שלך גם יכול לתת לך את ההפנייה עם יש לך טל שלו ואת יכולה לדבר איתו אם אין אז תגשי למזכירות בקופה ותבקשי ממזכירה שאת צריכה דחוף את ההפניה ושהיא תדעג לכך. או שיש עוד דרך. תמצאי מספר של רופא נשים באזור ותבקשי ממנו שישלחו לך את ההפנייה דחוף!
-
בס"ד
H.D מתוקה!!
כמובן אי אפשר עדיין לדעת מה זה!! האם המחזורים שלך סדירים בד"כ?
מתי את אמורה (לא) לקבל?!?! מקווה ומתפללת בשבילך שזה ה
-
yifat123- אצלי אין כזה דבר כתמים לפני... המקסימום אצלי של כתמים לפני זה כתם שחור-ומיד אח"כ בפיפי אני רואה דם.... אני ב"ה לא יודעת מה זה כתמים לפני.... וחוץ מזה שאני ת-מ-י-ד מרגישה כאבי בטןן!! שבוע לפני... ואחרי שאני מקבלת..... זהוו... ח-ג-י-ג-ה של כאבים......

ועכשיו- כלווםםם ב"ה!!
ONI- תודה רבהה!!
מה אתן אומרות?? לעשות מחר בידקה ביתית או שלדלג על זה ולעשות כבר בדיקת דם?
-
בכיף מתוקה!
אם את לחוצה מאוד תעשי בדיקת דם
-
אני חושבת שתחכי עד ליום האיחרו המחזור.....את מכניסה את עצמך ללחץ וזה לא טוב בכלל!!!
יהיה טוב בעז"ה...
-
הריונית בשנית- עכשיו ראיתי בניגוב הפרשה שהיא בצבע צהוב חזק הנוטה לחום חלללששש חלשששששש...
אני מכירה את עצמי ויודעת שאם הלכתי כבר לעשות 3 פעמים פיפי ולא יצא דם... ואין לי כאבי בטן...זה כנראה לא מחזור... כי גם אם יש לי "כתמים" על הפיפי הראשון יוצא הדם.......

-
את חייבת לקנות בדיקת הריון ולבדוק כי עכשיו כולנו בלחץ ובמתח. אז יאללה לספור פראם מהר ותעדכני בבשורות טובות מחזיקה לך מיליון

-
H.D אני באיחור של ארבע ימים ועכשיו יצא לי ממש מעט הפרשה חומה בהירה על התחתונית וזהו, אין יותר כלום.
יכול להיות שזה מה שהיה לך???
אני רק ביום ראשון אעשה בדיקת דם...
-
reas- אני בגדול אמורה לקבל ביום שבת... לא כואבת לי הבטן ב"ה ואין לי שום סימני מחזור... בדר"כ אם כואב לי החזה לפני אז כשאני מקבלת הוא לא כואב... ועכשיו הוא ממשיך לכאוב.... הריונית בשנית אמרה לי שדר' ישי אמר לה שהשרשה קוראת אחרי 5 ימים אבל לגיסתי זה קרה אחרי איחור...ובאתרים רשום מינימום 8-10 ימים... אפשרי יותר מאוחר מזה...
שושןן-יש לי בדיקת הריון בבית של "מקלון הזהב" אני לא יודעת אם לחכות עם הבדיקה עד יום שישי (-הורמון מספיק גבוהה כדי להראות תוצאה חיובית) או לחכות ליום שישי. מה אומרות??
oni- מה את אומרת?? ללכת לרופא לקחת את הטופס לבדיקת דם ולעשות ביום חמישי??
מוריה מוריה יעקוב-אני אמורה לא לקבל ביום שבת.. המחוזרים שלי די סדירים..יום לפה יום לשם....אך כמ ושאמרתי לreas- אני לא מרגישה שום סימני מחזור...כלום... כבר כמעט שאין לי הפרשות.........
-
את האמת אני מהמתח הייתי עושה מחר בבוקר
אבל עם לחשוב עם הראש עדיף יום שישי בבוקר
תלוי עד כמה סבלנות יש לך

מחזיקה לך מיליון

ומקווה שתעדכני בקרוב משהו כמו

-
חחח האמת שגם אני במתח...אבל אני מבינה שישתלם לי יותר להמתין..ככל שעובר הזמן התוצאה היא יותר אמינה... בכל אופן- אני עוד לא יודעת מתי אעשה-מחר או ביום שישי......
ד"א מה אתן אומרות-ללכת לרופא לקבל טופס לבדיקת דם!?!?
-
כשהיתי במצבך גם היתי בלחץ נורעי וכל פעם עשיתי בדיקות ביתיות ויצא שלילי ולא המנתי בגלל זה אחרי זה היתי רצה לעשות בדיקת דם ורק לה המנתי.
אני מאחלת לך רק תשובה חיובית
-
בכל זאות כדאי שיהיה לך תופס לבדיקת דם תמיד
-
אז מה שאת מציעה לי....כן ללכת לקחת טופס לעשות בדיקת דם??
אבל אני מתביישת לקחת טופס עוד לפני איחור... שואלים אותי:"יש לך איחור?" אני אומרת שלא...ואז הרופא לא מבין מה אני רוצה......

-
כודם כל לא נירא לי שרופא ישאל אותך אם יש לך איחור. את מבקשת הפנייה וזהו. גם אם הוא שואל אז תגידי שאת בלחץ נורעי לפני מחזור ופשוט חייבת לדעת את התשובה. וזה זכותך המלאה
-
כבר שאלו אותי אם אני באיחור..........
במידה ויש הריון בדיקת דם תראה את ההריון או שעדיין מוקדם? (-אני יעשה בע"ז מחר את הבדיקה...)
-
אם את בהריון אפילו לפני איחור תקבלי תשובה חיובית בבדיקת דם
-
-
בכיף חמודה!!
-
מאמי, עכשיו את מכניסה אותנו לאוירת התרגשותתתתתתתת
איזה אושר הלוואי בטא חיובית - הלוואי!!!!!!!!!!!!!!
-
-
-
לפי דעתי כדאי לך לחכות. הסבלנות משתלמת..
הסימנים של הריון ומחזור כ"כ דומים, שזה מטעה..
מניסיון אני אומרת לך, אני חיכיתי 9 ימים וביום ה - 10
הלכתי לעשות בדיקת דם.
בגלל שהמחזור שלי הי'ה מאחר אפילו ב - 4 ימים..
אני לא סומכת עליו עד שאני מחכה מספיק זמן..
נ.ב. ביום ה -3 לאיחור במחזור פתאום הלכתי להקיא באמבטי'ה..
הלואי שאת בהריון..
-
Melly- אצלי תמיד יש תסמינים לפני הריון-ועכשיו אין לי כלום...כמו שכבר ציינתי כמה פעמים אם אני רואה סימנים של תחילת מחזור גם אם מדובר בכתם חום ישר אח"כ כשאני הולכת לעשות פיפי יוצא לי דם.... בינתיים מה שיוצי לי זה הפרשות צהובות-חומות חללללששווותתת לפעמים חום-אדמדם...(אבל לא דם טרי..) אני מכירה את הגוף שלי בנושא הזה...ככה שיש סיכוי טוב בעז"ה

בכל אופן. היום אני ביום ה-11 לביוץ.......
הריונית בשנית- תודה רבה מאמי!! עשיתי בדיקת דם!! בעז"ה נחכה לתוצאה היום (-פעם שעברה היא הגיעה בצהרים.....)
בעז"ה אבשר אותכן בשורות טוובוותתת לכבוד שבתת!!

קרן 21 וONI- תודה רבה רבה

-
-
ברור!!!!! זה חוסך הרבהההה

-
נכון
-
עכשיו ר נשאר להמתין...
פעם שעברה בשעה 14:00 גג 14:00 היו תוצאות.....................
האמת?? אני בלחץץ... אני צריכה קצת להרגיע את עצמי...אני מנסה לא כ"כ לחשוב על זה ובעיקר לחשוב חיובי... יש לי די הרבה סימנים אני חושבת.. אף פעם הפיטמה עצמה לא כאבה לי ועכשיו היא נורא כואבת... אין לי סימנים לפני מחזור... אם יש לי טיפה כתמים חומים/אדומים- אני ישר מקבלת ומתחיל כאבי בטן-מה שאין לי עכשיו... לפעמים בניגוב יש כתמים ולפעמים אין... פעם יש על התחתונית הפרשות רגילות ופעם פחות...חום השחר גבוהה... בחילות...
-
וואו,
איזו ציפייה... אני נכנסת 17 פעמים רק כדי לבדוק אם משהו השתנה... אז עשית הבוקר בדיקה??? יואו, מותח ממש...
ואני רציתי שנעשה בדיקת היריון ביתית בסופ"ש ונעדכן! גם אני אמורה לא לקבל ביום ש'... אבל לא משנה- העיקר שנתבשר בבשורות טובות!!!
תעדכני ב-ש-נ-י-ה שאת יודעת!!!

יפעת.
-
ברור שאעדכן!! תודה רבה לכןן!!
רואים איך אתן באמת מצפותת לבשורות טובות מכל הלבב!!!
תודה תודה!!

-
יפעת123 - בהצלחה גם לך מותק!! תעדכני...
-
תודה הריונית בשנית... איזה שם קליט!!!
וגברת HD היקרה, מה הענינים איתך? לא יפה ככה להעמיד את כולנו על הרגליים ולהשאיר אותנו במתח... אני מתה פה!!! לא אמרת ששתיים זה הכי מאוחר???
קדימה קדימה, עם מי צריך לדבר כדי לקבל תשובות פה???

נשיקות לכולן!!!
יפעת.
-
חחחח yifat123- האמיני לי שגם אני במתחחחח רבבב!!!!!!
עוד אין תשובותתתת!!
אני נכנסת כמעט כל 10 דק' להתעדכןן...
בלללעעע יאאללללללהההה
ו...תודה על הדאגה והציפיה...אני מרגישה לא לבדדד!!
-
תודה! מקווה שאוכל לשנות כבר ל״ הריונית בשלישית״
-
יוווווווווווווווו איך שאני מבינה אותך!!!
אני חושבת שלפני ההריון הראשון שלי כל חודש עשיתי לפחות שתי בדיקות ביתיות כדי לבדוק אם אני בהריון או לא.
ודוקא כשכבר כן הייתי בהריון אז היה לי איחור של כמעט שבוע ועדיין הבדיקה יצאה שלילית, כל יום בדקתי בבוקר, רק אחרי שבוע כשכבר עשיתי בדיקת דם עשיתי שוב בדיקה ביתית (סתם כי רציתי לראות את שני הפסים האלה) ורק אז היא יצאה חיובית.
אני הייתי מחכה לפחות למחר לבדיקת דם או ליום ראשון לבדיקה ביתית, אבל לשיקולך.
דרך אגב, איך יצא האוכל שבוע שעבר? מה הכנת בסוף?
מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
-
היי מותק, אמממ בסוף היה לנו חסדד מבורא עולם והאנשים שאנחנו משכירים אצלם את הדירה אמרו שהם תמיד מחזיקים בלון גז חדש נוסף כספר!