בדיקת זקיקים... כבר מיואשת!! אנא עזרה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם...
    טוב יש כאן הרבה בחורות שיזכרו בי כי אני די ותיקה בפורום, ועל אף שאני לא משתתפת הרבה בכתיבה כאן אני מאוד עסוקה בלקרוא את מה שאתן כותבות כל היום!
    אז ככה
    אני בת 34 יש לי 2 ילדים מנישואין קודמים , יש לי בן זוג כבר 4 שנים ובשנה וחצי האחרונים אנחנו מנסים להיכנס להריון ללא הצלחה...כמה חודשים אנחנו מתמידים באינטנסיביות וחודשיים שלושה יורדים מזה, נחים קצת אבל בכללי כבר שנה וחצי שאנחנו בנסיונות...
    בבדיקת זרע שבן זוגי עשה אין שום בעיה (80 מליון כמות זרע, מורפולוגיה בינונית תקינה 7%)... מה גם שהוא כבר הכניס כבר את גרושתו פעמיים להריון...
    בבדיקה ההורמונלית שלי גם לא ניצפו בעיות, אני מדייקת כמו שעון שוויצרי במחזור שלי (כל 28 ימים על השעון!) , והבדיקות ההורמונליות הראו שהכל בסדר...
    בחודש שעבר הרופאה נתנה לי בפעם הראשונה את ה"איאקלומין" להגברת ביוץ ובחודש שעבר מין הסתם לא ניכנסתי להריון... היום עברתי בדיקת זקיקים ביום ה9 למחזור.... ולהלן התשובות
    נימצאו שני זקיקים בשחלה השמאלית אחד באורך 13 מ"מ והשני באורך 12 מ"מ ועובי הרירית הוא 4.1 מ"מ...
    נישאלת השאלה מתי בדיוק עליי לקיים יחסי מין (לא רוצה לפני מידי ולא אחרי מידי).... והאם יש מצב שבמשך שנה וחצי אנחנו מנסים ולא מצליחים כשלכאורה אין שום סיבה ממשית לחוסר פוריות הזה?????????
    אנא עזרה אני מיואשת כבר
5 תגובות
עמוד 1

• היי
    יש לך עוד כמה ימים (בערך 4) עד הביוץ הזקיקים גודלים ב1 עד 1.5 ביום בערך והם צריכים להגיע לגודל של 19.
    מתי הבדיקה הבאה שלך?
    האם אתם עושים רק על בסיס איקקלומין, ללא הזרעה?
    אני מאמינה שאם לאחר האיקקלומין לא תיקלטי הרופא שלך ישקול בדיקות נוספות כמו צילום רחם, לפעמים יש הידבקויות ברחם שמונעות את הכניסה להריון.

בהצלחה
  • קודם כל את חייבת להרגע..
    מאחורייך 2 הריונות ולידות. הגוף שלך מכיר את התהליך.
    ביום התשיעי זקיקים כמו שציינת זה בסדר גמור..
    את צריכה לעשות עוד מעקב עוד יומיים לראות אם הזקיקים גדלו...
    לדעתי תתחילו יום כן יום לא החל ממחר.. למשך שבוע...
    אגב, בת כמה את? עשו לך רזרבה שחלתית?

==========================
    מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!!
    תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!

• היי שוב.. אני בת 34 כמו שכבר ציינתי....חח
    אז ככה לא עשו לי רזרבה שחלתית...אין לי מושג מה זה בכלל...חחח
    ולגבי צילום רחם הרופאה אומרת שבשלב זה לא ניראה לה שאני צריכה את זה מאחר ואין לי היסטוריה של דלקות רחם או דלקות אגן חלילה... אין שום סיבה שלכאורה מצדיקה צילום רחם...
    אנחנו לא לוקחים איקקלומין על בסיס של הזרעה אלא רק כדי להגביר את הביוץ...אבל אם החודש זה לא ילך אז הרופאה מעבירה אותנו לטיפולי פוריות ומשם כניראה להזרעות וכו'...
    ממש דיכאון שחבל על הזמן... אני מקווה לעבור כבר את התקופה המחורבנת הזאת ולבשר לכולם שאני בהריון... למרות שניראה לי שזה כבר אף פעם לא יקרה...

• טוב דבר ראשון את חייבת להיות יותר אופטימית.
    להגיד שאת לא רואה את זה קורה זה ממש לא מקובל בפורום הזה
  • הי,
    קודם כל המון בצלחה! וגישה חיובית תמיד טובה!

בכללי צילום רחם עושים כדי לבדוק את הרחם והחצוצרות, אם המעבר פתוח/ תקין, או שיש הדבקויות/ מחיצות.
    אני יכולה להגיד לך מנסיון אישי שהבדיקה הזאת ממש לא כואבת אם עושים אותה מתכנולוגיה החדשה. ואותי הכריחה הרופאת פוריות לעשות את הבדיקה הזאת לפני התחלת הטיפולים- אקקולמין, זריקות...
    ותמיד כדאי לבדוק... את בכל זאת עברת הריונות ולידות לפעמים קורה שיש הדבקויות שקצת מפריעות או משהו וממש פשוט לסדר את זה...
    מה אכפת לך לבזבז בוקר על זה?!

תבקשי מהרופא שלך שבנוסף למעקב זקיקים יתן לך לעשות גם בדיקות דם של ההורמונים.
    ככה יודעים הרבה יותר מדויק מתי הביוץ, וזה ממש נחמד לדעת מתי "לכוון".

תבשרי לנו בשורות טובות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה