שלום לכולם...
טוב יש כאן הרבה בחורות שיזכרו בי כי אני די ותיקה בפורום, ועל אף שאני לא משתתפת הרבה בכתיבה כאן אני מאוד עסוקה בלקרוא את מה שאתן כותבות כל היום!
אז ככה
אני בת 34 יש לי 2 ילדים מנישואין קודמים , יש לי בן זוג כבר 4 שנים ובשנה וחצי האחרונים אנחנו מנסים להיכנס להריון ללא הצלחה...כמה חודשים אנחנו מתמידים באינטנסיביות וחודשיים שלושה יורדים מזה, נחים קצת אבל בכללי כבר שנה וחצי שאנחנו בנסיונות...
בבדיקת זרע שבן זוגי עשה אין שום בעיה (80 מליון כמות זרע, מורפולוגיה בינונית תקינה 7%)... מה גם שהוא כבר הכניס כבר את גרושתו פעמיים להריון...
בבדיקה ההורמונלית שלי גם לא ניצפו בעיות, אני מדייקת כמו שעון שוויצרי במחזור שלי (כל 28 ימים על השעון!) , והבדיקות ההורמונליות הראו שהכל בסדר...
בחודש שעבר הרופאה נתנה לי בפעם הראשונה את ה"איאקלומין" להגברת ביוץ ובחודש שעבר מין הסתם לא ניכנסתי להריון... היום עברתי בדיקת זקיקים ביום ה9 למחזור.... ולהלן התשובות
נימצאו שני זקיקים בשחלה השמאלית אחד באורך 13 מ"מ והשני באורך 12 מ"מ ועובי הרירית הוא 4.1 מ"מ...
נישאלת השאלה מתי בדיוק עליי לקיים יחסי מין (לא רוצה לפני מידי ולא אחרי מידי).... והאם יש מצב שבמשך שנה וחצי אנחנו מנסים ולא מצליחים כשלכאורה אין שום סיבה ממשית לחוסר פוריות הזה?????????
אנא עזרה אני מיואשת כבר