היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הווסת שלי ארוכה מהרגיל. פעם אחרונה שקיבלתי הייתה ב 17.07.11 וסיימתי ב 25.07.11. אני שומרת נידה ולכן רק ביום ראשון הייתי במקווה ..רציתי לדעת אם בגלל זה אני מפספסת את הביוץ שלי ולכן קשה לי להכנס להריון ..הווסת שלי סדירה אני תמיד מקבלת ב 17 או ב 18 לחודש
6 תגובות
עמוד 1
יש סיכוי גדול מאוד שאת מפספסת ביוץ... אני בדיוק עם אותה הבעיה... חודש שעבר הבנות המקסימות המליצו לי לאכול לימון או לשתות את המיץ שלו וזה קיצר לי ביומיים את הוסת... שווה לנסות וממליצה מאוד מעקב זקיקים כדי שתוודאי מתי חל הביוץ שלך... כמה זמן אתם כבר מנסים? אם את מחליטה לפנות לעזרת רופא תגידי לו שאתם מנסים קרוב לשנה שיתן לך בדיקות הורמונליות... בהצלחה!!!
תודה שחזרת אליי....הסיפור שלי הוא ארוך: ברוך ה' אני אמא לילד מקסים בן 5 . לפני שנתיים עברתי הפסקת הריון בחודש שביעי בגלל מום מאוד קשה בלב העובר.ולפני חצי שנה הייתי שוב בהריון אבל לצערי בשבוע 13 לא היה דופק..בכל ההריונות היה לי מאוד קשה להכנס..אבל הרופאים אומרים לי שכבר נכנסתי שלוש פעמים להריון ואין שום בעיה להכנס...לכי תסבירי להם ששנתיים לנסות זה הרבה זמן!!! הקטע עם הלימון אמיתי??? מתיי לשתות אותו ומה זה מעקב זקיקים?
אני קיבלתי וסת היום ומהיום התחלתי כבר מהיום... אכלתי לימון אחד... חודש שעבר זה קיצר לי ביומיים... החודש הקודם היה הראשון שניסיתי... תנסי, מה את יכולה להפסיד כבר? זה טבעי ולא מזיק... אמור לדלל את הדם והזרימה יותר מהירה... יומיים עבורי זה מאוד משמעותי... מקווה שהחודש זה יתפוס... מעקב זקיקיקים זוהי בדיקת אולטרסאונד שמבצעים בד"כ אחרי המחזור פעמיים שלוש ובודקים את גודל הזקיק שממנו יוצאת הביצית. כשהזקיק בין 19-24 הוא אמור לבקוע וזהו למעשה הביוץ... כל מה שבא לך תשאלי - בשביל זה אנחנו פה... אגב, הרופאים שלך צודקים נקלטת - סימן שהגוף מכיר את התהליך וזה יקרה בע"ה בקרוב מאוד... תסמכי עלי...
תודה רבה לך התמיכה הזהו חשובה לי מאוד... אני מנסה כבר כלכך הרבה זמן אני מרגישה בתוכי שמשהו בחיי עומד להשתנות בע'ה.
אני גאה בך שהחשיבה שלך חיובית והאמונה תביא לך את האוצר המיוחל!!