מאמי אל תתייאשי!!!!
אם אני לא טועה, את לא מנסה הרבה זמן נכון?
כל עוד הכל תקין ואין בעיה אצלך או אצל בעלך באמת שאין לך מה לדאוג!!
כמה שזה מעצבן שאומרים את זה, הגורם העיקרי שלא מצליחים לפעמים להיכנס להריון זה ל-ח-ץ !!!!!! תשתחררי ממנו ותהני מכל רגע עם בעלך..... אומרים שאחר כך אין זמן בכלל אחד לשני וכל היום זה מירוץ אחרי הילדים....
אני הכי מבינה אותך בעולם, אנחנו מנסים כבר 9 חודשים ואצלנו יש בעיות, גם אצלי וגם אצל בעלי... וניסינו טיבעי בהתחלה ואחר כך לקחתי איקקלומין וזה לא השפיע עליי בכלל ושבוע הבא כבר יש לי תור למומחה פוריות. את חושבת שאני לא מיואשת?? גם אני נשברת כי זה מתסכל ומפחיד ומלחיץ ואנחנו ממש רוצים שזה כבר יקרה ושה-

תגיע והיא תגיע בעז"ה אבל עד אז אנחנו חייבות לקחת את עצמנו ביידים! להאמין שזה יקרה וזה יקרה.....

בתחילת השבוע אני הייתי שבורה לחלוטין אחרי שקיבלנו את התוצאות של הבדיקת זרע של בעלי ולא הפסקתי לבכות כל היום אבל יום למחרת נרגעתי (הרבה בזכות הבנות המדהימות שנמצאות פה בפורום) ולקחתי את עצמי בידיים ואמרתי שתודה לאל על מה שיש ותודה שלא יותר גרוע ותודה שיש פיתרון היום לכל דבר וגם אני אהיה אמא וגם את!!! אז אולי זה יקח לי קצת יותר זמן אבל אני יודעת שזה יקרה בסוף!! שתביני, אני רושמת את המילים האלו ואני בהלם מעצמי שאני אומרת אותם בכלל....

אם עדיין לא עשיתם את כל הבדיקות שצריך בשביל לראות שהכל תקין אצלכם, זה הזמן לעשות אותם.
אל תתייאשי, יהיה בסדר וכל עכבה לטובה!
שולחת לך מלא

מקווה שלא חפרתי לך יותר מדי