קיבלתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כצפוי! נכנסתי להתקלח ראיתי על התחתון כתמים חומים!!!
    די אני מוותרת כנראה היעוד שלי בחיים לא להיות אמא!

מה
26 תגובות
עמוד 1
  • שלא תעזי לחשוב כך!!!! שום דבר לא בא בקלות ! כמה זמן את מנסה?
  • חצי שנה! די אני לא מסוגלת יותר...אנחנו מנסים בביוץ אבל כלום לא קורה!! למההה ?אני צעירה בת 23 אני אמורה להיות הכי פוריה שיש וזה לא קורה פשוט!

מה
  • מאמי אל תתייאשי!!!!
    אם אני לא טועה, את לא מנסה הרבה זמן נכון?

כל עוד הכל תקין ואין בעיה אצלך או אצל בעלך באמת שאין לך מה לדאוג!!
    כמה שזה מעצבן שאומרים את זה, הגורם העיקרי שלא מצליחים לפעמים להיכנס להריון זה ל-ח-ץ !!!!!! תשתחררי ממנו ותהני מכל רגע עם בעלך..... אומרים שאחר כך אין זמן בכלל אחד לשני וכל היום זה מירוץ אחרי הילדים....

אני הכי מבינה אותך בעולם, אנחנו מנסים כבר 9 חודשים ואצלנו יש בעיות, גם אצלי וגם אצל בעלי... וניסינו טיבעי בהתחלה ואחר כך לקחתי איקקלומין וזה לא השפיע עליי בכלל ושבוע הבא כבר יש לי תור למומחה פוריות. את חושבת שאני לא מיואשת?? גם אני נשברת כי זה מתסכל ומפחיד ומלחיץ ואנחנו ממש רוצים שזה כבר יקרה ושה- תגיע והיא תגיע בעז"ה אבל עד אז אנחנו חייבות לקחת את עצמנו ביידים! להאמין שזה יקרה וזה יקרה.....
    בתחילת השבוע אני הייתי שבורה לחלוטין אחרי שקיבלנו את התוצאות של הבדיקת זרע של בעלי ולא הפסקתי לבכות כל היום אבל יום למחרת נרגעתי (הרבה בזכות הבנות המדהימות שנמצאות פה בפורום) ולקחתי את עצמי בידיים ואמרתי שתודה לאל על מה שיש ותודה שלא יותר גרוע ותודה שיש פיתרון היום לכל דבר וגם אני אהיה אמא וגם את!!! אז אולי זה יקח לי קצת יותר זמן אבל אני יודעת שזה יקרה בסוף!! שתביני, אני רושמת את המילים האלו ואני בהלם מעצמי שאני אומרת אותם בכלל....

אם עדיין לא עשיתם את כל הבדיקות שצריך בשביל לראות שהכל תקין אצלכם, זה הזמן לעשות אותם.
    אל תתייאשי, יהיה בסדר וכל עכבה לטובה!
    שולחת לך מלא
    מקווה שלא חפרתי לך יותר מדי
  • מנסה חצי שנה. בטוח יש לי בעיה אני מפחדת שיש משהו דפוק בגוף שלי אוףףףףףףףףף..אני בת 23 סך הכל מפחדת שהביציות שלי לא בשלות!!!! או שיש לי סתימה בחצוצרות!!!!

סליחה שחפרתי לכן! אני עדין לא סיפרתי לבעלי שקיבלתי! הוא כל כך התבאס לפני כמה ימים היתי לנו שיחה רגועה וכיפית והוא אמר שיש לו הרגשה שהחודש שלנו ואומר שבדרך כלל ההרגשות שלו נכונות!!!

מה
  • מאמי, אל תבזבזי זמן ותלכי לעשות את בדיקות!
    אולי יש משהו חס וחלילה ואתם לא מודעים לזה??
    המחזור שלך סדיר? בעלך עשה בדיקת זרע? עשיתם איזה שהיא בדיקה לדעת אם הכל בסדר??
    תתחילי להזיז עניינים.... תלכי לרופא נשים שלך ותגידי שאת מנסה כבר שנה ושישלח אותך לבדיקות....
    אל תפחדי ממה שלא יהיה, ידע זה כוח!! ברגע שתדעו אם יש בעיה תוכלו לדעת איך לטפל בה.....
  • עשיתי בדיקות דם הורמנליות יצא תקין!
    מעקב זקיקים- ביוץ תקין
    בדיקת אולטרסאנד שיגרתית- תקין!
    נשאר לבעלי לעשות בדיקת זרע !

מה
  • אז קדימה, שיילך לעשות את הבדיקה....
    בעזרת ה' יצא תקין והכל יהיה בסדר!!
    תורידי מהלחץ .....
    חומצה פולית את לוקחת? אם לא, תתחילי לקחת...
    בדיקות גנטיות עשית? כדאי שתעשי....
  • אני לא מוכנה לשמוע אותך אומרת את זה יותר, הבנת???
    חס וחלילה!!!
    בע"ה זה יקרה בקרוב... כולה חצי שנה... יש אנשים מחכים יותר... ואני יודעת שבע"ה יהיה בסדר - את חייבת להוריד לחץ!!!
    זה לא בריא ולא תורם בכלל למטרה!!!
    גם אם הכל בסדר אצל בני הזוג יש סיכוי של 20-30% להריון...
    גם לי החודש היה מעקב זקיקים תקין ועבדנו וזה לא הלך... היום קיבלתי...
    את תראי שזה יבוא, תתבאסי, תבכי, תזילי דמעה אבל מחר בבוקר את מפוקסת לעבר המטרה!
    כל מה שאת צריכה אנחנו פה בשבילך!!

• תודה לכן בנות נירגעתי מעט אתן מקסימות

שאלה מה זה בדיקות גנטיות?? למה זה נועד

מה
  • בדיקות גנטיות צריך לעשות כדי לראות שאת חלילה לא נשאית של איזה גן למחלה גנטית שיכולה לעבור לעובר במידה וגם הבעל נשא.
    הרופא נשים שלך צריך לתת לך, את צריכה להגיד לו מה העדה שלך ושל בעלך והוא נותן לך הפניה לבדיקות גנטיות שקיימות בעדות שלכם.
    אני עשיתי את הבדיקות- בשיכלול של העדה יצא לי בערך 8 סוגים של מחלות גנטיות שעשיתי להן בדיקה.
    ונחשי מה???? יצא שאני נשאית למחלת קאנוואן!!! שזו מחלה שלא נדע לא עלינו שאם הילד נולד איתה, הוא לא עובר את גיל 3, יהיה לו פיגור שיכלי ועוד כמה דברים נוראיים......
    בעלי עשה אחרי שקיבלתי את התשובות גם את הבדיקה למחלה הזאת ולמזלנו הגדול, תודה לאל, בעלי לא נשא למחלה הזאת!! ככה שאני יכולה להיות רגועה ואין שום סיכון....

מומלץ מאוד לעשות את הבדיקות, זה בתשלום כמובן אבל זה שווה כל שקל....
  • יא איזה מזל ברוך השם!!!

אני יעשה אותה!!!!

מה
  • מתוקה... לי לקח שנתיים להכנס להריון ובריך ה' יש לי ילד מקסים בן 5..גם אני הרגשתי כמוך וכבר הייתי מיואשת עד שהלכתי למומחה פוריות ובאותו שבוע כבר אמרתי לעצמי "זהו עכשיו אני נהנת מהסקס ושהמומחים יעשו את העבודה"...ועוד לפני שהכל התחיל נכנסתי להריון! טבעי לגמרי!!! הלחץ הוא באמת גורם משפיע חצי שנה זה לא הרבה זמן נכון שלך זה נראה נצח אבל את פשוט צריכה ל ה נ ו ת מהסקס ולא לחשוב על זה בהצלחה מתוקה!
  • לינוי - מסכימה עם כל מילה שלך לי זה קרה ככה פעמיים... רק כשהחלטתי עם עצמי שאני לא מתעסקת בזה יותר רק אז נקלטתי!!
    משום מה אני מנסה לשחזר את הרגעים האלה עכשיו - מקווה שזה ילך לי החודש...
  • שלום טליה,
    אני בת 27 והתחתנתי לפני 5 חודשים. מאז אנחנו מנסים כל חודש.
    ברוך השם השבוע גיליתי שאני בהריון ואני חייבת לשתף אותך בתהליך!
    אחרי החתונה התחלנו להתחזק קצת (אמנם אני עם כיסוי ראש אבל עדיין נוסעים בשבת וכו', קשה בבת אחת).
    אחרי שניסינו חודשיים ולא הצלחנו החלטתי ללכת למקווה. אחרי שלא נקלטתי גם אז (כמובן בכי...), החלטתי לעשות הפרשת חלה בשבוע של המקווה. חשוב לציין שכל חודש שראיתי לפני המחזור את ההפרשות החומות המעצבנות האלה
  • אשרייך רעות!!
    איזה מרגש לקרוא את מה שכתבת...
    גם אני לא דתיה אבל אישה שמאוד מאמינה ושומרת טהרת המשפחה כמה שרק אפשר...
    חשוב לי להגיד שבהריון הראשון לקח לי זמן להיקלט וכל החודש הייתי קוראת את תהילים קכז קכח ואם אני לא טועה קלג (אני אבדוק את זה..) ובאמת נקלטתי!!
    ==========================
    מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!!
    תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!

• הריונית בשנית,
    שמחתי לקרוא שלא רק אני מרגישה כך...
    באמת שהרבה בנות לא מבינות מהו כח האמונה באלוקים ובתפילה....
    מכיוון שרק השבוע גילינו ועדיין לא הייתי אצל רופאה לבדיקות + אולטרהסאונד גם אני עדיין לא רוצה להאמין במליון אחוז שהכל נקלט למרות 2 הפסים ואי קבלת המחזור. אני ממשיכה להתפלל ולקרוא תהילים...

• תקשיבי אני מאוד שמחה שנרגעת אבל את חייבת להפסיק את הלחץ הזה זה לא בריא ולמען האמת לא יעיל.
    הרי ברור לך שאת לא תוותרי על הבאת ילדים אחרי חצי שנה של ניסיונות!!
  • רעות תודה רבה ממש מרגש מקווה שחודש הבא אקלט בעזרת השם!

מה
  • הייעוד שלך בחיים זה להיות אמא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אל תחשבי אחרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חצי שנה זה בכלל לא הרבה - מה הבהלה!!! בע"ה את תחווי היריון בקרוב
  • רעות דבר ראשון אשריך!!!!!!

דבר שני אני צעירה בת 24 אבל בעלי בן 33!! זאת הבעיה! שאני רוצה שניהיה הורים צעירים!

דבר שני הפחד שלי זה מה עומד להיות כמה עוד מחזורים אני עוד הולכת לעבור ללהתאכזב! כל כך מפחיד אותי המחשבה
    אני מרגישה שכל הזמן אני בלחץ בנושא הזה מנסה לא לחשוב על זה וזה שוב בא....ואני מאוד מאמינה הולכת למקוה ועושה הפרשת חלה לב בבית!!שומרת נידה(כמובן שלא כמו החרידים אבל ממש משתדלת)
    אתמול ישנתי ומתוך שינה שמעתי את בעלי מדבר עם ידידה שלו ומספר לה שגם החודש לא ניקלטתי..והוא מבואס!! נקרע לי הלב התחלתי לבכות!!!

מה
  • טליה מאמי,

תצאי מהלחץ!!!!!!!

אני בת 26 ובעלי בן 32 ככה שאני מבינה את הרצון להיות הורים צעירים אבל (ויש אבל גדול) גיל זה רק מספר!!! הכי חשוב מה הנפש מרגישה.....
    את חייבת אבל ממש חייבת להשתחרר מהלחץ, יכול להיות שבגלל זה את לא נקלטת... אל תחשבי על זה יותר מדי ותעשי סקס בשביל הכיף ולא בגלל שאת רוצה להיות בהריון.... המחשבה מאוד משפיעה לפעמים!!
    וכמו שאמרתי לך, תתחילי להזיז עניינים, תעשי את כל הבדיקות שצריך כולל בדיקת זרע לבעלך. אולי חס וחלילה אתם לא מודעים לזה ויש איזה בעיה.... גם הבדיקות לוקחות זמן וחבל שאת מבזבזת אותו ולא עושה אותן.
    לגבי בעלך שדיבר עם ידידה שלו.... אולי כדאי שהוא לא ישתף יותר מדי במה שעובר עליכם ובנסיונות שלכם. אני פשוט אחת שמאוד מאמינה בעין הרע ואנחנו לא משתפים אנשים בה שאנחנו עוברים, במיוחד עכשיו שאנחנו לקראת טיפולי פוריות....

תהיי אופטימית בבקשה ממך!! הכל יהיה בסדר.....
    ואם את צריכה עידוד או עזרה, אני בטוחה שכולן פה בשבילך
    שיהיה לך שבת שלום חמודה
  • הוא משתף כי כל החברים שלו והידידה הזאת שלו נכנסים לנו יותר מדי לחיים ושואלים כל שבועים נו יש משהו ...ואני רצינית!! כל שבועים! ממש קרציות..אני כל כך רגישה לנושא ששואלים אותי יש לי דמעות בעינים ואני מתעצבנת!

ויום ראשון הוא הולך לבדיקת זרע..יכול להיות שהזרע חלש כי היה לו כמה דלקות שהיה יותר צעיר...בעזרת השם יהיה בסדר...

מה
  • אני מקווה שהתנזרתם מסקס מאתמול, צריך לפחות יומיים התנזרות בשביל שהתוצאה תצא כמה שיותר אמינה. לגבי החברים ששואלים, אני מכירה את זה טוב מאוד! גם אותנו כל הזמן שואלים ״נו יש משהו??״ ואנשים גם מרשים לעצמם לגעת לי בבטן ולמשש אותה!! כמה חוצפה יש לאנשים שזה לא להאמין!!!! אל תתרגשי מהם, להיפך! תגידי להם ״מה אתם לחוצים? כי אני ממש לא!״ תשתיקי אותם ואל תתני להם את ההנאה הזאת שהנושא הזה כואב לך... ואם זה כל כך מפריע לך, למה שלא תגידי לבעלך שפשוט לא ישתף אותם בזה כי את לא רוצה שידעו מה קורה אצלכם ושזה לא עניינו של אף אחד... אני בטוחה שהוא יבין אותך... שיהיה לו בהצלחה ביום ראשון, מחזיקה מיליון  ואל תשכחי, חשוב שתמנעו מקיום יחסים לפחות מהיום... ותעדכני אותנו איך הלך....
  • רעותי
    אני חייבת לשאול אותך שאלה
    גם אני ממש לא מאמינה לכל העניין של הפרשות חומות של השרשה
    בחודש שיצא לך שתי פסים היה לך הפרשת השרשה או שזה באמת סתם שטיות??
  • תודה בנות אני יעדכן אתכןןן:)

מה
  • בס"ד

טליה!!!

אין ייאוש בעולם כלל!!!! תראי גם אני נקלטתי אחרי 10 חודשים עם הנסיך המהמם שלי שעכשיו בן 1.7 שנים ואני ממש רוצה עוד ילדה בעז"ה ואך ורק בעזרתו מאמי!
    אני עברתי הפלה לפני 4 חודשים ומאז כלום..................... אני מנסה לומר לעצמי תרגעי זה יגיע בעיתו ובזמנו אומנם אני רק בת 26 אבל ממש בא לי פיצפונת! ואז אני מנסה להבין אולי בורא עולם רוצה שיהיה לך עוד קצת הפסקה ( יש לי ילד ממש שובב בלי עין הרע 55555 ) אולי הוא (הקב"ה) רוצה שלא יהיה לך כ"כ קשה אז תראי זה ממש שיקולים של בורא עולם ולא שלנו מאמי! בטח תהיה אימא בעז"ה בעיתו ובזמנו!!!! הקב"ה לא משיב דמעותיה של בת מלך!!! תבכי,תתפללי, תתחנני בפניו כי הוא אבא שלנו!!

הקב"ה אנחנו אוהבות אותך
    בשורות טובות ושבוע מצוין לכל עמ"י
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה