היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מי שראתה את ההודעה שלי בתחילת השבוע ראתה כמה הייתי מיואשת ומתוסכלת.... קיבלנו את התשובה של הבדיקה של בעלי והיא יצאה קצת לא תקינה והייתי מזה שבורה וכל היום בכיתי... יום למחרת קמתי כמו חדשה ואמרתי לעצמי שאני חייבת לקחת דברים בפרופורציה והרבה היה בזכותכן ובזכות התמיכה שלכן והעידוד שלכן
אז בטח אתן שואלות את עצמכן, מה כ"כ כיף??? היה אמור להיות לי תור לד"ר הורוביץ אריאל (מומחה פוריות) רק ב- 31 לחודש והייתי מזה מבואסת שסתם אני צריכה להעביר את החודש בהמתנה.... דודה שלי עובדת בקופת חולים שהוא מקבל בה והיא הצליחה להקדים לי את התור!!!!!!!! ולמתי?? לשבוע הבא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין יותר מאושרת ממני!!!!! אני מרגישה שסוף סוף אני לקראת תהליך שסוף סוף יביא לי את הדבר הכי טוב בעולם
מישהי פה הייתה אצל ד"ר הורוביץ? אם כן, אני אשמח לשמוע חוות דעת.... אומרים שהוא ממש טוב....
אז זהו, סתם רציתי לשתף....... שיהיה לכולן ערב טובבבבב
2 תגובות
עמוד 1
היי, אני שמחה בשבילך ... אני לא מכירה את הדוקטור הזה אבל אבל בקשר לתור רציתי להגיד לך שאני עכשיו באמצע תהליך של IVF ולפני זה הייתי אמורה לעבור מלא בדיקות וזו הייתה תקופה לא נעימה בכלל ולמה?? רק בגלל העצבים של התורים, כל בדיקה שרציתי לקבוע קבעו לי לחודש לפחות אחרי יכולתי להיות שקטה וסבלנית אבל רציתי בדיוק כמוך שזה יגיע כבר וכל תור הייתי צריכה להתעצבן ולהגיד (הייתי משקרת) שאין מצב אני צריכה להתחיל טיפול החודש ואני לא יכולה לחכות... ועם קצת צעקות ועצבים והרבה מאוד טלפונים השגתי כל מה שרציתי, גם אם יציעו לך תור במקום כלשהו לעוד הרבה זמן תגידי שאין לך זמן ותבדקי איפה עוד אפשר לעשות הכי מהר... שיהיה לכם בהצלחה... ואם תצטרכו לעשות IVF אז אני מציעה לך לעשות את הבדיקה משטח צוואר הרחם כמה שיותר מהר כי רק התוצאה זה חודש וצריך לחכות ליום ה 21 למחזור כדי לעשות אותה... בהצלחה..
לילך...
אני הייתי אצל אריאל הורביץ עשיתי הזרעה אצלו הוא לא מרבה לחייך ,ולא סימפטי הוא בסדר