ביגוד תינוקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

15 תגובות
עמוד 1
  • את שחר הלבשתי בגיל 3 חודשים כבר קצר
    היה יוני והיה חם
    אני חושבת שחם מאוד בחוץ ואם את בחוץ איתה אז אפשר להלביש חולצה קצרה ומכנס ארוך

דור יצא בגיל יותר מאוחר בגלל שנולד בנובמבר

תעזרו לי לזכות בתחרות חיתולי פמפרס לשנה, לחצו על הלינק

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5273
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5234
    יום מקסים לכולם

• אצלנו שתיהן ילדות חורף.
    אי כאן שכנה שמלבישה את בת החודש וחצי שלה בבגדים קצרים - וזה ממש מרענן.
    לדעתי אין שום סיבה בעולם להלביש בחום הזה בגדים ארוכים (בחוץ כמובן), הרי הסיבה לבגדים הארוכים שהגוף לא יודע לווסת בעצמו את הטמפ. אבל אם כ"כ חם בחוץ - אז למה בעצם לתת להם לסבול מחום?

• אופק דין יליד אוגוסט ובגיל שבוע וחצי כבר לבש בגד גוף קצר....

הוא הזיע בטירוף

כמובן שבמזגן לא

• וויסות חום גוף, זה בסביבות גיל חודשיים.

אבל בחום כזה בחוץ, לא יהיה לה קר עם בגד גוף קצר
  • נתנאל נולד באוגוסט, וכשהיה בן שבוע וחצי, לא הבנתי למה הוא בוכה בלי הפסקה... כשהפשטתי אותו, ילד נרגע. ורק אז, אני, אמא פולניה אבל מטומטמת בטירוף הבנתי שהיה לו חם!!!!!!!!!! אז הוא מגיל שבוע וחצי היה רק עם פמפרס (בלי מזגן כמובן) ואם זה בחוץ, אז עם קצר.
    בגיל קטן הם לא יודעים לווסת את חום גופם, שזה אומר שהם גם לא יודעים להזיע ולקרר את עצמם, אז חשוב מאוד לדאוג שלא יתחממו.
  • גם הבן שלי יליד אוגוסט ומייד הלבשנו בקצר.
    בקניונים שמנו שמיכה קלה.
  • את יכולה בכיף להלביש בקצר בחוץ
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אנחנו הלבשנו את יונתן קצר כבר מגיל 4 שבועות (והוא נולד פג) כי הוא נולד בקיץ.
    ממה שהבנתי - מלבישים ארוך כי הם לא יודעים לווסת את חום גופם, אבל זה נכון גם לחימום וגם לקירור ולא נראה לי שצריך לבשל אותם.

בכללי ממליצים עד גיל 6 שבועות להלביש אותם שכבה מעלינו (אבל אם היית יכולה להוריד מעצמך עכשיו עוד 2 שכבות, לא היית מורידה?
  • לי יש ילידי חורף, אז אני לא יודעת
    אבל אני בחום בחוץ לא הייתי מלבישה ארוך
  • איזה חתימה מקסימה ! נו עם כאלה בונבונים איך יצא אחרת???

ליעד נולד ביולי אחרי שבועיים או שלושה שמתי לו קצר בחוץ
    חםםםםםםםםם
  • מאיה ילידת יולי אבל בגלל שהיתה פגית בטיפת חלב לא הסכימו לי להוריד לה לקצר מה עוד שהיא נשארה עוד בבית חולים בגלל שלא שמרה על חום גוף אז היא כל הקיץ היתה עם ארוך אבל בטיפת חלב אומרים שאם התינוק שוקל מעל שלוש קילו אפשר להלביש אחרי שבועיים מיום היוולדו בגד קצר.
    רחל

• טוב, אז כנראה נשארו לי שרידי פולניות מפולניה..
  • גם אצלי הגדולה ילידת אוגוסט, אז הלבשנו לה קצר מיד, זה הדבר הכי מתוק בעולם לראות את כל הפולקע, יש ככה הרבה בשר לאכול
  • בני נולד בתחילחת אוגוסט והיה ען ארוך דק למיטב זיכרוני (5 שנים כבר עברו ) מה שבטוח מזגן עבד 24 שעות כשמרנו על 22 מעלות בחדר שלו ......
    http://www.holdthatpic.com/
  • לי אמרו פעם ומאז אני בודקת ככה - תרגישי את אחורי הראש למטה, בצוואר.

אם חם שם - חם להם.....

אני בד"כ סומכת על החוש שלי....אם לנו חם - גם להם חם.

מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה