מתחילה טיפול אקקולמין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    קצת "היסטוריה"- נשואה שלוש שנים, אחרי הריון חוץ רחמי ו- 2 הפלות בשבוע מוקדם. עברתי צילום רחם, והתברר שהחצוצרה הימנית שלי חסומה, השמאלית בסדר, והרחם בסדר. הסטרוסקופיה תקינה וכל בדיקות הדם תקינות!

מה שדפוק זה שאני מבייצת מהשחלה בצד החסום!- הימנית כבר 4 חודשים רצוף (גילו במעקב זקיקים). ואפילו חודש אחד היה לי 3 זקיקים מובילים (הרופאה הייתה בטוחה שהייתי על כדוכים- וזה היה בעצם טבעי רק בצד "הלא נכון")
    לכן מנסים לגרום שגם הצד השמאלי שלי- הפתוח יבייץ, בעזרת כדורי אקקלומין.

הקיצר החודש אני אמורה להתחיל לקחת חצי כדור אקקולמין ליום במשך 5 ימים.( הרופאה שלי רוצה לנסות את הטיפול בערך חודשיים, לפני "שעוברים הלאה")
    ותאמת הפחידו אותי ממש שהכדורים יכולים לגרום לסרטן השד, וחתמתי על הסכמה לטיפול ממש מפחידה! אפילו לא הבנו אותי לבדיקת כירורוג- מה שממש מוזר.

כדאי להתעקש לבדיקת שד לפני התחלת הטיפול או בגלל שזה טיפול קצר חודשיים אין מה לדאוג?
    מה התופעות לווי של הכדורים? אמרו לי לקחת אח"צ עם מים וזהו...
    למישהי יש המלצות וטיפים...

המון תודה!
4 תגובות
עמוד 1
  • אני לקחתי שני סבבים של אקקלומין, כדור אחד ליום. לא זכור לי תופעות לוואי אבל מה שאני כן זוכרת שצריך לקחת באותה השעה ולשתות הרבה...

אין לך מה לפחד, הם צריכים לכסות את עצמם...
    מציעה לך לקרוא ולקבל קצת מידע על הכדורים. תראי שהם מאוד נפוצים...

בלי קשר לכדורים, כדאי לעשות בדיקת שד רק כדי להיות רגועים....

שיהיה בהצלחה והלווואי שהחודש תצליחו!!!

• היי
    תראי יש לאיקקלומין תופעות לוואי ויש לו סיכונים.
    אני בסיבוב הראשון שלי לקחתי 4 מחזורים של איקקלומין, הגעתי לשלב שלקחתי 5 ביום!
    אני עכשיו עם זריקות ולמען האמת אני מעדיפה את הזריקות.
    עם האיקקלומין היו לי תופעות לווי קשות, כאבי ראש מאוד חזקים, מצבי רוח (הייתי SHE DIVEL
  • תודה רבה על הסיפורים והעיצות...!
    זהו התחלתי היום את לקחת חצי כדור, אני לוקחת אותו אחה"צ ככה אמרו שיהיה לי פחות תופעות לוואי...
    אולי באמת אקבע לרופאת נשים קודם לבדיקת שד...
    נקווה לטוב שעוד שבוע בבדיקת זקיקים הבאה יהיה תוצאות!
  • לא מבינה בזה , בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה