היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עברה עליי תקופה לא קלה לאחרונה... (אבדן מצער מאוד במשפחה...) לא תארתי לעצמי שהחיים כל כך מטורפים!
בשבוע וחצי האחונים אני מרגישה מוזר... לא רע, פשוט מוזר..., שונה...
עשיתי בדיקה היום... עשית בדיקה ביתית ויצאו לי שני פסים... אני לא מאמינה שזה קורה באמת...
אחרי כל כך הרבה כאב שעברתי לאחרונה, פתאום לראות שני פסים היום... אני בשוק...
מה אני עושה עכשיו?
המחזור האחרון היה ב-5 ליולי, מה שאומר שעכשיו אני בשבוע 4 נכון??? התור הכי קרוב לרופאה שלי יהיה ב- 6 לספטמבר... שךפי החישובים שלי (למיטב הבנתי) יוצא שבוע 9... זה בסדר???
מה אני עושה עכשיו? מבחינת אוכל?, מבחינת ויטמינים?, סידן?, חומצה פולית (כמות???)??? אני מבולבלת...
24 תגובות
עמוד 1
שיהיה בשעה טובה!!!
תעשי מחר בדיקת דם.
בשעה טובה!! כמה בשורות טובות - לא ייאמן!!! אני ממהרת לצאת מיד יענו לך הבנות על כל השאלות... שיהיה לך תקין ובשעה טובה!!!
מזל טובבבבבב
מה
יואו!!! איזה יום של בשורות טובות!! מי הבאה בתור??? ! המון המון אושר, שמחה... ככה זה בחיים- אושר מהול בעצב שמהול בשמחה גדולה יותר...
מאחלת לך היריון קל והמון המון בריאות!!! נשיקות, יפעת.
תודה תודה לכולכן...
מזל טוב!! איזה בשורות משמחות
המון מזל טוב!!!! חומצה פולית - חובה לקחת. לגבי תז ונה נכונה יש הרבה אינפורמציה פה באתר. כל שאר הדברים רופא נשים יגיד לך מה לעשות.
שיהיה הריון תקין וקל
תלכי לרופא משפחה שיתן לך מרשם לויטמין פראנטאל- זה ברזל עם חומצה פולית ועוד כל מיני דברים טובים.....
ללכת לרופא בשבוע 9 זה טוב כי בטווווח יראו דופק.
תשתי המון- במיוחד בחום הזה !
ותהני מההריון !
שוב תודההה!!!
יופיייי איזה כיף מזל טוב
תנו חיוך, הכל לטובה!!!! VIL
המון מזל טוב!!!!! שיהיה הריון קל, תקין ומשעמם!!!
מזל טוב מותק
תלכי מחר לבדיקת בטא וביום ראשון כנסי לכל רופא נשים שיתן לך אולטרסאונד לשבוע 5-6
תלמדי ממני , אחת שעברה היריון מחוץ לרחם אל תחכי לשבוע 9 ....
מאחלת לך המון בהצלחה
איזה כייף!!! עוד בשורה משמחת -
לא מומלץ ללכת לבדיקת דופק לפני שבוע 7 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מתי מבוצעת בדיקת אולטרה סאונד ראשונית? בדיקת אולטרה-סאונד ראשונית תבוצע בדרך כלל סביב השבוע ה-7 להריון.
בשעה טובה הריון בריא... בדיקת רופא שתראי דופק וב"ה בהצלחה
חני
בס"ד
מאמי!!!
איזו בשורה משמחת!!!!!!
שימשיך קל,תקין,בריא,עגול ורק בידים מלאות!!!!! איזו יופי 2 בשורות מעולות להתחיל איתן את השבוע!!! נו מי עוד מצטרפת???
איזה אושר.....
על זה נאמר:
"מה רבו מעשיך ה'" .... בין כל הצער שהרגשת והכאב שיש לך בלב הגיעה הדבר שרצית יותר מכול...
וואו מאמי קודם כל שיהיה בשעה טובההההההההההההההההה את מוזמנת לפורום למעלה (תמיכה) נענה לך על כל השאלות
מזל טוב!!! איזה כיףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!! רחלי צימררת אותי... רק עכשיו קראתי את ההודעה ואני קוראת ומצומררת....שלא תדעי יותר צער!!! ושתמיד תתבשרי רק בבשורות משמחות.... קחי את זה כחיזוק מלמעלה.... ה' נותן ולעתים גם לוקח.... תהיי חזקה ושתדעי רק טוב!!!!!! המשך הריון קל בריא ומהנה.... נ.ב בואי תצטרפי אלינו לפורום תמיכה....