ד"ר שוב שלום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אמורה לא לקבל ביום שבת הקרוב, בינתיים לא היו לי סימנים על בוא המחזור (בחודשיים האחרונים היו לי דימומים מועטים יומיים קודם לכן), וגם כאבי בטן וגב תחתון (היו מאז ומעולם), עד כה לא היה כלום.
    אני יודעת ששאלתי אותך בענין חום השחר והסברת שהבדיקה איננה מדויקת, אך עם זאת אחרי 18 ימי מעקב, ולאחר שהכנסתי את הנתונים לגרף, בהחלט אני יכולה לומר ששמתי לב למגמה ברורה, ורציתי לשמוע את דעתך על הנתונים:

התחלתי את המעקב מיום מחזור 8 (ה- 17/7/2011), בימים הללו החום שלי נע בין 36.3-36.5. יום לפני מועד הביוץ המשוער שלי (ה- 24/7) ירד לי החום ל- 36.3, וביום הביוץ ואחריו החום שלי עלה באופן הדרגתי, עד שביום 27/7 החום שלי הגיע ל- 36.7, ועמד כך שלושה ימים. ביום 31/7 אף הגיע ל- 36.9 וביומיים האחרונים התייצב על 36.7.
    האם מהנתונים הללו, למרות שלדבריך לא מדובר בשיטה וודאית, תוכל להסיק משהו?
    תודה מראש,
    יפעת.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

חום השחר, אינו אמין ולכן רצוי לא להסיק ממנו דבר
    לא מבחינת מועד הביוץ ולא מבחינת הריון
    עוד כמה ימים יהיו לך תשובות הרבה יותר ודאיות

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה