שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר' ישי שלום,
    שאלתי בטח תשמע לך מוזרה או מגוחכת אבל אני אשמח לתשובה.
    הוסת שלי ארוכה - בדרך כלל 7-8 ימים.
    אני שומרת נידה ולכן מפספסת בקביעות את הביוץ כי אורך המחזור עד לפני חודש וחצי היה 24 יום.
    חודש שעבר הציעו לי לנסות לאכול לימון בזמן הוסת במטרה לגרום לדילול הדם וזרימה מוגברת. ואכן הוסת התקצרה לי ביומיים. היה לי דימום סה"כ של 6 ימים!
    לפי מעקב זקיקים אכן לא פספסנו את הביוץ אבל עדיין לאא נקלטתי להריון.
    אתמול קיבלתי שוב וסת והתחלתי לאכול לימון אחד ביום.
    היום נזכרתי בסיסמא של "לימון מונע הריון", בדקתי באינטרנט ומצאתי מחקר של אוסטרלים משנת 2002 שטוען שהחומציות של הלימון קוטלת את הזרעים.
    ואני שואלת: האם יש פה מקום לדאגה??? האם אני הורסת לעצמי את הסיכוי להריון ע"י הלימון? אני ממש בלחץ מז... ידוע לך משהו על כך? בספרות הרפואית כתוב על זה משהו?
    מהצהריים שתיתי המון מים במטרה להחליש את הריכוזיות של הלימון אבל אני חוששת שהרסתי לעצמי את החודש...
    אשמח לתשובה בנושא!
    תודה רבה!!!

==========================
    מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!!
    תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    לא הרסת כלום. הסיכוי להרות כבר בפעם הראשונה שמנסים קטן.
    לימון וחומציות בכלל מזיקים לזרע, אבל רק אם הוא בא במגע איתם. אני מקווה שאכלת או שתית לימון ולא שמת אותו בנרתיק

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה