אשמח לדעתך.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר ערן שלום....

אני בשבוע 34 ... הריון ראשון...
    היום בבוקר התכופפתי בזהירות להרים משהו עם הברכיים איבדתי שיווי משקל ונפלתי על האזור שבין הטוסיק לגב... על אזור עצם הזנב....

הרופאה איבחנה אצלי סימפליוזיס בשבוע שעבר...
    מרגע הנפילה הרגשתי את העוברית זזה ואין לי חלילה דאגה לשלומה כי הכל באמת מרגיש כרגיל אבל בשעתיים האחרונות אני ממש מתקשה לעשות פעילויות בסיסיות...
    אני בקושי מסוגלת לקום מהמיטה והרגל והאזור בו חטפתי את המכה מאוד כואבים.. נפלתי מכל הלב.. ממש על האזור של האגן...

שאלתי היא כזאת האם יש מה ללכת להיבדק?.. האם זה יעזור בכלל להטריח את עצמי ללכת למיון להבדק?.. באמת שכואב לי מאוד ואם זה משהו שלא יוכלו לעזור בו לא ארצה להיסחב עם כאב כזה כי ממש קשה לי לזוז

אשמח לדעתך המקצועית

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

חשוב ללכת להבדק
    1. לוודא שהכל בסדר עם ההריון והשלייה
    2. לוודא שאין שבר בעצמות האגן - מה שיכול להשפיע על הלידה
    3. למרות שאכן לא בטוח שיהיה איך לעזור לך

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה