משהו מוזר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קודם כל ה CMV בירידה בע"ה עוד מעט חוזרים לנסות. יש לי עוד כמה בדיקות מקיפות לעשות לפני.
    דבר שני והמוזר- שהייתי אצל הרופאה שלי שלשום ביקשתי לעשות מעקב זקיקים, כי נראה לי שלפני שאנחנו נתחיל את הטיפול הורמונלי עדיף לנצל את הזמן הזה שאני בלי הורמונים ולראות איך אני מבייצת בלי. לגיטימי לא?
    הרופאה שלי ענתה לי תשובה הזויה:
    את רוצה תבואי אני אבדוק לך. אני: מה זה תבואי? מעקב זקיקים זה לא סדרת בדיקות? היא: לא תבואי ביום ה 12 ונראה אם יש זקיק. אני: ככה עוקבים אחר ביוץ?
    היא ענתה שכך עוקבים אחר ביוץ.
    אתן יודעות יותר טוב ממני, ככה עוקבים אחר ביוץ???????
    יש לציין שהיא רופאה מומחית לפריון ובין הטובות, התשובה שלה די איכזבה אותי.
2 תגובות
עמוד 1
  • לא שמעתי על דבר כזה

אני יודעת שעשיתי בדיקת ביוץ
    נישלחתי כל כמה ימים לצילום אולטרסאוד + בדיקות דם
    וככה אני יודעת שבודקים

אולי היא היתכוונה שתבואי ביום ה 12
    ואז היא תישלח אותך ???
  • ללי
    כן ככה עוקבים אחר הביוץ את אמוה להגיע אלי לקראת יום ה12 למחזור וכל יום יומיים זה מאוד תלוי
    היא פשוט עושה לך אולטרסאונד וגינלי וזאת בדיקת הביוץ

קרן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה