שלום לכל הבנות המקסימות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למי שזוכרת אני נמצאת האמצע פרשת דרכים האם לפנות להפרייה אוו להמשיך הזרעות , אתמול הלכתי ביחד עם בעלי לרופא שלי והוא הסביר לנו הכל על הפרייה. פתחנו תיק ,נעשה את זה באופן פרטי מפני שהמדינה לא מממנת למי שיש כבר 2 ילדים אז נעשה באסותה בראשון והרופא שלי הוא זה שיעשה לי את השאיבה וההחזרה . בעוד שלושה שבועות ( ביום ה21 למחזור ) אני מתחילה עם ההזרקות של decapeptyl למנוע ביוץ בערך 10 ימים ואחרי קבלת המחזור גונאל ואח"כ מנופר
    אחרי השאיבה והחזרה אורביל ונרות + אנטביוטיקה .
    האם משהי מכירה את הזריקות האלו ?אשמח לקבל מידע על הזריקות ובכלל על התהליך
    אני מפחדת !!!.
    תודה לעונות
5 תגובות
עמוד 1
  • זה בדיוק הטיפול שהיה לי אין לך ממה לפחד , באמת !!!
    זה מפחיד רק בהתחלה, אבל תכלס מתרגלים...
    אם בעלך לא מאלה שמתעלפים ממחטים- זה יכול לעזור לך שהוא זה שיזריק...
    אני יכולה לספר לך שלי בהתחלה זה עזר, אבל אחרי שלמדתי לעשות את זה לעצמי היה לי יותר קל, ומצאתי שזה פחות התעסקות והכנות....
    מטכס....זה הפך..לציק צאק - וגמרנו...בלי להיות תלויה באף אחד..
    לגבי ההסברים על התרופות,
    את יכולה לחפש בגוגל- תרופות פיריון ויהיה לך הסבר מפורט על כל תרופה.
    הזריקה שלוקחים בסוף היא אוביטרל - לצורך הביוץ והשאיבה של הבציות...
    והנרות הם אנדומטרין שמכילים פרוגסטרון על מנת לתמוך בהריון עד אשר הגוף יתחיל לייצר בעצמו את ההורמון....
    לא מסובך....יש לך 2 ילדים בבית שבטח דואגים לעביר לך טוב, טוב את הזמן ולהשאיר אותך עסוקה...כך שזה בטח יעבור לך מהר...
    ונקווה לתאומים
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• את מקסימה , תודה על התמיכה אמן אמן תאומים
  • שיהיה לך בהצלחה... אצלי הפרוטוקול קצת שונה, אבל רציתי להגיד לך על ההזרקות שביומיים שלושה הראשונים בעלי הזריק לי כי פחדתי להסתכל בכלל ואחרי זה רציתי לנסות בעצמי ואני רוצה להגיד לך שכשעשיתי לעצמי לא כאב בכלל ובאמת זה הופך מטקס ולחץ וקצת כואב למשהו מהיר וללא כאב.... אז תנסי אל תפחדתי...

לילך...

• בהצלחה!!
  • תודה ושבת שלום
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה