שאלה...למבינות בעלות ניסיון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,

כאשר עושים בדיקת ביוץ ביתית, ברגע שמופיעים 2 פסים- זה יום הביוץ?

לפי מה שהבנתי, מומלץ להתחיל "לעבוד על זה" יום-יומיים טרם יום הביוץ.

איך אדע מתי הם היום-יומיים טרם הביוץ, אם הבדיקה מראה לי בימים האלה פס אחד בלבד?

אני מנסה להיות רגועה, ולא להכניס את עצמי ללחצים מיותרים, כי כל החישובים האלה פשוט מוציאים אותי מדעתי...אבל אני לא בטוחה שאנחנו יודעים מתי "לעבוד על זה", ובאיזו תדירות?

היום זה יום ה-14 שלי למחזור, חודש קודם הבדיקת ביוץ הראתה לי 2 פסים כהים בימים 20,21,22- משמע בימים הקרובים יחול אצלי הביוץ....

מה לעשות???

שבת שלום לכולן
1 תגובות
עמוד 1
  • הי הדר! אני מטופלת אצל רופאת פוריות-זה החודש הראשון,היא אמרה לי שברגע שרואים את שני הפסים זה אומר שעוד יום יומיים זה הביוץ זאת אומרת שאת לא מפספסת ואתם באמת שוכבים יום יומיים לפני הביוץ,לכן ברגע שאת רואה את הפסים אתם יכולים להתחיל יום כן ויום לא בהצלחה????????

קרן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה