שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• האם רופא מישפחה יכול להביא לי מירשם לזריקה ?
    פוריוגון

או שבשביל זה אני צריכה לקבוע לרופא נשים/פוריות ?
8 תגובות
עמוד 1
  • אני ממש לא יודעת, אבל ההגיון אומר שרק רופא נשים...

לי היה סיפור עם האחיות מקופת חולים שהמרשם שלי היה לתאריך מסויים ודחיתי את הטיפול בשבוע כי בעלי היה במילואים והאחות לא הסכימה להזריק לי...
    נכון שזה לא אותו הדבר, אבל לפחות במאוחדת מאוד מקפידים בכל מה שנוגע לטיפולי פוריות...

לדעתי כדאי שתדברי עם הרופא לפני שאת קובעת תור.... אולי בכלל רופא הפוריות שלך יכול רק להשאיר לך מרשם בקבלה בלי תור... שווה בדיקה
  • תודה אני באמת אבדוק ...

• אני בלאומית ולי זה קרה אז התקשרתי לרופאה והיא השאירה לי מרשם אצל המזכירה בסניף.
    היא גם אמרה לי שאם צריך אני יכולה לקחת מהבית מרקחת בקופה והם יקבלו ממנה אישור אחכ. אבל זה רק במידה וכבר רכשת שם בעבר
  • לפי מה שנאמר לי - רק רופא פוריות מורשה לרשום מרשמים לתרופות פריון !!!
    אפילו רופא נשים פשוט - אמר לי שהוא לא יכול לרשום לי מרשם - כי אסור לו.
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• גם אני יודעת שרק רופאים ספציפיים מורשים לתת מרשמים לתרופות פריון. לא כל רופא נשים יכול אז בטח שלא רופא משפחה.
  • לי כתבה רופאת המשפחה את כל המרשמים על פי טופס שקיבלתי בוולפסון

בהצלחה
  • המרת מרשם של רופא פרטי - למרשם שאפשר לקבל אותו בבית מרקחת ציבורי, שונה מכתיבת מרשם שלתרופת פריון על דעת עצמו של הרופא...
    רופא משפחה לא יוכל לרשום מרשם אם אין לו מרשם מרופא פרטי...
    רישיונו עלול להילקח ממנו - פשוט אסור לו
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• גם לי נאמר שלרופא נשים אין הרשאות לרשום זריקות, אלא רק לרופא פריון.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה