היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חח לא נפטרים ממני בקלות .. Kkd_4 אני מבקשת לפנות את כל הערסים מאילת עד יום ראשון
10 תגובות
עמוד 1
אלופה!!!! חח חח אל תדאגי, כולם חוזרים איתנו במוצ״ש... בחיים לא ראיתי כל כך הרבה ערסים במקום אחד... חחח ח
תהני.... ותהייי בקשר
צריך לפתוח פורום לתמיכה וגמילה מפורום יולדת
שלום, נעים מאוד, אני אפרת ואני פורומליסטית
התרופה להיגמל מהפורום הזה היא למעט במקרים קשים כמו דר' אשכולית הכל מאהבה נשמה
חחח
אני עוד כאן כי אני כבר רוצה עוד הריון.... מבחינתי אני כאן עד שיהיו לי 9 ילדים .....סתאם סתאם רק 6 "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
צודקת לחלוטין!!!!
גם אני, בעזרת השם אחרי הילד הראשון אני מתכוונת להמשיך ולא לשמור אפילו דקה אחרי הלידה.... ( איכס, בעצם לא דקה.... 40 יום שירגעו כל העניינים שם ויאללה לשני) אבל יאללה כבר שיבוא הראשון, למה הוא לא מגיע ????