היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות.. אני דיי חדשה כאן, האמת - שעד היום רק הצצתי עליכן :-) מי מכן שיש לה קצת נסיון עם נתונים רפואיים... המחזור האחרון שלי היה ב21.6. הביוץ היה (ע"פ בדיקות ביוץ) ב8-9.7 (ביוץ מאוחר). ביום הראשון לאחור הוסת (21.7) שהייתה לא כל כך סדירה (בין 21 ל-29 יום)אחרי 7 שנים של לקיחת גלולות , עשיתי בדיקת BHCG והתוצאה הייתה 31. יומיים לאחר מכן ב24.7 עשיתי בדיקה נוספת והתוצאה הייתה 116 שהעידה חד משמעית על הריון. ביום חמישי-4.8.11, הלכתי לרופאת נשים לבצע בדיקת UL לודא שהכל תקין ולבדוק אם כבר יש דופק, מתוך מחשבה שאני בשבוע 6 + שלושה ימים (ע"פ מחזור אחרון). הממצאים (בדיוק כפי שנכתבו ע"י הטכנאי): 1. בסמוך לשחלה שמאלית ממצא ציסטי צלול של 8.8 מ"מ היכול להתאים לparaovarian cyst 2. רירית רחם 24 מ"מ 3. בחלל הרחם נמצא ממצא ציסטי כ-3 מ"מ (שק הריון בספק) לאחר מכן הרופאה אמרה לי שכניראה זה הריון שלא התפתח כמו שצריך, ושיחררה אותי בהערה "אל תתבאסי הרבה הריונות נופלים בשלב כזה". השאלה האם הביוץ המאוחר יכול לגרום לכך שאולי טעיתי בחישוב שבוע ההריון/אי הופעת שק הריון וכדומה. לא היה לי שום דימום או כאבים חריגים מיוחדים ואני פשוט מרגישה בהריון.... אני ממש דואגת ומבואסת, וממתינה לתשובה... בכל מקרה עשיתי ביום חמישי האחרון שוב בדיקת בטא . רעיונות למישהי...?
בלי לחץ.............. יכול להיות ביוץ מאוחר אני חושבת שאת צריכה לחכות עוד לפחות שבוע ואז לבדוק שוב מה היתה התוצאה בבטא שעשית ביום חמישי? אם היא גבוה יותר מהקודמת אז את צריכה לחכות בהצלחה
היי בנות קודם כל - תודה! אתן מקסימות! אז... אין לי עדיין תוצאות של הבטא מיום חמישי כי עשיתי את הבדיקה מאוחר אז תהיה תשובה רק ביום ראשון. במקביל - אין שום כאבים ואין דימומים. אני פשוט מרגישה בהריון: עייפות מטורפת, כבדות, חוש ריח מפותח בטירוף וכו'... אני ממש מקווה שיהיה בסדר... אעדכן ביום ראשון על תוצאות הבטא... תודה!
בס"ד
מתוקה מחזיקה לך מיליון
אז ככה... קיבלתי את התוצאה של הבטא היום... הבטא ביום חמישי הייתה 1048! ואולי בגלל זה הרופא עדיין לא ראה שק כי הבנתי שזה ממש גבולי ושרואים בין 1000 ל-1500. אני ממש מקווה שהכל תקין. בעוד שבועיים אלך שוב לUS.
איזה יופי!!!!!!! בשעה טובה ומוצלחת ושהכל יהיה תקין!!!!!!!!!
אחרי ביקור חוזר היום באולטרסאונד, יש שק הריון 10 מ"מ... אבל הוא ריק :-( כמו שכבר עדכנתי, הרופא הפנה אותי לביצוע גרידה/לקיחת כדור להפלה. אמר שע"פ האולטרסאונד זה נראה שבוע חמישי/שישי, אבל לפי התאריך של המחזור האחרון/ביוץ משוער, זה כבר אמור להיות שבוע שמיני...