היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כמה פעמים בשבוע עושים טיפול? אני הולכת פעמיים בשבוע, זה נראה לכן בסדר? צריך יותר? פחות?
13 תגובות
עמוד 1
היי קודם כל תלוי באיזו שיטה המטפל שלך עובד אבל דיקור לפריון בדרך כלל עושים פעם בשבוע במידה ואת עוברת הפריות אז עושים יום לפני החזרה ויום אחרי ההחזרה לאחר מכן עוד טיפול תמיכה ושבוע הפסקה עד לתוצאות הבטא בהצלחה
היי, תודה על תשובתך, כרגע אני לא בהפריות לצערי וגם בחודש הבא זה לא יסתדר, הוא מקבל בפרטי פעמיים בשבוע וכרגע התחלנו כך- זה גם היה השבוע של הביוץ. היום טיפול שלישי.
תראי יכול מאוד להיות שבגלל שאת בהפסקת טיפול הוא מעוניין לתת פוש רציני מאוד חשוב לבטוח ולסמוך על המטפל אאני מניחה שהוא לא סתם החליט זו אסטרטגית הטיפול שהוא בחר תזרמי איתו זה ממש כמו שמקבלים מרופא פרוטוקול טיפול כל הכבוד לך שהחלטת לטפל גם בדיקור ואל תצטערי שאת ב ״חופשה״ מטיפולי ההפרייה אני בטוחה שזה יעשה לך רק טוב לפעמים הגוף צריך מנוחה להיטען מחדש המון המון הצלחה ......
אני לא יודעת לענות רק רציתי לאחל לך -
ב ה צ ל ח ה !!!!
היום אני הולכת לפגישת התרשמות אצל מדקר סיני?
מישהי יודעת פחות או יותר מהו טווח המחירים המומלץ לטיפול? תודה ושיהיה בהצלחה!!!!
הי, בד"כ תדירות המפגשים היא על פי בניית תכנית יחד עם המטפל.
טווח המחירים הוא עד 300 ש"ח לפי מה שאני יודעת.
בהצלחה
וואוו, איזה יקר.... זה לטיפול אחד? ?
מישהי עשתה פעם דיקור דרך מאוחדת?
אני עשיתי דיקור דרך מאוחדת... אומנם לא יקר אך גם לא נעים במיוחד... הרופא מכניס כמה מחטים כאילו כדי לצאת ידי חובה ונוטש לחצי שעה שבו הוא מדבר עם האחות ומרעיש כך שאפילו לנוח אי אפשר...
טווח המחירים נע בין 150 ל 200 אני חושבת ש 300 זה קצת מוגזם .......
היום אני הולכת למישהו לפגישת היכרות.... הוא לא רושם מחירים באתר וגם לא נותן בטלפון...
הופ22, באיזו עיר עשית דיקור של מאוחדת? יש לך מושג אם הם מתמחים בפוריות?
150 שח זה סביר... אבל יותר מזה המדקר צריך להיות משהו מיוחד ... ?
200 שקל? 300 שקל?? זה ממש ממש יקר.
יש אולי רופאים מומלצים דרך הקופה? אני בכללית.
היי בנות אני מטפלת בדיקור מתמחה בפריון וגניקולוגיה הצעתי לבנות האתר טיפולים תתקשרו אליי לכל שאלה אני יותר מאשמח לעזור גם בטיפולים אצלי וגם למטפלים שלוקחים מחירים שפויים אני מרענננה תתקשרו בכל זמן אשמח לעזור כנרת 0577337386