שתי שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר' לילה טוב
    יש לי שתי שאלות,אולי קצת מפגרות,אבל בכל זאת אני מעוניינת לשאול,וסליחה מראש
    1.ישנם מצבים בלידה,בזמן שהאשה לוחצת ישנן יציאות של הצואה גם אחרי שעושים חוקן(נראה לי)...,אז השאלה היא כזאת,האם זה תלוי ביציאות של ההריונית ביום יום???נגיד אישה שיש לה עצירויות במהלך ההריון,אז סביר להניח שגם במהלך הלידה עצמה לא יהיו לה יציאות...,מאשר לאישה שיש לה לפחות כמה יציאות ביום יום...,במה זה תלוי???(אני מאוד חוששת מזה)
    2.והשאלה השניה לגבי חיתוך פירנאום,האם הסיכוי לחיתוך קטן יותר אצל נשים שמקיימות יחסי מין(של לפחות 2-3 פעמים בשבוע) במהלך ההריון,מאשר לנשים שלא מקיימות בכלל או בתדירות נמוכה יחסית???או שזה לא קשור כלל???

תודה מראש

yaninayalin
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. זה לא תלוי בזה. צריך לעשות חוקן בחדר לידה לפני הלידה, ואז הסיכוי שזה יקרה הוא מאוד נמוך ]שוט כי לא יהיה תוכן צואתי שייצא
    2. לא קשור

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה