חוות דעתכן+ עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום הודיה מסיימת את המעון,
    לאחר שנכנסה לשם בגיל חצי שנה!
9 תגובות
עמוד 1
  • תפילה יפה (יש ארוכות הרבה יותר) על חינוך ילדים:
    יהי רצון מלפניך ד' אלוקינו ואלוקי אבותינו, שנזכה לחנך את בנינו ובנותינו בדרך הראויה ביותר והטובה ביותר, בדרך שתתאים לכל אחד ואחד מהם, שנשכיל לרדת אל עומק נפשם, וללמוד את תכונותיהם ומדותיהם, ועל פי זה לחנכם.

עזור לנו שלא נטעה באף פרט בחינוכם ולוואי שנזכה לראות כל צאצאינו כולם – ללא יוצא מן הכלל, הולכים בדרך הישר, בדרך אותה התוו לנו אבותינו, גם אחרי צאתם מרשותינו לרשות עצמם, ועל זה עינינו נשואות אליך למרום שתזכינו להצליח בחינוכם,כי יודע אתה כמה קשה בעת הזו לשמור את הילדים הרכים לבל תפגע בהם אש זרה ח''ו, וכמה ניסיונות עוברים ילדי ישראל.

ולכן מבקשים אנו ממך אבינו שבשמים הרוצה בטובת כל אחד ואחד מבניו, שנדע איך להוות בפניהם את הדוגמא החיה הטובה ביותר, וכן שיהיה בכוחינו לדבר אל לבם שישמעו לכל מה שאנו מצווים אותם כרצונך, ושלא נצטרך לנהוג עמם ביד קשה, אלא שתהיה לנו השפעה חזקה עליהם ושהם יעריכו ויכבדו אותנו ועל ידי זה ישמעו לכל דבר שנאמר להם.

וזכנו שנדע את הזכות העצומה הטמונה בחינוך בנים לתורה, כי הלא הם- הם חוליה אחת בשרשרת הדורות הנאמנים לרוח ישראל סבא.

ושנקבל את כל המאמץ באהבה רבה עד אין קץ, ושנדע להעריך עד כמה גדולה הכרת התודה שאנו חייבים לך על זאת.

ותזכנו ותן לנו זרע בנים בריא בגופו ובנפשו, ושיהיו כולם מתוקנים בכל אבריהם, ושתהיה להם נפש בריאה ויציבה, והזמן להם מזונותיהם ופרנסתם ברווח ובכבוד. ושלא יצטרכו אף פעם לזולתם, אלא הענק להם מידך הרחבה והפתוחה.
  • אני יכולה לשלוח לך במייל את הברכות שלי -
  • הילדים אומרים שלום ולהתראות
    נפרדים מהחצר, המשחקים והבובות
    עוזבים את פינת המשחקים
    ולארגז מחזירים צעצועים

סוף השנה פתאום שוב הגיע,
    את כולנו הוא תמיד מצליח להפתיע
    הסתיימה שנה של התבגרות ועלית מדרגה
    שנה של סיום והתחלה חדשה

השקעת בילדים המון מרץ ולא מעט עבודה
    נתת להורים אוזן קשבת והמון תמיכה
    עשית את עבודתך נאמנה!
    הגיעה הזמן לומר לך מקרב לב תודה!

"מכל מלמדיי השכלתי,
    מכל לימודיי אשכיל,
    אכיר תודה לנצח,
    למי שאת ידיעותיי העשיר!"

שתמשיכי לחנך את דור העתיד

בהוקרה,
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • נכון..!!
  • אני רואה שאורטל סידרה אותך עם מבחר רחב
  • אין לי מה להציע אחרי כל ההצעות של אורטל
  • אם את רוצה שאשלח לך במייל את הברכות שלי - תרשמי לי
  • תשלחי לי..
    ל- [email protected]
    אני מנסה ללקט באמת מכל מיני ברכות כך שייצא משהו שיותר מתאים לה..

תודה!!
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
  • בתפילות אני גרועה אבל רעיון סוף הדרך

המסנג'ר שלי: [email protected]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה