דימום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • [size=3]שלום רב, בעלי ואני מנסים להיכנס להריון כבר שנה וקצת.לפני שבועיים עברתי תהליך הזרעה ובשלושת הבדיקות הביתיות שעשיתי היו שני פסים,כהה ובהיר.הבנתי שזה טוב.ביום חמישי-שבועיים לאחר ההזרעה עשיתי בדיקת בטא והיא יצאה קטנה מ-10.מה זה אומר?שאין הריון?אולי עשיתי את זה מוקדם מדיי?ביום חמישי בערב התחיל לי דימום,לא חזק ואין שום הרגשה שדומה למחזור לא מבחינת הדימום וגם איו כאבים.אשמח לתשובה,הילה[/size

הילה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום הילה
    אני לא יודע באיזה שלב עשית את הבדיקות בשתן וכמה הן אמינות. אם נצא מתוך הנחה שהן אמינות, כנראה שמה שקרה הוא שהיה הריון שהפסיק להתפתח זמן קצר לאחר שהתחיל. לכן הדימום ולכן הבטא החיובי אבל הנמוך יחסית. בכל זאת אני מציע שתחזרי על רמת הבטא בעוד יומיים.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה