היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אין לי מדיח ואני לא אוהבת איך שהכלים יוצאים ממנו..הוא עושה סימנים על הכוסות והצלחות
לנו יש מדיח של bosch . אנחנו משתמשים במדיח רק שיש אורחים. אני יכולה לגמרי להסתדר בלי המדיח
לנו אין מדיח ובשביל 4 כלים מכל סוג לא קרה כלום לשטוף ידני
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה? בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים, הוסיף לה כוח לוותר לאחרים. הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע, הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה, הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה, הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה, הוסיף לה אהבה ויהי מה, וכשסיים מלאכתו
אגב מיכל איפה ליאור? הבנתי מהודעות שלך שהוא לא בבית..
נשמות..עם 3 ילדים גיליתי עולם חדש... כזה שעושים ויש לכלים והכל פנימה..תענוג עילאי בחיי... הייתי נגד והיום אני ובלומבי חברים הכי טובים... אחרי בובה כמובן.... יוצא מבריק יבש תענוג מומלץ
אה איזה כיף לו בטח עושה חיים
לנו יש בוש ולדעתי זו אחת הקניות הכי מוצלחות שעשינו אי פשם. דרשתי מדיח בהריון עם יובל כי אני שונאת לשטוף בקבוקים וממש לא רציתי לעמוד שעות כל יום עם בקבוקים של שתי ילדות
בדיוק! רק החיסכון במים ומניעת הבאסה בעמידת שטיפת הבקבוקים והכוסות..שווה. בעלולי קנה לי בלומברג מעלף
אין לי כי אין לי מקום במטבח...ויש לי מכונת שטיפת כלים אנושית שיראל אחראית על הנושא הזה אני רק עוזרת מדי פעם אם יש איזה סיר שרוף (שצריך להתעסק איתו עם חומר ממעיס שומנים כדי להחזירו להיות מבריק)
לי יש מדיח של LG אני מאוד מרוצה ממנו, זה מדהים כמה כלים יש למשפחה בת 4 נפשות!!!!!!!!!!! וענבר אני איתך אם שמים את המלח והמבריק הכלים יוצאים מעולה!!!!!!!!!
חייבים לשים מלח מיוחד..זה לא אופציה.. גם חומר הברקה בנוסף לטבליה מומלץ...
לי לא היה עד לפני חצי שנה , רק שבמבגרת של בניה - הרחבתי "טיפה " מטווח ב10 מטר נוספים וכן קנינו מדיח של בוש , חצי אומטי כזה , די פשוט ... עכשיו אני לא מבינה איך הסתדרתי בלי זה . הומנם אני מפעילה אותו 3-4 פעמים בשבוע אם אין אורחים אבל תעהנוג גדול , הכל יוצא פיקס .. מה שכן אני משתמשת בכל החומרים כולל נוזל הברקה , מלח וגם עושה חיתוי פעם בחודשיים.עם לומר מיוחד. http://www.holdthatpic.com/
לנו יש מדיח והוא לא מחובר, כי אין אפשרות לחבר אותו בדירה השכורה שכרגע אנחנו גרים בה. אבל אולי בדירה הבאה... המדיח הוא של siemens וכזכור לי הוא עשה עבודה מעולה
לנו יש. לא זוכרת מה החברה.אנחנו קנינו את המדים הראשון שלנו עוד כשלא היו ילדים בכלל. קטן כזה, לשיש. כי הבנו שזה או מדיח או גירושין
אין לי מדיח
לנו יש ישן אבל הוא התקלקל. בינתיים שוטפים כלים ידנית, והאמת אני די נהנת מזה
מדיח של בוש - כבר מעל 3 שנים. לא זוכרת ולא רוצה להיזכר איך חיינו בלעדיו
לנו יש של bosch .. אכן מקל על החיים במיוחד שיש אורחים