עדכון על יס ה*#@*@#$ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה מעצבנים הם!
    אני לא יודעת אם אתן זוכרות, אבל התנתקתי מיס אחרי שהם הבטיחו לי שאשלם 200 שקל בחודש ובסופו של יום שילמתי 260. (שקר מספר 1)

בקיצור, אחרי הרבה עצבים - החלטתי להתנתק מיס. שאלתי כמה יעלה לי להתנתק - אמרו 1000 שקל, אמרתי - סבבה.
    בסוף מסתבר שזה 1250 כי הם שילמו את קנס ההתנתקות מהוט (שוב שיקרו לי ביס כשאמרו שזה 1000).

המסקנה שלי - יס זאת חברה של שקרנים, ואל תתפתו לעסקאות שנראות טוב.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
29 תגובות
עמוד 1
  • יעלי, גם הוט לא להיט, כולם אותו הדבר.
    לנו אישית עוד לא טאקל עם הוט, אבל אני מכירה הרבה שגם נדפקו ע"י הוט.

הם כולם רמאים ושקרנים
  • את האמת כל פעם שהיה לי תקל עם הוט (בזמן הבניה ) בסוף כן קיבלתי כסף בחזרה ואפילו הה לי חודשיים בחינם ... אני לקחתי אפילו מהם נייר שחודשיים בחינם נהם בחינם גם0 אם אני אחליט להתנתק מהם בכל רגע נתון . כמה פעמים בעלי צעק אלהם כי זה לא סגנון שלי ...בעלי צורח בסוף אני כאילו מתפשרת ברוגה ומקבסלת מה שרציתי .
    אבל בפועל הוט /יאס זה קורטל לכל דבר בעניין
    . עדיין לא מובןלמה בארץ לא משתמשים בלביין פרטי כולל ממיר ... וזה כולל אותי ... עוד לא החלטתי שזה טוב לי

http://www.holdthatpic.com/
  • רוצה משהו יותר הזוי?
    שהתנתקתי מיס אחרי 17 שנה לפחות...לא שילמתי קנס או משהו...אבל חודשים אחרי הניתוק הגיע לי חיוב של 24X2 = 48 שח עבור איזה תוכנית/ארוץ לכאורה ראיתי/ציפית בשנת 1997 ! לא הזוי?
  • מרינה, אין חוק התיישנות לגבי העניין הזה?
  • להגיד לך את האמת..אפילו לא התקשרתי לשם...הם מעצבנים אותי בטירוף
    שיחנקו עם 48 שח האלו...
    מה שכן התקשרתי לויזה וביטלתי הוראת קבע..שלא תהיה לי עוד הפתעוץ
  • טוב, זה סכום נמוך, לפעמים הבריאות יותר עדיפה.
    נטלי
  • זה בדיוק מה שהיה אצלי רק במקרה שלי הם נזקרו במונדיאל 2002 ...שכאילו קיבלנו בחינם ...וזה 38 ש"ח ... שיחנקו ....
  • לנו יש צלחת לוונים מעל הבית אין לזה תחליף הוצאה חד פעמית ושווה כל אגורה !!

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • זה בדיוק נושא המחאה החברתית היום - חברות ענק ששותות לנו את הדם בין היתר בדמות "קנסות יציאה" מפלצתיים ועושק של האזרח הפשוט והתמים.
    מזה הם מתפרנסים הרי
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • אני אגיד לכן מה - הכסף זה אפילו לא הפואנטה (למרות שזה לא מעט כסף) אלא העובדה שמשקרים לי פעם אחרי פעם כדי להוציא עוד קצת ועוד קצת כסף.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • על השקרים שלהם (כל החברות ) אין מה לדבר בכלל . במוקד של בנק כל השיחות מוקלטות , ב1000 אחוז , בחברות כאילו את יכוה לחפש את החברים שלך....
  • יכול להיות שגם ביס השיחות מוקלטות, אבל הם בטוח לא יוציאו את ההקלטה אם היא לא לטובתם.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • קודם כל,לא כל יס שקרנים ...
  • זה לא רק יס...הבעיה שכל החברות בכל התחומים בצורה כזו או אחרת מנסים לדפוק אותנו יאללה..שימו אודם..לפחות אם דופקים אותנו שנראה טוב
  • מרינה
  • אני שונאת יס/הוט .
    אני נשמעת כמו ההוא מהדרדסים (רגזני?)

אני ממש גאה בזה שכבר 7 שנים אנחנו נטולי יס / הוט
  • כולם אותו קקה... רמאים ושקרנים ונצלנים!!!

• תגובות
  • ממי חבל שאת לא מודעת לחוק החדש מטעם משרד התקשורת ,
    החוק אומר מאוד פשוט (מה גם שידיד טוב שלי הוא ח"כ שאחראי אז
    אני מבינה על מה אני מדברת...) החל מה 15/8/11 כל לקוח יכול
    להתחבר לכל חברה ללא התחייבות כך שהוט לא מחדשים כלום....
    כל לקוח קיים בחברה אשר נמצא בהתחייבות יכול לעזוב את החברה
    בתנאיי 8% מסכך החשבונית הקבועה כפול מספר החודשים
    הנותרים להתחייבותו האחרונה. לקוח שיש לו קנס כרגע של 1000 שקל
    לצורך העיניין ישלם 1000 שקל. באוקטובר ישלם 8% כאמור לעיל.

סתם לידע כללי..ברגע שצצה תלונה באתר "תלונה" היא מטופלת במיידית אז
    לא יפה ככה להגיד שלקח זמן..48 שעות מקסימום כולל סופ"ש...
  • אני עברתי מהוט ליס יש לי קנס של 3000 ש"ח. בהתחלה אמרו לי 2000 אז יס החליטה לקחת עליהם את ההתחייבות אבל אחר כך הסתבר שזה הרבה יותר, כך שנדפקתי. מקווה שביס הם יהיו יותר בסדר, או שבסוף פשוט אחליט שכולם ז..................
  • נשמה כשיש קנס כזה?..פונים למשרד התקשורת לפניות הציבור.
    לדעתי האישית אין שום סיבה או תירוץ בעולם לשלם סכומי עתק כאלו
    רק בגלל שבעוונותייך רצית לממש את זכותך כלקוח כאזרח ולשנות את
    נותן שירות זה או אחר בביתך. אגב..אני אישית העברתי לקוחות מהוט ליס וספגנו להם עד 2000 שקלים מהקנס המטורף של הוט. גם ללא טריפל אגב.
  • ואני כבר מעל שנה משלמת 12 ש"ח לחודש נוספים ואין לי שום התחייבות לאף אחד...
  • אלינה, להוט?
    חחח מסלול ללא התחייבות ביס עולה לך 9.9 מעבר לקבוע..
    ומה 15/08/11 תוודעי שלא תשלמי עוד על מבצע ללא התחייבות כיוון
    שכל המחירים הולכים להשתנות בסופ"ש הקרוב גם אצלנו גם
    אצלם... ואיןם יותר התחייבות תענוג !
    כיף לשמוע את זה כיף להגיד את זה
  • קודם כל,
    אמרתי שלא דיברו איתי עד שכתבתי בתלונה ורק אז הם התייחסו....
    עד אז טלפונים במשך חודש ולא התקדם כלום....
    מה שאומר שאלו הם פני החברה!
    עד שזה לא נהיה פומבי זה לא מעניין להם את הטוסיק

ודבר שני,
    למה היא צריכה לשלם על שירות שהיא לא רוצה????

אירה
  • אז יופי , מה עוד 2.1 אחד שקל לחודש לא ישנה לי הרבה בנינו . ירידו אז נשלמם טיפלה פחות . גם ככה הוצאת תקשורת עצלי 400 ש"ח טריפל כולל HD ועוד 500-600 ש"ח נייד

• אין בעיה, היא לא רוצה את השירות ? בסדר. יש חוזה. מה לעשות..גם אני חתמתי עליו וגם אחרים גם ביס גם בהוט גם בפלאפון אורנג' וכו'...גם על משכנתא חתמת..את לא רוצה יותר לגור בדירה השכורה שלך נכון? תשלמי חודש
    לבעל הבית או תדאגי למישהו אחר שיגור שם לא?קנית ג'ינס בשני תשלומים ולא בא לך לשלם עבורו יותר..לא תשלמי? תחזירי? נו באמת ... ממי, זה החוזה בשתי החברות .החוק נכנס כדי להגן עלינו הצרכנים וגם זה לא טוב לך?
    אם לא הבנת את משמעות הדברים סבבה אני אסביר שוב..וסתם לידיעה אני ממש לא שרות לקוחות ולא קשרי לקוחות ולא שימור ...אני מכירות עסקי בכלל..על הדרך גם פרטי אבל אני עסקי.
    כשאדם חותם על הסכם מסוים הוא צריך לקרוא אותו מה לעשות. ניסיון שלי עם סחטנים ושות' הראה שמה לעשות לדעתי לא תמיד הלקוח צודק מה לעשות .לא מאמינה בסלוגן הזה. לעומת זאת לגבי המקרה הנ"ל..תבקשי לשמוע את ההקלטה.
    תגיעי לכפר סבא למשרדים ותבקשי לשמוע את ההקלטה שבא הובטח כי תשלמי 200 לצורך העיניין..

אירה ממי אני מבינה את הבאסה..אני לקוחה גם כן זוכרת? אבל ממי אם את לא מבינה את החוק החדש אני אסביר שוב בכיף . לקוח מקבל מענה מהחברה תוך 48 שעות...אלא אם יום כיפור באמצע...כמובן בשעות מקובלות.

אני לא באה להגן על אף צד אני כאן להביע דעה ולתת עצה בחברה שלה. מה אני הייתי עושה במקומה כדי לצמצם נזקי קנסות ...
  • אני אתן לך דוגמא,
    חשבונית קבועה שלך היא 230 שקל ויש לך עוד שנה להתחייבות
    (לא כולל ערוצי פרימיום או סרטים שהזמנת וכו')
    הקנס יהיה לך 18 שקל בערך בסדר? אז
    18 כפול 12 חודשים זה סביב 150 שקל..עדיף על 1000 לא?...
    נכון, תאלצי לסבול עוד חודשיים במחיר 260 (ששוב, אין לי מושג באיזה מבצע את
    או אילו ממירים יש לך בבית ומהם בכלל תנאי המבצע שלך..)
    אבל לא תשלמי קנס גבוה ...

• איזה סכומים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה