בננות יקרות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד

בנות יקרות!!!

מה שלומכן?!?! אז ככה מחר בערב אני אמורה בעז"ה לטבול הייתן מאמינות שב3 שנים שאנחנו נשואים זו הפעם השנייה שיוצא לי לטבול במוצאי תשעה באב? מזל שבשנה השנייה הייתי בהריון, חחחחח

4 תגובות
עמוד 1
  • הי,
    לפי מה שקראתי (ואח"כ גם שמתי לב על עצמי), לפני הביוץ יש הפרשה שקופה, נמתחת, מבריקה, נראית כמו חלבון של ביצה (לפני שמבשלים אותה, כן?)
    התפקיד של הנוזל הזה הוא לסייע לזרע לחדור את הביצית...

ואחרי הביוץ, מתחילות הפרשות לבנות- צהבהבות, כשהתפקיד של הנוזל הזה הוא להפריע לזרע...
    לא היו לך הפרשות שקופות?
    בכל מקרה שיהיה לכם בהצלחה!
    יפעת.
  • בס"ד

אוקיי עכשיו שהסברת בערך אני חושבת שאוכל לתאר אותה בתור הפרשה נמתחת, שנראית כמו חלבון של ביצה לפני בישול ( חחחח.... לרגע הייתי צריכה לחשוב איך נראה חלבון של ביצה לא מבושל ......)

• את הזמן המדויק אני לא יכולה לדעת, אני רק יודעת שזה בימים הללו או אחרי הימים של ההפרשות האלו... בקיצור- תתחילו לעבוד מסביב לשעון...
    בהצלחה!
    יפעת.
  • ההפרשות השקופות זה אומר שבימים הקרובים את הולכת לבייץ! בהצלחה

מה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה