תשובה דחופה אני במתח.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קיבלתי מחזור בתאריך 13.7.2011 עשיתי בדיקה בייתית היום 8.8.2011
    יצא שלילית האם זה וודאי? האם יש סיכוי שאני בהריון למרות התוצאה הזו

תענו לי בבקשה אני במתח

תודה רבה
    רלי
    רחלי דהן

רחלי דהן
6 תגובות
עמוד 1
  • תעשי בדיקת דם ותדעי ב100%

• בס"ד

נראה לי שעשית בדיקה מוקדם מידי, דבר ראשון האם המחזור שלך סדיר? כל כמה זמן מגיע? יש סיכוי להריון את פשוט צריכה לחכות לפחות ליום האיחור או ליום אחריו ( אם ממש קשה לך לחכות ) יותר מומלץ לחכות לשבוע איחור ( למרות שלנו הבנות אין כ"כ הרבה סבלנות :) חוץ מזה שבדיקת דם יותר אמינה ובעזרתה אפשר לגלות הריון כבר 12 יום לאחר ההפרייה!! כך שאם את יודעת פחות או יותר את מועד הביוץ שלך תוכלי לדעת בערך מתי לעשות בדיקת דם!

הלוואי שעוד השבוע תעדכני אותנו בבטא יפה ושמנה
    ב"הצלחות!!!
  • המחזור שלי בהחלט סדיר, בהריון הראשון נקלטתי מהר באותו החודש אנ ימקבלת בן 28 ל - 30 יום מחזור, כנראה שזה באמת מוקדם, מקווה לבשורות טובות בכל אופן שמחתי להכיר אותך ואת הצלחת לעודד אותי אני מאמינה שאחרי ט' באב היו בשורות טובות ואני יעדכן אותך.

שוב תודה רבה

רחלי דהן
  • בהצלחה ...

• בהצלחה!יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה