נטילת פרנטאל בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני בהריון בשבוע 26+1. ההריון תקין ואינני סובלת או סבלתי מאנמיה, אף פעם בחיי. ההמוגלובין שלי לפני הריון היה סביב 13.5 ובהריון, בדיקה אחרונה (לפני שבוע) היה 12.8 ובמהלך כל בדיקות הדם בהריון, לא ירד מ-12, אלא תמיד היה מעל.
    אני לוקחת פרנטאל מתחילת ההריון, כדור ביום. האם זהו מינון מספיק עד סוף ההריון? או שאני צריכה לקבל תוספת ברזל (הרופא שלי אמר שניתן לקחת "פולקס")?
    אני מעדיפה שלא, מאחר וגם לפרנטאל לקח לי זמן להסתגל מבחינת מערכת העיכול.
    חוששת שאם אוסיף עוד "פולקס", לפרנטאל (כדור מפרנטאל בבוקר ומפולקס בערב) זה יגרום לבעיות במערכת העיכול.
    האם הכרחי ליטול את שני הכדורים או שניתן להמשיך עם פרנטאל, כפי שעשיתי עד כה ולעקוב אחרי בדיקות דם ברמה החודשית?
    תודה רבה,
    נגה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

רמות ההמוגלובין שלך הן סבירות לחלוטין
    את יכולה להמשיך עם הפרנטאל ללא כל תוספת בשלב זה

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה