צום בזמן טיפולים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות שלום.
    אני נכנסת ביום רביעי בבוקר לחדר ניתוח לשאיבת ביציות. היום בלילה 2 אוביטרל וזהו. אבל, היום בערב צום ט' באב. האם למיטב ידיעתכן יש בעיה עם צום בזמן הטיפולים? האם חוסר שתיה עלול להזיק לזקיקים? מה שיקרה שאני אסיים את הצום מחר בערב לקראת 8 וחצי, ובחצות אתחיל שוב צום לפני הניתוח, מה שיכול מאוד להחליש את הגוף....מישהיא יודעת משהוא על זה?
5 תגובות
עמוד 1
  • היי, אני לא ממש יודעת, אבל לפי מה שנראה לי מומלץ לשמור על האיזון של הגוף ולא לטלטל אותו.... צום הוא טראומה לגוף ואני לא הייתי צמה...

לדעתי כדי שתתייעצי עם הרופא שלך ותשאלי לדעתו המקצועית
  • תשאלי רופא ועם מה שהוא יגיע תפני לרב
  • היי, גם אני עוברת ביום רביעי שאיבת ביציות ... פעם ראשונה ואני בלחץ מטורף.. אני לא הייתי לוקחת שום סיכון שישגע. את הגוף או יעשה נזק חלילה... שיהיה לך בהצלחה...

לילך...
  • יומיים צום נשמע לי קצת הרבה ובאמת מחליש,
    לא חושבת שזה יהרוס את הטיפול כי אם זה צריך להיקלט שם - זה יקלט...
    אבל אין ספק שאת תרגישי רע מאוד - וחבל....
    אולי שווה להתייעץ עם הרופא שלך....
    אולי תצומי רק עם נוזלים או...לא יודעת
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• מקווה שהתייעצת עם רופא ועם רב,
    שיהיה בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה