לא יודעת כבר מה לעשות.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אולי חלקכן זוכרות את ההודעה המיואשת שלי מפעם קודמת.... זאת הולכת להיות הודעה עוד יותר מיואשת אז ראו הוזהרתן....
    למי שלא זוכרת, אני יזכיר לכן: יש לי שחלות פוליציסטיות והשבוע אנחנו סוף סוף הולכים למומחה פוריות כי איקקלומין לי משפיע עליי וצריך לעלות דרגה בטיפולים. בעלי עשה בדיקת זרע לפני שבועיים והתוצאה לא הייתה משהו... שאלתי את ד"ר ישי פה בפורום אם התוצאות תקינות והוא המליץ שבעלי יבדק ע"י אורולוג כי יש לו הרבה כדוריות דם לבנות ויכול להיות שיש זיהום כלשהוא והמורפולוגיה גם לא טובה.
    אתמול היינו אצל אורולוג, בואו נגיד שיצאנו מזועזעים!! וזאת מילה עדינה לתחושה שיצאנו ממנו...
    הוא אמר שהבדיקה של בעלי לא יצאה לא טובה, היא יצאה גרועה!! והוא אמר את זה בכזאת בוטות וישירות שממש נבהלנו.. הוא היה כזה תוקפני וישיר שיצאתי ממנו והתחלתי לבכות.. הוא שלח את בעלי ואותי לבדיקות והיום היינו בבדיקת אולטרא סאונד אשכים והשבוע בעלי יעשה שוב בדיקת זרע ותרבית זרע. מחר אני צריכה לעשות בדיקת שתן ועוד בדיקה, הוא הביא לי מקלות כאלו כמו של משטח גרון שאני צריכה לדחוף אותם למטה (סליחה על הבוטות...) ואז להביא את זה למעבדה, הוא אמר שאם יש לו זיהום כנראה שגם לי יש והוא רוצה לבדוק את זה.

היום היינו אצלו שוב אחרי שעשינו את הבדיקת אולטרא סאונד אשכים כי הייתי צריכה לקחת ממנו הפניה בשבילי ואמרתי לו שיציץ בבדיקה של בעלי והוא "עשה לי טובה" והסתכל וכשניסיתי להבין ממנו מה הוא אומר וכששאלתי אותו מה עושים כי הבנתי ממנו שיש בעיה הוא פשוט זרק לי את הדף ואמר "כשיהיה את כל הבדיקות אנחנו נדבר" מה שכן הצלחתי להבין ממנו שכנראה הוא יצטרך לעשות איזה ניתוח בשביל לסדר את הבעיה הזאת.. מה זה וריקוצלה??? מישהי יודעת?

אין לי מושג מה קורה פה, אני רק יודעת שאני על סף יאוש, מאתמול אני רק בוכה, יש לי מיגרנה נוראית ואני עכשיו גם בצום!!
    אין לי כבר כוחות, הכל הולך לנו כ"כ קשה! מהתחלה היו רק בעיות, כמה עוד אפשר??? עד שאנחנו חושבים שאנחנו סוף סוף לקראת דרך שתביא לנו את הדבר שאנחנו הכי רוצים, שוב יש איזה מכשול בדרך...
    אני בן אדם מאוד מאמין, אנחנו שומרים שבת וטהרת המשפחה ואנחנו תמיד אומרים שכל עכבה לטובה ואולי אלוהים חושב שזה לא זמן מתאים שיהיה לנו ילד ושהוא יודע מה הכי טוב עבורנו אבל כמה עוד אפשר לחשוב ככה???? כל פעם נופל עלינו עוד מכשול... אני ממש מיואשת..............

יש פה אולי מישהי שבעלה גם עבר את זה?? אני ממש אובדת עצות...
    מסכן בעלי, הוא ממש בכה היום עם דמעות... כ"כ כואב לי הלב שראיתי שהוא גם נשבר כבר.. אני מוכנה לסבול הכל רק שהוא יהיה בסדר!!!!

סליחה שחפרתי לכן, אני פשוט כבר בייאוש עמוק....

12 תגובות
עמוד 1
  • היי נשנוש,
    קודם כל קבלי ממני חיבוק ענק!!!

דבר שני, תחליפי את הרופא המעפן הזה... הוא לא אנושי ואני בטוחה שאת הבנת ממנו דברים שהם לא מדויקים בגלל שהוא לא טרח להסביר ולהרגיע...

יש מלא רופאים שישמחו לקחת אותך תחת כנפיהם ולהפוך אותך לאמא מדהימה וגאה...

גם עליי לא השפיע האקקלומין והתחלתי מיד טיפולי פוריות אחרי בדיקות קפדניות... מסתבר שאני פוליציסטית ואין סיבה ברורה לכך...

למזלנו הרפואה של היום כל כך מתקדמת ואתם רק צריכים רופא אחד שמספיק אכפת לו, שיהפוך אתכם להורים...

יהיה בסדר רק אם תאמיני ותפטרי מהרופא הזה!!!

אני בכלל דוגלת בכך שאם יש איזשהו ספק, חייבים להתייעץ עם רופא מומחה שאת מרגישה מספיק פתוחה איתו לשאול את כל השאלות ולקבל תשובות שירגיעו אותך וינחו אותך איך להתמודד עם המצב שבו אתם נמצאים.

אם את בקופת חולים מאוחדת, יש לי רופא מדהים בשבילך, אבל אם את בקופה אחרת, אני בטוחה שהבנות ישמחו לתת לך שמות ופרטים של רופאים נוספים...

שיהיה בהצלחה ותשמרי על אופטימיות, כל זבר מגיע בזמן שלו! 
  • קודם כל
  • קודם כל קבי חיבוק גדול
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• בנות אתן מקסימות...
    פשוט יש כ"כ הרבה בעיות, גם אצלי ועכשיו מסתבר גם אצל בעלי... זה פשוט מתיש וסוחט את כל האנרגיות....

אשכולית (או יותר נכון ד"ר אשכולית כמו שהרבה קוראים לך כאן )- האם ניתן עדיין בעזרת טיפולים להיכנס להריון כשיש וריקוצלה? אם את יודעת אני אשמח לשמוע....

בכל מקרה, מחר יש לנו תור למומחה פוריות, נקווה שלפחות הוא יהיה קצת יותר ברור מהאורולוג ה..... הזה!!!
  • אוייש מאמי יש כל כך מלא רופאים לא אנושים כמו הרופא שאני היתי אצלו בפעם האחרונה שהתחיל לצעוק עלי ואמר לי שאני חושבת שאני יודעת הכל..מזדהה איתך יצאתי כל כך בוכה!!! תחליפי רופא....

ברור לך שבסוף את תהיי בהריון:))))
    תני חיוךךךך

מה
  • קודם כל קבלי חיבוק גדול,
    עכשיו חפשי רופא עם המלצות ותלכי אליו! אם הרופא לא טוב לא נורא יש מספיק רופאים מצויינים בארץ שלא גורמים לבחורות לבכות!.
    עכשיו כמה מילות עידיד,
    לבעלי יש וריקוצלה דרגה 3, אני אנסה להסביר מה זה במילים פשוטות אבל את יכולה למצוא על זה המון חומר באינטרנט. כיוון שהאשכים תלויים מהגוף מטה יש שם ורידים שמובילים את החמצן כאשר זרימת החמצן לא תקינה יש בעיה בייצור תאי זרע. בואי נגיד ככה כשהרופא הראשון ראה את התוצאות בדיקת זרע של בעלי הוא אמר "עקר!".
    יש ניתוח שניתן לעשות בשיטת גת גורן (יש להם אתר) העלות כ30,000 ש"ח ואחוזי הצלחה 80% (ככה הם אומרים) לאחר בדיקה עם שני רופאים מומחים, החלטנו לא לעשות ההחלה מהניתוח היא כחצי שנה ובמצבו של בעלי גם אם הניתוח יצליח אני עדיין אצטרך לעבור טיפולים אז חבל למשוך את הזמן מפה לשם כפי שאת רואה לפי הסגל הטיפול השלישי הביא לי את ההריון המבורך הזה.
    כל הטיפולים היום הפריה בICSI וגם בראשון נקלטתי אבל נפל.
    אל תהיה בלחץ ואל תתייאשי! תאספי כמה יותר מידע באופן מסודר וזה יגרום לך להבין שבטכנולוגיה של ההפריות היום מגיעים עד ללהוציא זירעון בודד מרקמת שק האשכים!

נכון שזה מבאס ונכון שמצפה לך עבודה קשה אבל תעבדי על עצמך נפשית ותתחזקי ובלי נדר בקרוב תוכלי לספק פה בפורום על טיפול שהצליח!
  • טליה מאמי- תודה.... נקווה לטוב
    cantwait- תודה רבה על התשובה... איזה סרגל מהמם יש לך, בקרוב אצל כולנו זה קצת מעודד לשמוע שעדיין יש סיכוי...
    בדף תוצאות של בעלי, היה כתוב בדרגה קלה עד בינונית (אני לא יודעת איזה מס' זה בדיוק).
    אני בהלם מהסכום של הניתוח אין אפשרות לעשות את זה דרך הקופת חולים?
    בעלך בסוף עשה את הניתוח?
  • תמיד יש תקווה הכי חשוב שאת תהיה חזקה!
    הוא לא עשה את הניתוח כי לא רצינו להמתין ולראות האם הצליח או לא דרך קופת חולים יש ניתוחים אחר שונה מהשיטה שלהם שזה משהו שהם פיתחו.
    אני ממליצה לך ללכת לרופא טוב המתמחה בפירון! עם כל הבדיקות שצריך ככה שהוא יקבל את התמונה המלאה ותתחילו טיפול שיהיה מנצח!
    היום מטפלים בכל סוגי בעיות הפיריון! יש זוגות בלי בעיה שלא מצליחים שנים ויש פה פנות בפורום שלקחו הפסקה מטיפולים בגלל בעיות פיריון קשות ונקלטו!
    שוב אני אומרת לך הכי חשוב שתאמיני ותהיה חזקה!

אם יש לך עוד שאלות בשמחה

• מחר יש לנו תור לרופא מומחה לפוריות, ד"ר הורוביץ אריאל.. שמעתי עליו המון המלצות ואני מקווה שמחר התמונה תתבהר קצת יותר...
    אז בעצם בעלך לא עבר את הניתוח והצלחתם להיקלט בעזרת טיפולים למרות הבעיה? איזה יופי!! זה מעודד אותי לשמוע.....
    אני מאחלת לך שיעבור בקלות, אני יודעת שיש עוד זמן אבל שתהיה בעז"ה לידה קלה ותצאי עם ידיים מלאות!
  • אפשר להיכנס להריון בהפריה גם עם ורקולציה בדרגה גבוהה,
    מבלי לנתח...
    דרך אגב ניתוח לא תמיד עוזר....כך שזה לאו דווקא הפיתרון....
    לא אומרת שלא לגשת לניתוח...צריך להתייעץ עם רופא...
    אבל רק אומרת שגם אם לא תנתחו, עדיין יש סיכוי להריון בהפריה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• תודה בנות, על הכל!! אתן מקסימות.... מחר נהיה אצל המומחה פוריות, נקווה שנקבל תמונה יותר ברורה אני כמובן יחזור לעדכן אתכן....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה