היי בנות,
אולי חלקכן זוכרות את ההודעה המיואשת שלי מפעם קודמת.... זאת הולכת להיות הודעה עוד יותר מיואשת אז ראו הוזהרתן....
למי שלא זוכרת, אני יזכיר לכן: יש לי שחלות פוליציסטיות והשבוע אנחנו סוף סוף הולכים למומחה פוריות כי איקקלומין לי משפיע עליי וצריך לעלות דרגה בטיפולים. בעלי עשה בדיקת זרע לפני שבועיים והתוצאה לא הייתה משהו... שאלתי את ד"ר ישי פה בפורום אם התוצאות תקינות והוא המליץ שבעלי יבדק ע"י אורולוג כי יש לו הרבה כדוריות דם לבנות ויכול להיות שיש זיהום כלשהוא והמורפולוגיה גם לא טובה.
אתמול היינו אצל אורולוג, בואו נגיד שיצאנו מזועזעים!! וזאת מילה עדינה לתחושה שיצאנו ממנו...
הוא אמר שהבדיקה של בעלי לא יצאה לא טובה, היא יצאה גרועה!! והוא אמר את זה בכזאת בוטות וישירות שממש נבהלנו.. הוא היה כזה תוקפני וישיר שיצאתי ממנו והתחלתי לבכות.. הוא שלח את בעלי ואותי לבדיקות והיום היינו בבדיקת אולטרא סאונד אשכים והשבוע בעלי יעשה שוב בדיקת זרע ותרבית זרע. מחר אני צריכה לעשות בדיקת שתן ועוד בדיקה, הוא הביא לי מקלות כאלו כמו של משטח גרון שאני צריכה לדחוף אותם למטה (סליחה על הבוטות...) ואז להביא את זה למעבדה, הוא אמר שאם יש לו זיהום כנראה שגם לי יש והוא רוצה לבדוק את זה.
היום היינו אצלו שוב אחרי שעשינו את הבדיקת אולטרא סאונד אשכים כי הייתי צריכה לקחת ממנו הפניה בשבילי ואמרתי לו שיציץ בבדיקה של בעלי והוא "עשה לי טובה" והסתכל וכשניסיתי להבין ממנו מה הוא אומר וכששאלתי אותו מה עושים כי הבנתי ממנו שיש בעיה הוא פשוט זרק לי את הדף ואמר "כשיהיה את כל הבדיקות אנחנו נדבר"

מה שכן הצלחתי להבין ממנו שכנראה הוא יצטרך לעשות איזה ניתוח בשביל לסדר את הבעיה הזאת.. מה זה וריקוצלה??? מישהי יודעת?
אין לי מושג מה קורה פה, אני רק יודעת שאני על סף יאוש, מאתמול אני רק בוכה, יש לי מיגרנה נוראית ואני עכשיו גם בצום!!

אין לי כבר כוחות, הכל הולך לנו כ"כ קשה! מהתחלה היו רק בעיות, כמה עוד אפשר??? עד שאנחנו חושבים שאנחנו סוף סוף לקראת דרך שתביא לנו את הדבר שאנחנו הכי רוצים, שוב יש איזה מכשול בדרך...
אני בן אדם מאוד מאמין, אנחנו שומרים שבת וטהרת המשפחה ואנחנו תמיד אומרים שכל עכבה לטובה ואולי אלוהים חושב שזה לא זמן מתאים שיהיה לנו ילד ושהוא יודע מה הכי טוב עבורנו אבל כמה עוד אפשר לחשוב ככה???? כל פעם נופל עלינו עוד מכשול...

אני ממש מיואשת..............
יש פה אולי מישהי שבעלה גם עבר את זה?? אני ממש אובדת עצות...
מסכן בעלי, הוא ממש בכה היום עם דמעות... כ"כ כואב לי הלב שראיתי שהוא גם נשבר כבר.. אני מוכנה לסבול הכל רק שהוא יהיה בסדר!!!!
סליחה שחפרתי לכן, אני פשוט כבר בייאוש עמוק....