היי לכולם...שאלה לי בשבילכם.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולם...ערב טוב...
    יש לי שאלה ואני מקווה שמישהו כאן יודע לתת לי את התשובה...זה החודש השני שבו אני מנסה איקקלומין להגברת הביוץ בתקווה להיכנס להריון...בחודש הבא אם לצערי אני יקבל וסת הרופאה אמרה לי שהיא מעבירה אותנו למחלקת פוריות....עכשיו השאלה שלי אם טיפולים כמו הזרעה או הפריה דרך הקופה עולים כסף ואם כן אז כמה....
    מחכה לתשובה...
    תודה רבה נורית
7 תגובות
עמוד 1
  • היי נורית,
    קודם כל אני מאחלת לך בהצלחה עם הטיפול הזה ושלא תצטרכי לעבור להזרעות או הפריות...
    אבל אם בכל זאת תצטרכי, אז אז תבדקי ותקבלי קודם כל המלצות על רופא טוב.

בעקרון אם את מבוטחות בקופת חולים את משלמת לרבעון כמה שהקופה גובה. מעבר לזה, יש כמובן ספסוד של כל הכדורים והזריקות שיתנו לך לקחת...

תלוי גם איפה בעלך מבוטח ואיך ההתנהלות בקופה שלו, אבל ברוב המקרים מוציאים טופס 17 והקופה מממנת!

בהצלחה!
  • השאלה אם טיפולי הפריה עולים כסף....כי תמיד מדברים על סה שזה עולה הרבה כסף ונישאלת השאלה אם גם דרך הקופה יש תשלום גבוהה...
  • ועוד דבר... אנחנו נשואים אזרחית לא באופן רישמי ברבנות וכל זה... וכאשר ביררתי במחלקת פוריות אמרו לי לעשות חוזה איתו ולהגיש להם כשלמעשה לפני זה הם לא יוכלו בכלל לטפל בנו... עורך דין כזה צריך חתימה של עורך דין.. אוף איזה הליך מסובך... ומאוד רציתי לדעת אם כל ההליך הזה של ההפריות אמור לעלות כסף...
  • אני יכולה להגיד לגבי הזרעות.. זה עולה אצל רופא פרטי בסביבות ה- 500 שח לטיפול, התרופות עצמן לא זולות במיוחד (אם תעברי לזריקות) , סביבות 500 נוספים. יש רופאים שאת מקבלת החזר חלקי מהקופה.
    אולי עדיף לך פרטי כי אז אין שום בעיה עם הטיפולים ואת לא צריכה את כל התהליך הזה עם החוזים.
    שיהיה בהצלחה
  • התרופות עולות כמה מאוד שקלים, זה תלוי בטיפול שתקבלי...
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• בכל מקום שעושים טיפולים לבני זוג צריך הסכם נוטריוני בין בני הזוג, אף מקום לא יסתכן שהשם שלו יהרס. זה חוק במדינה!

לגביי הטיפולים, אם את עושה דרך הקופה זה לא עולה לך כלום חוץ מדמי רבעון, ההזרעות לא עולות אלא רק התרופות שהם באמת הרבה כסף..
    אם השלב הבא הוא IVF ( שאני מקווה שלא תצטרכי) אז את יכולה לקחת פרטי ולשלם הרבה או לקחת רופא של הקופה שעובד בבית חולים שתלכי.

בהצלחה!
  • שלום לך,
    אם תגיעי לIVF אף רופא, לא ציבורי ולא פרטי לא יעשה לך בלי טופס 17 - יש חוק בנושא ואתם חייבים, אבל חייבים להיות- או נשואים, או גרושים/רווקים שחתומים על הסכם. או חד הוריות כמובן מתרומת זרע.
    ההפריות מתבצעות בבי"ח ואף אחד לא יעבור על החוק...

אבל נראה לי שקודם תעברו להזרעות (מאחלת לך שלא תגיעו לזה), ואז אתם יכולים ללכת לרופא פרטי (לא לבי"ח, שם צריך להראות ת.ז.) לקוות שהוא לא יבקש לראות תעודות ולבצע אצלו את ההזרעה- אם זה ע"ח התייעצויות בין כה וכה מחייבים רק אחד מבניי הזוג.

מקווה שעזרתי לעשות סדר בבלגן...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה