2 שאלות בנושא הריון- תודה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

    אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בתור אמא לעתיד... אני עוד בהלם מהמחשבה ומהידיעה שאני אהיה אמא!!

    שאלה ראשונה- אני בשבוע 34 ויודעת שאסור להרבות בשתיית קפאין. יוצא לי לשתות בערך 2 כוסות אספרסו ליום, לפעמים עם מעט חלב ולפעמים ללא חלב בכלל. חוץ מזה אני שותה הרבה הרבה מים. 2 כוסות אספרסו זה לא בעייתי נכון?

    שאלה שנייה- ואולי קצת מצחיקה
2 תגובות
עמוד 1
  • לגביי קפה: מומלץ להפחית לכוס אחד, אבל זה רק המלצה.
    לגביי גרעפס: כשתינוק נרדם תוך כדי הנקה, את בכל מקרה תרימי אותו כדי להעביר למיטה או עריסה, אז תוך כדי שהוא ישן, את מחזיקה אותו במצב מאונך קרוב אליך, טפיחות קלות והוא יעשה גרעפס.
    אם הוא לא יעשה גרעפס, גזים יצטברו ויהיו לו כאבי בטן. חוץ מזה, לפעמים אחרי גרעפס, "מתפנה מקום" בקיבה ותינוק ירצה לאכול עוד קצת.
  • לגבי התינוק, תרימי בכל זאת , חמרות שהוא נרדם, הוא יעשה גרעפס תוך כדי שינה וברוב המקרים יחזור לישון.

    תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה