מעקב זקיקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני מקווה לא לחפור יותר מידי...

קצת רקע: אנחנו מנסים להקלט 9 חודשים ללא הצלחה.
    היום היינו אצל רופא נשים, כשאמרתי לו שאנחנו מנסים שנה להכנס להריון.
    הרופא נתן לי לעשות בדיקות דם, להתחיל מעקב זקיקים ולבעלי בדיקת זרע.

ולשאלות:

13 תגובות
עמוד 1
  • היי reas,
    קודם כל, באיזה קופת חולים את? אם את במכבי, אני יכולה להמליץ לך על מרכז בריאות האישה בהדר יוסף (זה לא רחוק מפ"ת) אני עשיתי שם גם מעקב זקיקים ותמיד יש להם תורים מהרגע לרגע, במיוחד למעקב זקיקים...
    אני לא יודעת אם הם עובדים ביום שישי אבל מקסימום תקבעי ליום ה- 11 ותתחיל לעבוד כבר ביום ה- 9-10 ככה שתכסי על היום הזה במידה ויהיה ביוץ מוקדם יותר מהיום ה- 12...
    חשוב מאוד שבעלך יעשה בדיקת זרע!! שיעשה אותה בהקדם... גם אנחנו מנסים 9 חודשים ללא הצלחה ולקח לי חצי שנה לשכנע את בעלי לעשות אותה ומסתבר שיש בעיה גם אצלו. אצלי גם יש בעיה, אני פוליציסטית ומחר יש לנו תור למומחה פוריות.
    במחשבה לאחור, חבל שבעלי לא עשה את הבדיקה לפני כי סתם ביזבזנו את הזמן לחינם... אבל איך אומרים, כל עכבה לטובה...

מקווה שעזרתי לך, שיהיה המון בהצלחה!!
  • nashnush תודה רבה!!!

אני בקופת חולים כללית.
    עזרת לי מאוד, אני אבקש תור ליום ה-11.

גם אני ביקשתי מבעלי שיעשה בדיקה לפני 3 חודשים והוא לא הסכים.
    היום הבקשה הגיעה ישירות הרופא ולכן הפעם הוא לא התנגד.

איך את יודעת שאת פוליציסטית? עולים על זה במעקב זקיקים?

שיהיה לך בהצלחה!!
  • בכיף חמודה
    גם עלו על זה בבדיקת אולטרה סאונד וגם במעקב זקיקים יכולים להגיד לך ואני גם לא מקבלת מחזור בכלל ללא עזרה של כדורים.... ובטח שלא מבייצת לבד ללא עזרה של כדורים. אפשר להגיד שאפילו כדורים (איקקלומין) שאמור לעודד ביוץ לא משפיע עליי....
    בגלל זה הרופא שלי הפנה אותי למומחה פוריות, כדי שנעלה דרגה- כנראה זריקות... מחר אני אדע, יש לנו סוף סוף תור למומחה פוריות....

שיהיה לנו בהצלחה!!
    אם יש לך עוד שאלות, תרגישי חופשי....
  • ואכן יש ל עוד שאלה, במעקב זקיקים עושים אולטרסאונד חיצוני או פנימי?

תודה רבה על התשובות המהירות
  • בכיף מאמי, בשביל זה הפורום הזה קיים....
    זה אולטרה סאונד פנימי.. זה לא כואב בכלל אם זאת הדאגה שלך. ממש עיניין של דקה ומסיימים
  • בדקתי ב"כללית", ואפשר להגיע חופשי, בלי לקבוע תור, אז יום ראשון הקרוב בשמונה בבוקר אני אלך לעשות...
  • בוקר טוב,
    קודם כל, יהיה בסדר!! מחזיקה לך מיליון
    כל פעם שאני עשיתי את המעקב זקיקים, הטכנאית שעשתה לי את הבדיקה אמרה לי מתי לחזור על הבדיקה לפי הנתונים... אם היא תראה שאת ממש לקראת ביוץ היא תגיד לך אולי אפילו לבוא יום למחרת... הכל תלוי בנתונים. הם גם יגידו לך מתי את כבר לא צריכה לבוא יותר ומתי את צריכה לחזור לרופא שלך. ככה לפחות לי היה....
    יכול להיות שתצטרכי יותר מ 3 פעמים ללכת אז פשוט תשאלי את הטכנאית שעושה לך. בדרך כלל אחרי שיש ביוץ הן רואות את זה במעקב ואז את צריכה לחזור לרופא שלך. 
  • בוקר אור!!!

איזה כיף שאת עונה לי על כל השאלות
  • בכיףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!
  • ותעדכני כמובן מה קורה.....
    שיהיה המון בהצלחה
  • בהצלחה מתוקה
  • שיהיה בהצלחה בנות!!!

• תודה ובהצלחה לכולכן!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה