כאבים בבטן תחתונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות היי
    מזמן לא עידכנתי אתכן :)
    אז ככה הייתי אתמול אצל רופא נשים אחרי 5 חודשים שאני מנסה להרות (5 חודשים כולל החודש הזה שעוד לא נגמר ואני מקווה שיהיה טוב ) , הגעתי אליו עם כל הבדיקות שעשיתי וכולן נראות תקינות לחלוטין !
    לפני המחזור היה לי פטריה אז הוא בדק אותי ואמר שהכל תקין ובסדר והמליץ לי לנסות עוד 3 חודשים לבד, ניתן לי לעשות פרופיל הורמונלי (עשיתי לפני כשנתיים וחצי פרופיל אחרון ), כולי תקווה לא לקבל מחזור כדי לא לעשות אותו חחחחח
    אמרתי לו שחשבתי שאני לא נקלטת כי יש לי שחלה פוליציסטית , הוא אמר לי לא לדאוג ושאפשר להיקלט לבד ללא שום טיפול או כדורים .
    בכל מקרה בעלי עשה בדיקת זרע יום חמישי ואנחנו מחכים לתוצאות לראות ששם הכל טוב.
    אתמול בערב עוד לנפי שנכנסתי לרופא היו לי כאבים עזים בבטן תחתונה משהו הזוי, אני מצויה בשבוע ימים הפוריים שלי ואני תוהה עם זה הביוץ, הייתה לי נפיחות בבטן תחתונה וכאבים נוראיים פנימיים, גם כשקיימו יחסים אתמול הרגשתי אותם ואני תוהה אם אלה הם כאבי ביוץ כי הרופא לא ראה שום דבר חריג בבדיקה אתמול
    לסיכום אני אמורה לעשות פרופיל הורמונלי ועוד 3 חודשים לחזור אליו ואז אם חס ושלום לא ילך נתחיל ברורים עמוקים יותר .
    הוא אומר שלא מספיק שזרע של הגבר הוא טוב, המליץ לי אם אני חוזרת לחזור בימי ביוץ אחרי קיום יחסים על מנת שהוא יוכל לקחת דגימה ולראות שהזרע נותר חי בצוואר הרחם שלי כי יתחם שההפרשות שם הורגות אותו ואין מעבר תקין- לא ידעתי את זה אז לעידכונכן גם :)
    כבר המליצו לי לקנות פרה סיד ואני מתלבטת אולי כדאי, מה אתן אומרות?

בנות האם כאבי ביוץ מלווים בכאבים בבן תחתונה ונפיחות ? למישהי היה כזה דבר ?

יום מקסים

הלן
11 תגובות
עמוד 1
  • הי הלן,
    מה שלומך? באמת הרבה זמן לא שמענו ממך... אני אישית התחלתי לבחון את הגוף שלי בחודש שעבר, וכן הרגשתי כאבים בבטן התחתונה, למרות שלפי התאריך זה היה קצת אחרי תאריך הביוץ המשוער שלי... מצד שני, לא קיימתי יחסים סביב אותו מועד וגם לא נקלטתי- אז אולי זה כן קשור...
    לגבי הפרה סיד- האם הרופא המליץ עליו? לפי מה שהבנתי, מדובר בחומר סיכה שגם עוזר לזרע להתקדם, אבל אם אין אצלך בעיה שמפריעה לו, אולי זה מיותר לקנות, לא? מצד שני, נראה לי שאולי שווה להשקיע קצת כסף כדי לבדוק את זה, אבל זו רק אני.
    חוצמזה, רציתי לשאול אותך כמה שאלות (מקווה שאני לא מתחצפנת יותר מדייי)
    הבנתי שבודקים אם יש בעיות רק אחרי שחולפת שנה ולא מנסים... אילו בדיקות את עשית? ואיך אישרו לך אותן אם לא חלפה שנה? ואיך הוא הסכים להמשיך לבדוק אותך במהלך הביוץ אחרי יחסים? וואו, נשמע אחלה רופא...
    בנוסף, רציתי לשאול גם על הבדיקה של בעלך- איך מתחילים תהליך של בדיקת זרע? אמנם אנחנו ניסינו רק חודשיים, אבל אני רוצה לדעת עכשיו אם יש בעיות, כדי לראות מה עושים הלאה... מה דעתך?
    תודה ובהצלחה!
    יפעת.
  • סליחה שאני ״נדחפת״ אבל....
    אנחנו מנסים פחות משנה, בערך 9 חודשים. אני עשיתי את כל הבדיקות בהתחלה- בדיקות גנטיות, אולטרה סאונד וגינלי, בדיקות דם. בבדיקה הגנטית יצא שאני נשאית לאחת המחלות (קאנוואן) אז בעלי היה חייב לעשות גם בשביל לראות אם הוא נשא- תודה לאל שיצא הכל תקין אצלו. בבדיקת אולטרה סאונד ראו שאני פוליציסטית והרופא נשים שלי התעקש בכל זאת שננסה באופן טבעי. ניסינו 4 חודשים בערך ובמשך כל התקופה הזאת לא קיבלתי מחזור ובטח שלא נכנסתי להריון... חזרתי אליו והתחלתי לקחת איקקלומין ולעשות מעקב זקיקים ועשיתי 2 סיבובים במינון שונה ללא הצלחה והשפעה. הרופא שלי החליט להעביר אותנו למומחה פוריות בשביל שנתחיל טיפולים יותר רציניים. בנתיים הוא אמר שבעלי יילך לעשות בדיקת זרע כדי שנגיע למומחה פוריות כבר עם התשובות. הבדיקה שלו יצאה לא תקינה לצערי... אבל היום יש לנו את התור הראשון אליו סוף סוף
    את בטח שואלת את עצמך למה אני מספרת לך את כל זה?? כי לא בכל מצב מחכים שנה... אנחנו מנסים 9 חודשים וכבר העבירו אותנו למומחה פוריות בגלל שעשינו את כל הבדיקות וראינו שקיימות בעיות... חוץ מזה, את לא חייבת להגיד לרופא שאת מנסה רק כמה חודשים, את יכולה להגיד שאתם מנסים כבר קרוב לשנה אם את רוצה להתחיל להזיז את העניינים.... בקשר לבדיקת זרע ששאלת, תבקשו הפנייה מהרופא משפחה, ככה אנחנו עשינו והוא שאל אותנו למה אז אמרנו שאנחנו לפני טיפולי פוריות וצריך לבדוק גם את בעלי....
    בקיצור, אני מקווה שלא חפרתי לכן ויפעת- מקווה שעניתי לך על השאלות ששאלת....
    יום טוב לכולן..... 
  • הי לכן
    הלן גם אני מצטרפת לכל השאלות של יפעת. אני מנסה בערך חצי שנה ועדיין לא התחלנו לעשות שום בדיקות. מה אתן אומרות, כדאי להתחיל? זה קצת מלחיץ אותי. הלן, גם לי יש שחלות פוליציסטיות (נבדק רק באולטרסאונד) והגניקולוג - אייל גולדשמיט אמר שאם המחזור מגיע באופן קבוע לא צריכה להיות שום בעיה להיכנס להריון טבעי אבל שפשוט זה יכול לקחת יותר זמן (אם הנורמל זה עד שנה אז לבעלות שחלות פוליציסטיות זה עד שנה וחצי בערך). והוא בכלל לא הציע לי ללכת לבדיקות הורמונאליות נראה לי שאני אקבע תור פרטי ואני אבקש את כל מה שהלן רשמה ברשימה.... הלן, את מצליחה לזהות ביוץ? זה השלב הראשון שצריך לעשות!

רעות
  • היי בננות אז ככה לשאלות שלכן ,
    לפני שהחלטתי להרות הגעתי לרופא שלי שאגב יפעתי באמת באמת רופא מעולה !!!
    אני סומכת עליו בעיינים עצומות, כל פעם שאני באה אני יושבת כשעתיים בתור כדי להכינס וזה שווה כל דקה!
    אז כשבאתי הוא נתן לי בדיקות דם + אולטרסאונד וגינלי + בדיקות גנטיות שעשיתי בקופת חולים לזה אין צורך בהפניה !
    ואמר לי לחזור אליו לאחר הבדיקות ואמר שבחודשים ראשונים אחרי גלולות זה חודשים מאוד פוריים וכדאי לנסות לבד. אז הקשבתי לו עשיתי בדיקות ראיתי שאין משהו חריג והחלטתי לנסות מספר חודשים.
    חודש שעבר אחרי שראיתי מחזור בסוף החודש החלטתי שאולי כדאי לבוא אליו עם הבדיקות ואם הכל כי לא חזרתי אליו, אז הלכתי אתמול להתייעצות ולשאול אולי הגיע הזמן לכדורים או משהו בסגנון, הוא שאל אותי על המחזור והמחזור שלי פחות או יותר סדיר כל 32-35 יום והוא אמר שזה תקין ! ולכן ממליץ לנסות עוד 3 חודשים לבד אבל ביינתיים המליץ על פרופיל הורמונלי כדי שכבר יהיה לו משהו התחלתי כשאני אחזור אליו להסתמך עליו! כמו כן הציע כפי שרשמתי שאני אחזור בימים פוריים אחרי קיום יחסים כדי לקחת דגימה על מנת לראות אם הזרע נותר חי בצוואר הרחם ולכן התעניינתי בפרה סיד ושמיתע המלצות מהבנות.
    לגבי בדיקת זרע לוקחים מרופאת משפחה היא אפילו לא חפרה לבעלי רק שאלה אם לצורך פוריות ונתנה לו .
    שאלתי את הרופא לגבי השחלות הפוליציסטיות ובנות הרגיעו יקרות שלי ניתן להיקלט לבד ללא כדורים וטיפולים הוא אמר לי לא לדאוג שהכל יהיה טוב.

כמו כן הוא בדק את הבדיקות דם וראה שיש לי מספיק נוגדנים לאדמת ועוד כמה בדיקות שהן עקרוניות לכניסה להריון כמו חיידקים ומסוכנים וכו
    אז יפעתי אם עוד לא עשית אני ממליצה לך ללכת לבקש את הבדיקות דם + אולטרסאונד וגינלי, תעשי אותו מיד אחרי המחזור כך גם יראו מה קורה עם הזקיקים שלך בדרך כמו כן אם עוד לא עשו לך פרופיל הורמונאלי יקירתי אז הגיע הזמן תלכי ותבדקי מה קורה שם אצלך עם ההורמונים
    nashnush צודקת כדאי להתחיל לברר מוקדם ככל האפשר כי יתכן שעובדים בפול גז על ניוטרל כשיש בעיה.

רעות לגבי הביוץ אני לא מצליחה כל כך לזהות , האמת היא שאני גם לא כל כך שמה דגש ועובשדת כל החודש , סך הכל זו הנאה
    אני לא אוהבת את הערכות וכל ההתעסקות סביב זה , זה הוך את העניין למכנאי.
    אני משתדלת סביב הביוץ לחגוג יותר ובדיוק השבוע הזה הוא השבוע הפורה שלי
    כי הוא מצוי בטווח של שבועיים לפני מחזור מה שאולי רק אולי מסביר את הכאב בטן הנורא שהיה לי אתמול.

מה אתן אומרות על פרה סיד בנות ? זה תכשיר לא זול אני לא יודעת אם שווה או לא
    בעלי דווקא היה בעד
    אבל בעלי בעד הכל חחחחחחחחח
    הוא אומר לי מה שנראה לך תקני נשתמש אני איתך איזה מזל יש לי חחחחח

מקווה שלא חפרתי לכן זה יצא לי מאוד ארוך

הלן
  • אאא ורעות בנות אם אתן רוצות רופא טוב אני ממליצה בחום על הרופא שלי
    פרופסור עברון שמואל הוא מקבל באשדוד , ראשון לציון והוא גם מנתח ומיילד בבית חולים אסותא !!
    הוא מעולה !!! מעולה !!! מעולה !!!!
    הוא מאוד סבלני מקשיב להכל , מאוד יסודי מ**** תשומת לב !
    ומה שלא נותנים לכן תדרשו אם אתן חושבות שמגיע לכן ואתן צריכות את זה
    אל תחכו שהרופאים יציעו לכן הם לא ממהרים להציע ואחר כך נקלטים להריון ומגלים כל מיני בעיות שצריך לטפל בהן בעוד מועד

• הי הלן,
    תודה! זה בכלל השאלה שלך והנה אני נדחפת לך...
    רק עוד שאלה אחת- לגבי בדיקות דם- בדיקות דם רגילות? ללכת למרפאה ולעשות? או שיש משהו מיוחד שצריך לבקש לבדוק?
    דרך אגב, שאלה נוספת- קראתי שיש בנות שלוקחות חומצה פולית כשהן בנסיונות להיקלט... גם את עושה את זה?
    תודה,
    יפעת.
  • היי~! סליחה שאני שוב חופרת חחח
    נדלקה לי נורה אדומה. באמצע סקס אני ממש מלא מרטיבה (סליחה על הביטוי) ויוצא לי ממש מלא מלא הפרשות..יכול ליות שזה מה שהורס תזרע עצמו...אז חשבתי לעצמי אולי באמת אני אקנה את הפרהסיד הזה.למישהו יש מושג כמה עולה??

בנוסף עשיתי לפני שלושה חודשים בדיקות דם ביום השלישי של המחזור זה פרופיל הורמונלי שכולם מדברים עליו? אם לא אז מה זה?<...

הרופא עשה לי בדיקות אולטרסאונד רגילה גם....ובבדיקות נראה שהכל תקין! אז מה עוד יכולה להיות הסיבה שאני לא ניקלטת חצי שנה אוף!!!
    גם אני לקחתי גלולות וישר שהפסקתי לא ניקלטתי(הרי אמרת שזה הימים הכי פוריים ישר לאחר הפסקת גלולות)

הלן בדרך כלל בימיים הפוריים שלי יש לי כאבים בבטן התחתונה הלכתי למעקב זקייקים לראות אם אני מבייצת ובאמת הרופא ראה שאני בדיוק בביוץ! אז סביר להניח שאלו כאבי ביוץ!!!! תעבדי מלא!!!
    ובעזרת השם תיקלטי החודש אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

מה
  • יפעתי בשביל זה כולנו פה כדי לעזור אחת לשניה, את לא נדחפת בכלל גם לא אף אחת אחרת.
    צריך לעשות בדיקות דם , תבדקי נוגדנים לאדמת , לבדוק כל מיני הידבקויות בוירוסים יש וירוסים שלא נדע אם מישהיתופסת בהריון או תפסה לפני הריון ונקלטת לפעמים צריך להפיל ( שלא נדע)
    תבדקי ברזל , בלוטת תריס
    היו שם גם בדיקות לצהבת מכל מיני סוגים
    פרט לכך גם בדיקות לסוכר המוגלובין וכו

לגבי חומצה פולית אני מקפידה לקחת אותה ממזמן עוד לפני שתכנתתי להיקלט להריון
    הומואפט שטופלתי אצלו כשהייתה לי אלרגיה אמר לי שככל ששותים את החומצה פולית זמן ארוך יותר זה יותר טוב
  • הי טליה
    נשמע ממה שאת מספרת שהבדיקות שעשית הן הבדיקות ההורמונאליות ומצוין שהן יצאו תקינות ושאת יודעת שאת מבייצת! אולי כדאי שבעלך גם יעשה בדיקת זרע וכשהיא תצא תקינה תוכלי להירגע קצת . חצי שנה זה לא כל כך הרבה! אל תילחצי! בייחוד שכל הבדיקות שלך תקינות. לפי דעתי תישלחי את בעלך לעשות בדיקת זרע כדי שתדעי שעשיתם את כל הבדיקות הנדרשות ופשוט תשחררי.... ואז זה יגיע! בתקווה שמהר יותר ממה שאת חושבת.

רעות
  • טליה היי
    זה הגיוני שאת מרטיבה את אמורה להיות רטובה זה בסדר
    רק שההפרשות שלך צריכות להיות ידידותיות לזרע ואת זה לא את ולא אני לא יודעת ומסתבר שאפשר לבדוק את זה עם דגימה כפי שאמרתי פה.
    לגבי פרה סיד ראיית באינטרנט בפארם אונליין שעולה 180 ש"ח אני גם שוקלת לנסות.

כן מסתבר שאחרי הגלולות הימים הכי פוריים אבל זה לא מוחלט ושונה אצל כל אחת יתכן שיש ביוץ הכל תקין אבל הזרעונים לא מצליחים להגיע לביצית, זה יכול להיות גם בעיה בזרע של הדבר או באמת בדרך של הזרע לביצית ההפרשות או צוואר הרחם הסגור לא מאפשרים מעבר.
  • אאאאא וטליה הבדיקות שעשית זה פרופיל הורמונלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה