היי בננות אז ככה לשאלות שלכן ,
לפני שהחלטתי להרות הגעתי לרופא שלי שאגב יפעתי באמת באמת רופא מעולה !!!
אני סומכת עליו בעיינים עצומות, כל פעם שאני באה אני יושבת כשעתיים בתור כדי להכינס וזה שווה כל דקה!
אז כשבאתי הוא נתן לי בדיקות דם + אולטרסאונד וגינלי + בדיקות גנטיות שעשיתי בקופת חולים לזה אין צורך בהפניה !
ואמר לי לחזור אליו לאחר הבדיקות ואמר שבחודשים ראשונים אחרי גלולות זה חודשים מאוד פוריים וכדאי לנסות לבד. אז הקשבתי לו עשיתי בדיקות ראיתי שאין משהו חריג והחלטתי לנסות מספר חודשים.
חודש שעבר אחרי שראיתי מחזור בסוף החודש החלטתי שאולי כדאי לבוא אליו עם הבדיקות ואם הכל כי לא חזרתי אליו, אז הלכתי אתמול להתייעצות ולשאול אולי הגיע הזמן לכדורים או משהו בסגנון, הוא שאל אותי על המחזור והמחזור שלי פחות או יותר סדיר כל 32-35 יום והוא אמר שזה תקין ! ולכן ממליץ לנסות עוד 3 חודשים לבד אבל ביינתיים המליץ על פרופיל הורמונלי כדי שכבר יהיה לו משהו התחלתי כשאני אחזור אליו להסתמך עליו! כמו כן הציע כפי שרשמתי שאני אחזור בימים פוריים אחרי קיום יחסים כדי לקחת דגימה על מנת לראות אם הזרע נותר חי בצוואר הרחם ולכן התעניינתי בפרה סיד ושמיתע המלצות מהבנות.
לגבי בדיקת זרע לוקחים מרופאת משפחה היא אפילו לא חפרה לבעלי רק שאלה אם לצורך פוריות ונתנה לו .
שאלתי את הרופא לגבי השחלות הפוליציסטיות ובנות הרגיעו יקרות שלי ניתן להיקלט לבד ללא כדורים וטיפולים הוא אמר לי לא לדאוג שהכל יהיה טוב.
כמו כן הוא בדק את הבדיקות דם וראה שיש לי מספיק נוגדנים לאדמת ועוד כמה בדיקות שהן עקרוניות לכניסה להריון כמו חיידקים ומסוכנים וכו
אז יפעתי אם עוד לא עשית אני ממליצה לך ללכת לבקש את הבדיקות דם + אולטרסאונד וגינלי, תעשי אותו מיד אחרי המחזור כך גם יראו מה קורה עם הזקיקים שלך בדרך

כמו כן אם עוד לא עשו לך פרופיל הורמונאלי יקירתי אז הגיע הזמן תלכי ותבדקי מה קורה שם אצלך עם ההורמונים
nashnush צודקת כדאי להתחיל לברר מוקדם ככל האפשר כי יתכן שעובדים בפול גז על ניוטרל כשיש בעיה.
רעות לגבי הביוץ אני לא מצליחה כל כך לזהות , האמת היא שאני גם לא כל כך שמה דגש ועובשדת כל החודש , סך הכל זו הנאה

אני לא אוהבת את הערכות וכל ההתעסקות סביב זה , זה הוך את העניין למכנאי.
אני משתדלת סביב הביוץ לחגוג יותר ובדיוק השבוע הזה הוא השבוע הפורה שלי
כי הוא מצוי בטווח של שבועיים לפני מחזור מה שאולי רק אולי מסביר את הכאב בטן הנורא שהיה לי אתמול.
מה אתן אומרות על פרה סיד בנות ? זה תכשיר לא זול אני לא יודעת אם שווה או לא
בעלי דווקא היה בעד
אבל בעלי בעד הכל חחחחחחחחח

הוא אומר לי מה שנראה לך תקני נשתמש אני איתך

איזה מזל יש לי חחחחח

מקווה שלא חפרתי לכן זה יצא לי מאוד ארוך
הלן