אין אתן הייתן מגיבות!?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ניגש אלי מישהו מהעבודה אומר לי..."בעלך לא עובד טוב בכלל"

היתי בהלם אמרתי לו מה הקשר...אומר לי אני עדין לא רואה בטן!!!!

טוב מבפנים הכי כאב לי בעולם! שיחקתי אותה שלא מזיז לי אמרתי לו" אה אנחנו כרגע לא עובדים על זה אנחנו במעבר דירה "
    אני לא מבינה מאיפה נובעת החוצפה שלווווווו?!!!! לאנשים אין טקט...פשוט היה בא לי לקום וללכת לבכות!!!!
    נימאס לי שכל הזמן אנשים דוחפים תאף שלהם ושואלים שאלות
    עוד חברה באה אלי ביציאה"תגידי למה את לא ניקלטת"
    תתעסקו בעיניינים שלכם אני שונאת אנשים חטטנים כאלה!!!!יש לי חברה ש3 שנים לא ניקלטת פעם אחת לא באתי אליה ושאלתי אותה כי הבנתי את המצב! אז מה אנשים משחקים אותה מפגרים או מה?!!!!

אין אתן היתן מגיבות?

מה
10 תגובות
עמוד 1
  • יקירה שלי!!!
    אל תתייחסי אליו בכלל- מי הוא חושב את עצמו??? כנ"ל החברה הזו, שאני בספק אם אפשר לקרוא לה חברה...
    אנשים חסרי טאקט וחסרי חיים שנדחפים לכל פינה... חבל שנתקלת בהתנהגות בהמתית שכזו, לצערי הם אפילו לא מודעים לנזק שהם גורמים!
    קשה לי ממש לחשוב איך הייתי מגיבה להערה כזו... מהשוק! יש מצב שזה גובל אפילו בהטרדה מינית... באיזו זכות הוא מעיר על חיי המין שלך?

אם הוא יפנה אליך שוב בענין הזה, תגידי לו שמה לעשות, יש בנות עם בטן שטוחה כל הזמן, ויש כאלו שאפילו בלי להיות בהיריון- נראות בחודש תשיעי... ולפי המראה של אשתו נראה שהוא נותן עבודה טובה כל הזמן! חצוף!!!

בקיצור- תרימי את הראש גבוה, תחייכי, תתעלמי ממנו ובעיקר תזכרי- שגם יומך יגיע, את תצליחי להיקלט ויהיה לכם תינוק מקסים!!!
    נשיקות וחיבוקים,
    יפעת.
  • חחחח אהבתי:)))

תודה על העידוד! זה כל כך הכעיס אותי זה כבר לא אנושי!!!!!!!11

מה
  • למה את בכלל מתרגשת?! תמיד יהיו כאלו שידחפו לחיים וישאלו שאלות כאלו או אחרות- פשוט לא להתייחס! בגלל שאת כל כך לחוצה ומבואסת שזה לא הולך זה כל כך פגע בך השאלות. ממי, את חייבת לעבוד על עם עצמך ולהגיד לעצמך כל הזמן: טוב לי , יש לי בעל מדהים וכרגע אנחנו עושים חיים ונהנים אחד מהשני ומהחופש הזה כמה שרק נוכל
    עד שיגיע ה. זו תקופה מדהימה שלא תחזור מהרגע שיהיו ילדים אז פשוט תהני מכל רגע!! ואם מישהו ישאל אותך משהו פשוט תאמרי : "אנחנו לא בלחץ, בינתיים נהנים מכל רגע של חופש!! ". ותאמיני בזה באמת, מכל הלב, זו תקופה מדהימה וכיפית ובסוף את תיראי שזה יגיע...

רעות
  • ממוש עזבי אותך שטויות זרקי על כל החטטנים , גם אני הייתי מתעצבנת ולאחרונה אני ממש מתעלמת מכל ההערות האלה ועונה לאנשים שכשיהיה לי מה להודיע להם ואם בכלל ארצה להודיע הם ידעו וזהו
    אחרי זה אף אחד לא שואל כלום

שימי פס אל תשקיעי בזה אנרגיה אני הייתי מתעצבנת גם ואז הבנתי שזה לחינם
    לא שווה את זה

הלן
  • איזה אדיוט!!! בטוח הייתי עונה לו שבעלי טוב מאד אבל זהיר ושיילך לחפש את האף שלו בתחת של מישהו אחר...
    אל תתייחסי אליו בכלל, הוא אדיוט שבטח אישתו לא נותנת לו

תאמיני בזה שטוב לך עכשיו, בשקט שלך ושל בעלך ושיש לכם זוגיות טובה ונעימה ומפרגנת...

כל השאר זה שטויות במיץ!!
    רק טוב

מיה
  • נסיכה שלי שימי ת'פס של החיים שלך

• אנשים קטנים בדיוק כמו ה*** שלהם (סליחה על הבוטות)

ענית בסדר גמור, אין צורך לרדת לרמות של אנשים כאלה, גם אני נתקלתי בעבר בכאלו שאמרו " הוא לא מכוון טוב" או "שיבוא אליי אסביר לו איך" וכל מיני הערות מטופשות של אנשים רעים שמשעמם להם בחיים....

אל דאגה - הגלגל הוא עגול...

התגובה שלך היתה במקום למרות שבתוך תוכי היה בא לי להעיף לו סטירה
    אבל יצאת גדולה ....

לא להתייחס .... תמיד יש כאלו חכמולוגים שיש להם מה להגיד בכל נושא ועניין

אני מקווה שבקרוב תזכי להגשים את חלומך
  • בס"ד

טליה מתוקה דבר ראשון אני שולחת לך מלא

• על אנשים כאלה נאמר- אין שכל אין דאגות!!!!
    אני מזה מבינה את העצבים שלך, מה שיפעת אמרה זה נכון- זה ממש גובל לפעמים בהטרדה מינית.... את יודעת בכמה אנשים כאלה אני נתקלת? או כמה אנשים שואלים מאחורי הגב מה קורה איתנו?? שימי ז** על כולם, אני תמיד עונה "אני לא ממהרת לשום מקום" ותוקעת להם מבט ואנשים פשוט משתתקים...
    אל תתייחסי, אנשים מהסוג הזה לא עמדו בתור כשאלוהים חילק את השכל

אל תדאגי, יהיה טוב!!
  • טליה היקרה,
    אני כ"כ מבינה לליבך
    אני התחתנתי רק לפני שנתיים (בגיל 33) ואנשים לא הפסיקו להציק ולדחוף את האף שלהם, זה כבר היה גובל בהטרדות....
    מחטטים כל הזמן, למה עוד לא התחתנת? מה הבעיה שלך?
    כאילו זה לא מלחיץ גם ככה.....
    אני הכי שמחה ששמתי פס על כולם, לא נלחצתי וזכיתי להכיר את בעלי....
    ברוך השם יש לנו ילדה מקסימה....
    וכמובן שהנשמות הטובות מתחילות שוב- מה קורה? את כבר בת 35.... עד מתי תחכי עם עוד ילד?
    ככה שתמיד תמיד יהיה לאנשים חטטנים מה להגיד...
    זה פשוט מרתיח אותי הבורות שלהם
    גם לי יש חברה ששנים ניסתה להרות ומעולם לא עלה בדעתי לשאול אותה מה קורה??
    עזבי... ברגע שה' יחליט שזה הרגע שלך אף אחד ושום דבר לא יוכלו להרוס לך את הכיף האדיר הזה !!!!
    אני מחזקת אותך ומאחלת לכם אושר, מכל הלב !!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה