היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כמו שאתן יודעות להב היתה במעון מסויים במשך שנתיים כמעט ואז ממש לקראת הסוף עברנו לצפון והיא עברה למעון אחר. חששתי מאוד מלהעביר אותה למעון אחר וכולן אמרו שילדים מסתגלים מהר. אז אמנם היא הסתגלה אין ספק ומקבלת מחמאות רבות. אבל מתברר שגם לילדים שינויים זה דבר קשה מאוד מאוד. מעבר לזה שהיא לא מפסיקה לספר ולדבר על החברים הקודמים ועל המטפלות הקודמות... אתמול חמי וחמתי הביאו אלינו את המתנות והמזכרות מהגן הקודם. שלחו לה מגבת וחולצה עם תמונה שלה ותמונת מחזור. היא ישבה כמה דקות טובות ובהתה בתמונת מחזור - היה לה מבט קורע לב. ואז היא פשוט לקחה את התמונה וחיבקה אותה והתחילה לנשק את החברים אחד אחד ואת המטפלות. מאותה שניה היא נהיתה "מרוחה", חסרת מצב רוח
14 תגובות
עמוד 1
גם אני הורמונלית
חמודה
יופי! עכשיו גם אני עם דמעות ואני לא הורמונלית
אני רחוקה מאוד מלהיות הורמונאלית נעל אחותךךךךךךךךךךךךךךךך עוד סיבה לבכות?!?!?! אוף אוף אוף
איזה חמודה. בהחלט קשה בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
מסכנונה קטנה.
רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינקים