היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כבר אין לי סבלנות לחכות ל 17 לחודש!!! ולקבל תשובה חיובית בע'ה. עשיתי הפעם כל מה שצריך ובזמן שצריך... ואני כבר חסרת סבלנות... יכול להיות שכבר מעכשיו יהיו לי כאבים בחזה אם זה אמיתי? כי הכאבים בדרך כלל מגיעים יום או יומיים לפני המחזור..ועכשיו זה 10 ימים לפני.
אין יאוש בעולם כלל.... תאמינו והכל אפשרי!!
10 תגובות
עמוד 1
הגיוני שכאבי חזה יהיו מוקדם! ככה היה לחברה שלי היא הרגישה ממש כאבי חזה שבוע לפני שהיתה אמורה לקבל
בהצלחה מאמי מחזיקה לך אצבעות הלואי
מה
עשית לי צמרמורות עכשיו!!!!! אני מתפללת בכל כוחי שזה יהיה זה. תודה לך!
יקירה, בהחלט יכול להיות כאבי חזה מוקדם... לי היה ככה וב"ה אני בהריון... אם אני יכולה להגיד לך שזה היה 10 ימים לפני? לא יכולה כי אני לא זוכרת
אני מרגישה ממה שאת עוברת זה גם אני לחיילים אני צריכה לקבל ב15 ויש לי כאבים בחזה ולפני שבוע היה לי כאבים בבטן התחתונה
לי היו כאבים בחזה בערך שבוע לפני שידעתי שאני בהריון.... בגלל הכאבים בחזה הייתי בטוחה שאני עומדת לקבל מחזור, אבל הופתעתי לטובה..... מקווה בשבילך
בנות אתן לא מבינות איך אני מרגישה....תודה לכולכן!!! אוריתי..גם לי יש כאבים בבטו התחתונה h.b מה זה השרשה?
השרשה זה כשהעובר משתרש ברחם... לי דר' ישי אמר שזה קורה בערך ביום החמישי להפריה... לפעמים זה מלווה בדימום קל או הכתמות ולפעמים לא.... יש לך עוד קצת זמן לחכות... בהצלחה!!