עידכוןןןןןן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז ככה,
    היום היינו אצל מומחה פוריות, ד"ר הורוביץ אריאל....
    סוף סוף אני מתחילה להיות טיפה יותר רגועה.... סוף סוף רופא אנושי שמסביר בלי להתעצבן כמו האורולוג המניאק (סליחה על הבוטות) שהיינו אצלו...
    איזה מזל שעשיתי את רוב הבדיקות מראש!! ככה שעכשיו אין לי עוד הרבה דברים לעשות... אני צריכה עכשיו לקחת כדורים בשביל לקבל מחזור ואז לעשות פרופיל הורמונלי ביום ה- 2 למחזור ועוד כמה בדיקות דם. הוא נתן לי גם הפנייה לעשות בדיקת שד (שאני קצת לחוצה ממנה למרות שאמרו לי שזה שטויות....) וזהו.... ואז לחזור אליו עם כל התוצאות בשביל שנדע אם עושים הזרעות או הפריות ובשביל לקבל מרשם לזריקות שיתאימו לי.

לגבי בעלי היקר.... הוא אמר שהבדיקת זרע שלו לא כזאת נוראית כמו שהאורולוג המניאק אמר (ושוב סליחה, פשוט הוא ממש מניאק ) יש לו וריקוצלה אבל זה ניתן לטיפול בעזרת ניתוחון ואז זה ישפיע על תוצאות הבדיקת זרע לטובה ולא בטוח שהוא יצטרך בכלל לעשות את הניתוחון הזה.. הוא גם נתן לי שם של אורולוג מומחה שמתעסק אך ורק בנושא הזה, אני רק צריכה לבדוק אם הוא מקבל בקופ"ח כללית. מישהי אולי יודעת אם ד"ר שי שפי מקבל בכללית??

אפשר להגיד שאני קצת יותר מעודדת ואני אחת כזאת שישר מתקתקת את העניינים וישר קבעתי לי תורים לבדיקת שד ותור נוסף למומחה פוריות... וכמובן שהצלחתי לקבל תורים בהקדם כי יש לי קצת פרוטקציות בקופ"ח מכבי
    בסוף החודש הזה בדיוק אני אדע איזה טיפול נעשה- הפרייה או הזרעה

אז תודה רבה למי שתמכה וענתה והתייחסה
    כיף שאתן פה ושיש עם מי להתייעץ ולמי לפרוק את הלב

שיהיה לכן ערב מקסים,
    נטאלי
    (דרך אגב, זה השם שלי....)

7 תגובות
עמוד 1
  • אני שמחה בשבילך שהתעודדת
    אין ספק שהתגובה שלנו לסיטואציה נובעת לפעמים מאיך שהרופא מתייחס אליה,
    בטח במקרים בהם הרופא נותן תחושה של "סוף העולם"....כי את אומרת לעצמך, הוא רופא, הוא מבין בזה והוא ראה כ"כ הרבה מקרים, אז אם הוא פסימי...חבל על הזמן....
    והנה, את רואה, רופא אחר שיודע להצביע על הבעיות ולהציג גם פתרונות, שנוסך בטחון ומעודד- עושה את כל ההבדל. הרי הבעיה לא השתנתה והנה את מחוייכת

אגב איך הגעת להורביץ אריאל? דרך מכבי? ניסיתי לקבוע אליו לפרטי ולא הצלחתי
  • היי פשוש"ה,
    הגעתי אליו דרך מכבי.. אין לי מושג אם הוא מקבל בפרטי.
    אני זוכרת ששאלת עליו לא מזמן נכון?? אם את במכבי אז תנסי לקבל הפנייה אליו, בלי זה אין סיכוי.. הוא מזה נותן הרגשה טובה ורגועה, לא לוחץ וממהר לסיים איתך כי עוד אנשים ממתינים בחוץ...
    בקיצור, נראה לי שהוא ממש טוב ויודע מה הוא עושה
  • שיהיה לכם בהצלחה!!!

• שמחה לישמוע שאת רגועה יותר

שיהיה בהצלחה

• היתה לי הרגשה שתצאו מעודדים מהפגישה!
    אני ממש שמחה לשמוע... שיהיה בהצלחה
  • תודה בנות יקרות!!
    אין כמוכן.....
  • שיהיה בהצלחה מאמי

מה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה