שלא יגיע!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות
    אני אמורה לקבל ב15 מחזור ואני בלחץ לבדוק אם אני בהריון ושאני לא יקבל
    אני מתה להגיע הביתה ולעשות בדיקה
18 תגובות
עמוד 1
  • את בודקת היום...? זה לא מוקדם מידי?!

בכל אופן- הלוואייי ותזכי לראות 2 פסים יפים, שלא מותירים מקום לספק ש...את בהריוןן!!!!

מללאאא
  • אני פשוט סקרנית לבדוק
  • אבל קצת חבל....... כי גם אם בעז"ה את בהריון...אני לא יודעת עד כמה זה יראה לך עכשיו והריון ואז תתבאסי כשבעצם את כן יכולה להיות בהריון..... לא חבל?

אני יודעת שזה קשה. מ-א-ו-ד!!! אבל אולי עדיף לחכות עם זה עוד קצת כדי באמת לקבל תשובה אמיתית?
  • כמו ש h.d רשמה לך, זה מאוד קשה לחכות, אבל אל תבדקי עכשיו!!!

זה מאוד מוקדם ואת סתם תתבאסי.

תעברי את הסוף שבוע בבילויים עם הבעל ופחות מחשבות על זה וביום שני, ביום שאת אמורה (לא) לקבל, תעשי בדיקה.

שיהיה בהצלחה
  • אבל אם אני כבר בהריון אז מזה משנה מתי לבדוק?
  • כי אם אין לך בשתן מספיק מכמות ההורמון שצריך-הבדיקה תהיה שלילית- גם אם את בהריון!! יש בנות שיש להן תוצאה שלילית אפילו אחרי איחור-והן בהריון... והן מגלות את זה רק אחרי בדיקת דם.....
  • תוצאה חיובית בבדיקת הריון מתקבלת בנוכחות ההורמון HCG. בד"כ לוקח זמן מה עד שרמת ההורמון עולה במידה שמשפיעה על תוצאות הבדיקות ולכן סביר להניח שעדיין לא תתקבל תוצאה חיובית.
  • reas- הסבר מעולה!
  • מאמי אני יודעת שזה קשה אבל תחכי ליום יומיים איחור ואז תעשי בדיקה
    בהצלחה מותק

• הייתי עכשיו בשירותים ויצאו לי הפרשות חומות מזה.?
  • אם את כ-10 ימים אחרי הביוץ יכול להיות שזה השתרשות הבלסטוציסט ברחם, ולכן ייתכן שתחווי דימום קל. הדימום עשוי להימשך יום-יומיים. הדבר נחשב לתופעה נורמאלית, וכל עוד מדובר בדימום קל זה לא צריך להדאיג אותך.
    אם אכן זה השתרשות, זה אומרת שנקלטת, אבל גם יכול להיות שהמחזור מקדים- כמובן שאני מקווה מאוד שזה לא המקרה שלך.

בכל מקרה, זה מלמד אותנו שצריך להיות סבלנים ולחכות לפחות ליום המחזור אם לא לאיחור כדי לדעת אם נקלטנו.

תהיי חזקה
  • עברו יותר מ10 ימים מהביוץ.
    קיבלתי חודש שעבר ב15
  • אז הכל יכול להיות.

אל תפתחי הרבה ציפיות כדי שלא תתאכזבי.

אני מחזיקה לך
  • מסכימה עם הבנות
    חד משמעית תחכי לפחות ליום אחד איחור ואז תעשי
    ובעזרת השם תעדכני על בטא מהממת

• אוריתי אני כלכך מבינה אותך!!!! אני אמורה (לא)לקבל ב 17 ואין יום שאני לא חושבת לעשות בדיקה ..אבל כמו שכולן אמרו לך-תחכי....עוד קצת, ובע'ה בשורות טובות!!!

אין יאוש בעולם כלל.... תאמינו והכל אפשרי!!
  • ערב טוב בנות
    תודה על כל התמיכה מקווה לא (לקבל)
    הרגע הייתי בשירותים וממש יצאו לי גושים של הפרשות מזה?
  • טוב בנות אני מיואשת לגמרי
    קמתי הבוקר וכל התחתון היה מלא בדם ושניגבתי זה היה עם הפרשות כולי שבורה שהחודש זה לא קרה ושוב ללכת לרופא לראות איזה טיפול הוא יתן לי
  • תחזיקי מעמד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה